Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Nickelback

Nickelback a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, având în discografie 8 albume de studio. Cel mai nou a fost lansat pe 17 noiembrie 2014 și se numește “No Fixed Address”. Componența actuală: Chad Kroeger, Mike Kroeger, Daniel Adair și Ryan Peake. Cel mai mare hit al formației, “How You Remind Me” datează din 2001, de pe discul ” Silver Side Up”, fiind considerat cel mai difuzat hit pe posturile de radio din America în decada 2000. A fost Number One simultan în America și Canada. Alte piese celebre sunt “Photograph”, “Far Away” și “Rockstar”.

Următoarele evenimente cu Nickelback

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Nickelback

Nickelback

Nickelback - Home

Nickelback continuă promovarea albumului "Feed the Machine" lansând un video cu versuri pentru piesa ”Home”. Melodia este compusă de solistul trupei, Chad Kroeger.

Nickelback - The Betrayal Act III

Nickelback - The Betrayal (Act III)

Nickelback continuă promovarea albumului "Feed the Machine" cu o piesă heavy, intitulată ”The Betrayal (Act III )”. Single-ul este acompaniat de un videoclip alb-negru, produs de Anthem Films.

Nickelback (2015)

Nickelback - Feed The Machine

După o lungă perioadă, Nickelback revine în forță cu un single nou, „Feeding The Machine”. Piesa este acompaniată și de un lyric video futuristic, produs de Simian Design .

Michael Jackson și Lisa Marie Presley

10 cupluri de artiști care au făcut istorie

Dragostea sună atât de bine în cântece, dar oare ce rol joacă în relațiile de cuplu ale artiștilor? Am trecut în revistă 10 povești de dragoste dintre muzicieni, precum Avril Lavigne și Chad Kroeger, John Lennon și Yoko Ono, Cher și Sonny, Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue, Michael Jackson și Lisa Marie Presley, Kurt Cobain și Courtney Love. Vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor tumultuos.

Nickelback (2015)

Nickelback își anulează turneul din cauza problemelor de sănătate ale solistului

Trupa canadiană și-a anulat turneul din America de Nord după ce solistului Chad Kroeger i-a fost depistat un chist pe corzile vocale. Acesta trebuie operat, medicii anticipând o recuperare totală până în toamnă.

Nickelback - Try Not To Love You Video

Actorul din Seinfeld, Jason Alexander apare în noul clip Nickelback, Trying Not To Love You - VIDEOCLIP

Actorul Jason Alexander, cunoscut pentru rolul său din Seinfeld, apare în noul videoclip lansat de Nickelback. Acesta a fost realizat pentru noua piesă Trying Not To Love You.

Nickelback - When We Stand Togheter video

Speranță și solidaritate în noul clip Nickelback - VIDEO

Nickelback a lansat noul videoclip, ”When We Stand Together”, regizat de Justin Francis. Clipul vrea să transmit un mesaj umanitar, de solidaritate și să accentueze că ”numai împreună suntem mai... Continuare »

Nickelback

Nickelback revine cu un nou album (Video)

Nickelback revine cu cel de-al șaptelea material discografic. Albumul se intitulează ”Here And Now” și va apărea pe 21 noiembrie. Discul a fost înregistrat în studioul Mountain View Studios din... Continuare »

CLOSE
CLOSE