Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: Cele mai tari reduceri la eMAG Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Reduceri la FashionDays Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Acadelia

Norah Jones

Următoarele evenimente cu Norah Jones

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Norah Jones

Norah Jones

Norah Jones a lansat piesa "It Was You" - AUDIO

Norah Jones ne poartă pe tărâmul melancoliei și al romantismului cu o piesă nouă, intitulată "It Was You". Melodia ar putea fi inclusă pe viitorul album al artistei.

Norah Jones - Flipside (Live At Ronnie Scotts)

Norah Jones - Flipside (Live At Ronnie Scotts)

Norah Jones ne invită în intimitatea unui concert sold-out la faimosul Ronnie Scott’s Jazz Club din Londra lansând un clip filmat live în timpul spectacolului. Artista interpretează piesa ”Flipside”, de pe cel mai recent album, "Day Breaks".

Norah Jones - And Then There Was You

Norah Jones - And Then There Was You (Live la Ronnie Scotts)

Norah Jones a lansat un videoclip filmat live pentru piesa ”And Then There Was You”. Prestația a avut loc în cadrul unui concert sold-out la faimosul Ronnie Scott’s Jazz Club din Londra.

Norah Jones - Peace

Norah Jones - Peace

Norah Jones a lansat un videoclip filmat live pentru noul single ”Peace”. Melodia este extrasă de pe albumul "Day Breaks".

Norah Jones, live la Stephen Colbert

Norah Jones a interpretat live noul single "Peace" - VIDEO

Norah Jones a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Day Breaks". Melodia se numește "Peace" și a fost interpretată live în premieră în cadrul emisiunii ”The Late Late Show with Stephen Colbert”.

Norah Jones

Norah Jones a interpretat live noul single "Don't Be Denied" - VIDEO

Norah Jones a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Day Breaks". Melodia se numește "Don't Be Denied" și a fost interpretată live în premieră în cadrul emisiunii ”The Late Late Show with James Corden”.

Norah Jones - Tragedy

Norah Jones - Tragedy

Norah Jones a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Tragedy”. Piesa este extrasă de pe albumul "Day Breaks", lansat luna aceasta.

Norah Jones

Ascultă noul single Norah Jones, "Tragedy" - AUDIO

Norah Jones a lansat o nouă piesă, intitulată ”Tragedy”. Melodia este extrasă de pe albumul "Day Breaks", așteptat pe piață luna aceasta.

Norah Jones

Norah Jones - Flipside

Norah Jones a lansat un lyric video pentru noul single ”Flipside”. Melodia este extrasă de pe albumul "Day Breaks", așteptat pe piață în luna octombrie.

Norah Jones

Norah Jones prezintă povestea piesei "Carry on" - VIDEO

Norah Jones a lansat un clip de prezentare a piesei ”Carry On”, primul single de pe noul album ”Day Breaks”. În acest video, artista vorbește despre compoziție, dar și despre videoclipul melodiei.

Norah Jones

Norah Jones - Carry On

Norah Jones a lansat videoclipul noului single "Carry On". Piesa este extrasă de pe albumul "Day Breaks", așteptat pe piață în octombrie.

Norah Jones

Norah Jones a lansat "Carry On", prima piesă de pe noul album "Day Breaks" - AUDIO

Norah Jones a lansat o nouă piesă, intitulată "Carry On". Piesa este extrasă de pe noul album "Day Breaks", așteptat pe piață în luna octombrie.

Un top 10 cu cele mai nereușite și amuzante piese de Crăciun

TOP10: Cele mai nereușite, dar amuzante piese de Crăciun - VIDEO

Un top 10 cu unele dintre cele mai nereușite, dar amuzante piese de Crăciun din toate timpurile. Veți întâlni nume precum Lady Gaga, Cheeky Girls, Run DMC, dar și Paul McCartney, Madonna și Ozzy Osbourne.

Norah Jones - Miriam Video

Clip nou Norah Jones, Miriam – VIDEOCLIP

Suspans și crimă de la Norah Jones în noul său videoclip pentru piesa Miriam. Acțiunea se petrece pe un lac, unde artista se află într-o barcă și cântă despre Miriam, care potrivit versurilor, a făcut ceva foarte greșit și trebuie să plătească.

Emma-Lee lansează albumul Backseat Heroine

Canadianca Emma-Lee se pregăteşte pentru noul album Backseat Heroine care se va lansa pe data de 7 februarie. Albumul a presupus colaborări cu Nicole Atkins, Jill Barber şi Luke Doucet.... Continuare »

Ryan Adams

Ryan Adams a lansat un nou clip – VIDEO

Ryan Adams a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Chains Of Love”. Clipul îl prezintă pe artist interpretând melodia... Continuare »

rome-jack-white-norah-jones-danger-mouse-and-daniele-luppi

Danger Mouse și Daniele Luppi - Two Against One (videoclip)

La aproape un an distanţă de apariţia pe piaţă, piesa Two Against One, produsă de Danger Mouse şi compozitoarea Daniele Luppi beneficiază de un videoclip. Melodia este inclusă pe albumul... Continuare »

Trupa lui Norah Jones lansează un nou album (Video)

Trupa de country fondată de Norah Jones, The Little Willies, anunță lansarea celui de-al doilea material discografic. Discul se intitulează ”For The Good Times” și va apărea în ianuarie 2012.... Continuare »

Ryan Adams

Ryan Adams a publicat noua piesă ”Lucky Now” (Audio)

Ryan Adams a postat pe internet prima piesă extrasă de pe viitorul material discografic. Aceasta se intitulează ”Lucky Now”, iar mai jos o puteți asculta. Noul album al artistului, ”Ashes... Continuare »

CLOSE
CLOSE