Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Olga Verbițchi

Următoarele evenimente cu Olga Verbițchi


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Olga Verbițchi

Olga Verbitchi - Oameni

Olga Verbitchi - Oameni

Olga Verbitchi a lansat videoclipul piesei ”Oameni”. Melodia a fost compusă de Theea Miculescu, descriind în versuri o poveste de dragoste pe care oricine și-ar dori să o trăiască. Partenerul Olgăi din clip este actorul Ștefan Iancu, cunoscut pentru rolul său din „Un pas în urma serafimilor”.

Olga Verbițchi & Ștefan Iancu (Making Of)

Olga Verbițchi a filmat un videoclip cu Ștefan Iancu, actorul din pelicula "Un pas în urma serafimilor" - POZE

Olga Verbițchi, câștigatoarea X Factor 2016, și-a serbat ziua de naștere filmând un nou videoclip, alături de actorul Ștefan Iancu. Artista va lansa în curând piesa “Oameni”.

Olga Verbițchi

Olga Verbițchi a fost premiată la Sanremo Music Awards

Olga Verbițchi, câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, a fost premiată cu trofeul “Vocea Internațională” la Sanremo Music Awards. Artista a interpretat în concurs piesa “Sweet People”, cântată în original de Alyosha.

DJ Sava feat. Olga Verbitchi - Coco Bongo

DJ Sava feat. Olga Verbitchi - Coco Bongo

DJ Sava, artistul din spatele hiturilor “I Loved You”, “Love in Dubai” și ”Bailando”, a lansat un videoclip cu iz exotic pentru piesa “Coco Bongo”. Melodia este lansată în colaborare cu Olga Verbitchi, câștigătoarea sezonului sase X Factor.

Olga Verbitchi feat. Kio - Pagini albe

Olga Verbițchi feat. Kio - Pagini albe

Olga Verbițchi, tânăra câștigătoare a celui de-al saselea sezon X Factor, a lansat o nouă piesă, intitulată “Pagini albe”. Cel de-al doilea single din cariera artistei este compus de Andy Platon, Zagga și Kio.

CLOSE
CLOSE