Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Olly Murs

Olly Murs

Următoarele evenimente cu Olly Murs

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Olly Murs

Olly Murs

Olly Murs - That Girl

Olly Murs scoate din arhivă o piesă de pe albumul său din 2016, ”24HRS”. Melodia ”That Girl” este prezentată publicului împreună cu un video cu versuri în engleză și chineză.

Olly Murs

Ascultă "Mark On My Heart", noua piesă romantică a lui Olly Murs - AUDIO

Olly Murs reușește să ne ridice moralul cu încă o piesă dansantă, intitulată "Mark On My Heart". Așa cum ne-a obișnuit, artistul englez se pricepe de minune să transmită energie și poftă de viață, iubirea fiind tematica sa preferată.

Olly Murs

Ascultă noua piesă a lui Olly Murs, "Take Your Love" - AUDIO

Olly Murs revine cu o nouă piesă de dragoste, intitulată "Take Your Love". Melodia se regăsește pe cel de-al 6-lea album de studio al artistului britanic, ”You Know I Know”.

Olly Murs - Moves (Official Video) ft. Snoop Dogg

Olly Murs - Moves ft. Snoop Dogg

Într-o lume tot mai apăsată de griji, divergențe de opinii și stres, Olly Murs continuă să ne arate partea frumoasă a vieții. Deși ideea noului videoclip ”Moves” a fost utilizată în multe alte producții video, artistul britanic reușește să ne facă să zâmbim, ceea ce ajunge să fie mai important decât găsirea unui scenariu original.

Olly Murs

Olly Murs - Moves ft. Snoop Dogg

Artistul britanic Olly Murs a colaborat cu Snoop Dog pentru noul single ”Moves”. Melodia este lansată împreună cu un video cu versuri realizat de Alberto Falcone.

Olly Murs, Louisa Johnson - Unpredictable (Acoustic)

Olly Murs, Louisa Johnson - Unpredictable (Acustic)

Olly Murs și tânăra artistă britanică Louisa Johnson au lansat o versiune acustică a piesei ”Unpredictable”. Melodia este extrasă de pe albumul lui Olly Murs, ”24 Hrs”.

Olly Murs, Louisa Johnson - Unpredictable

Olly Murs, Louisa Johnson - Unpredictable

Olly Murs a colaborat cu tânăra artistă britanică Louisa Johnson pentru noul single ”Unpredictable”. Piesa este acompaniată de un videoclip ce-i prezintă pe cei doi artiști pe terenul de tenis, într-o strânsă competiție a sexelor.

Olly Murs - Years & Years

Olly Murs - Years & Years

Artistul britanic Olly Murs a lansat videoclipul noului single ”Years & Years”. Piesa este extrasă de pe albumul ”24HRS”, apărut în luna noiembrie.

Olly Murs

Olly Murs a lansat o variantă acustică a piesei "Please Don't Let Me Go" - AUDIO

Artistul britanic Olly Murs a lansat o variantă acustică a melodiei "Please Don't Let Me Go". Piesa, în versiunea de studio, a fost lansată în 2010.

Olly Murs

Olly Murs - Back Around

Olly Murs a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Back Around”. Piesa este extrasă de pe albumul ”24HRS”.

Olly Murs - Grow Up

Olly Murs - Grow Up

Olly Murs a lansat videoclipul noului single ”Grow Up”. Piesa este extrasă de pe albumul ”24HRS”.

Olly Murs - You Don't Know Love

Olly Murs - You Don't Know Love

Olly Murs a lansat videoclipul noului single ”You Don't Know Love”. Piesa va inclusă pe cel de-al 5-lea album de studio al artistului britanic.

Olly Murs

Ascultă noul single Olly Murs, "You Don't Know Love" - AUDIO

Olly Murs a lansat o nouă piesă, intitulată "You Don't Know Love". Melodia va fi inclusă pe următorul album al artistului.

Olly Murs

Olly Murs - Last Christmas

Olly Murs a lansat un cover după cunoscuta piesă de Crăciun a trupei Wham!, ”Last Christmas”. Noua versiune vine însoțită de un lyric video realizat, parcă, special pentru karaoke.

Olly Murs - Stevie Knows

Olly Murs - Stevie Knows

Olly Murs a lansat videoclipul noului single ”Stevie Knows”. Melodia se regăsește pe o versiune reeditată a albumului “Never Been Better“.

Olly Murs

Olly Murs a lansat o versiune acustică a piesei "Kiss Me" - VIDEO

Olly Murs promovează noul single "Kiss Me" lansând o versiune acustică a piesei. Noua variantă a melodiei vine însoțită de un clip filmat în studio, ce-l surprinde pe artistul britanic interpretând live compoziția.

Olly Murs - Kiss Me

Olly Murs - Kiss Me

Olly Murs a lansat un videoclip ce promovează noul single ”Kiss Me”. Piesa va fi inclusă pe o versiune reeditată a albumului “Never Been Better“.

Olly Murs - Beautiful to Me

Olly Murs - Beautiful to Me

Olly Murs a lansat videoclipul noului single "Beautiful to Me". Vizualul este regizat de Martyn Thomas și promovează cel de-al 5-lea single extras de pe albumul „Never Been Better”.

Olly Murs - Seasons

Olly Murs - Seasons

Olly Murs iubește indiferent de anotimp. În noul videoclip ”Seasons” artistul britanic dansează până la inima unei tinere admiratoare. Piesa este compusă de Ryan Tedder de la OneRepublic, Ammar Malik și Noel Zancanella iar regia clipului este semnată de Sophia Ray.

Olly Murs - Look At The Sky

Olly Murs - Look at the Sky

Olly Murs a lansat videoclipul noului single "Look at the Sky". Versurile în limba engleză sunt semnate de Yoko Ono, melodia bazându-se pe o compoziție a pianistului de jazz Hachidai Nakamura.

Olly Murs

Olly Murs ft. Travie McCoy - Wrapped Up

Olly Murs este într-o formă de zile mari, așa cum spune și titlul noului său album, "Never Been Better". Artistul britanic, ajuns în topurile muzicale după participarea din 2009 la emisiunea X Factor UK, a lansat primul single de pe cel de-al 4-lea disc de studio. "Wrapped Up", înregistrată împreună cu Travie McCoy, este o piesă plină de energie, în stilul deja familiar al artistului.

CLOSE
CLOSE