Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Nick Cave

Următoarele evenimente cu Nick Cave


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Nick Cave

Nick Cave

Nick Cave & The Bad Seeds concertează pentru prima oară în România - PREȚURI BILETE

Nick Cave & The Bad Seeds concertează pe 19 iunie la București. Primul concert al trupei în România va avea loc la Romexpo (parcarea A), sub egida Rock The City.

Documentar Nick Cave and the Bad Seeds One More Time With Feeling

Nick Cave & The Bad Seeds lansează filmul documentar "One More Time With Feeling"

Ultimul album al lui Nick Cave & The Bad Seeds, "Skeleton Tree" a fost apreciat de public şi critici, dar artiştii nu se opresc aici. După LP-ul din toamna trecută a fost lansat un DVD şi Blu-Ray 3D intitulat "One More Time With Feeling". Un extras din această peliculă poate fi văzut mai jos.

Nick Cave a lansat un trailer pentru noul său film - VIDEO

Nick Cave a lansat un trailer pentru noul său film „One More Time With Feeling”, care va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția.

Nick Cave pregătește un film și un nou album

Fanii trupei Nick Cave & The Bad Seeds se vor bucura în curând de un nou album, dar și de un film, a cărui coloană sonoră va conține piesele formației.

Fiul lui Nick Cave a murit după ce a căzut de pe o stâncă

O știre care cutremură întreaga industrie muzicală este cea a accidentului suferit de fiul lui Nick Cave, Arthur, care și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit de pe o stâncă de pe coasta de sud a Angliei, din zona Brighton.

Urmărește noul clip Nick Cave and the Bad Seeds - "Mermaids" - VIDEOCLIP

Nick Cave and the Bad Seeds a lansat cel de-al 3-lea videoclip, după cel realizat pentru piesa "Jubilee Street". Melodia este extrasă de pe noul album de studio al trupei, intitulat "Push The Sky Away", și se numește "Mermaids".

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

Urmărește noul clip Nick Cave and the Bad Seeds - "Jubilee Street" - VIDEOCLIP

Nick Cave and the Bad Seeds a lansat cel de-al 2-lea videoclip, după cel realizat pentru piesa “We No Who U R”. Melodia este extrasă de pe noul album de studio al trupei, intitulat "Push The Sky Away", și se numește "Jubilee Street".

We No Who U R, noul clip Nick Cave and the Bad Seeds - VIDEOCLIP

Pentru a sărbători 30 de carieră, Nick Cave și trupa the Bad Seeds vor lansa pe 18 februarie un nou album, intitulat "Push The Sky Away". Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "We No Who U R" și a fost filmat de regizorul Gaspar Noe într-o pădure întunecată.

Nick Cave

Ascultă noul single Nick Cave, We No Who U R - AUDIO

Noul album Nick Cave and The Bad Seeds poartă numele Push The Sky Away și va fi lansat pe data de 18 februarie 2013. Primul extras pe single se intitulează We No Who U R și îl puteți asculta pe InfoMusic mai jos.

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

Nick Cave and The Bad Seeds lansează un nou album în 2013

Nick Cave a dezvăluit că va lansa un nou album cu celebra sa trupă Nick Cave and The Bad Seeds anul viitor, iar apariția discului va fi urmată de un concert în America de Nord.

CLOSE
CLOSE