Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Nelly Furtado

Următoarele evenimente cu Nelly Furtado

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Nelly Furtado

Ascultă noul album al lui Nelly Furtado, "The Ride" - AUDIO

Nelly Furtado a lansat albumul ”The Ride”, LP care marchează trecerea artistei de la pop comercial spre zona de alternativ / indie. Discul a fost urcat și pe YouTube, artista oferind astfel fanilor oportunitatea de a-l asculta online gratuit.

Ascultă noul single Nelly Furtado, "Phoenix" - AUDIO

Nelly Furtado continuă promovarea noului album "The Ride" cu piesa "Phoenix". Ca și single-urile lansate anterior, noua piesă păstrează sound-ul alternativ pe care artista îl abordează în prezent.

Nelly Furtado - Flatline

Nelly Furtado a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Flatline”. Piesa este extrasă de pe albumul "The Ride", material ce marchează trecerea de la pop comercial și R&B către zona de indie / alternativ.

Ascultă noul single Nelly Furtado, "Flatline" - AUDIO

Nelly Furtado continuă promovarea noului album "The Ride" cu piesa "Flatline". Ca și single-urile lansate anterior, noua piesă păstrează sound-ul alternativ pe care artista îl abordează în prezent.

Nelly Furtado a interpretat live noua piesă "Cold Hard Truth" - VIDEO

Nelly Furtado a interpretat live noul single "Cold Hard Truth" în cadrul emisiunii ”Late Night with Seth Meyers”. Piesa este extrasă de pe albumul "The Ride", așteptat pe piață în luna martie.

Nelly Furtado - Pipe Dreams

Nelly Furtado - Pipe Dreams

Nelly Furtado a lansat videoclipul noului single "Pipe Dreams". Piesa este inclusă pe albumul "The Ride", care marchează trecerea artistei de la pop comercial spre zona de alternativ / indie.

Nelly Furtado trece la pop alternativ cu albumul "The Ride" - TEASER

Nelly Furtado pregătește surprize mari pentru anul 2017. După 5 ani de pauză, artista canadiană va lansa un nou material discografic. Albumul se numește "The Ride" și va marca trecerea de la pop comercial și R&B către zona de alternativ.

Andrea Bocelli a lansat albumul "Passione" ce include și duetul cu Nelly Furtado - VIDEO

Andrea Bocelli a lansat cel de-al 14-lea material discografic, intitulat "Passione". Albumul include melodii clasice de iubire precum "Love Me Tender", "Girl From Ipanema" și "Sarà Settembre", fiind gândit ca o continuare a albumului "Amore", din 2006.

Nelly Furtado - Waiting for the Night

Nelly Furtado a lansat "Waiting for the Night" - VIDEOCLIP

Vezi noul clip al lui Nelly Furtado - "Waiting for the Night" în care dansează flamenco cu "morții". Piesa este inspirată de jurnalul său de la 16 ani.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli lansează un nou album

Andrea Bocelli va lansa un nou album, intitulat Passione. Materialul va apărea pe piață la începutul anului viitor, pe 28 ianuarie, și include duete cu artiști precum Jennifer Lopez, Nelly Furtado, Edith Piaf.

Nelly Furtado - Parking Lot Video

Nelly Furtado filmează clipul Parking Lot – LYRIC VIDEO

Nelly Furtado lucrează la un nou videoclip pentru piesa Parking Lot. Artista a postat pe pagina sa de Facebook o serie de poze din timpul filmărilor, care s-au desfășurat evident într-o parcare.

Nelly Furtado - Big Hoops - videoclip

Nelly Furtado - Spirit Indestructible, piesă nouă - AUDIO

Nelly Furtado a pus la dispozitia fanilor piesa Spirit Indestructible, cea care da titlul celui de-al cincilea album din cariera sa.

Nelly Furtado - Big Hoops - videoclip

Nelly Furtado - Big Hoops (Bigger the Better) - VIDEOCLIP

Nelly Furtado a lansat videolipul single-ului Big Hoops (Bigger the Better), primul extras de albumul The Spirit Indestructible.

Nelly Furtado

Nelly Furtado - Big Hoops, piesă nouă - AUDIO

Nelly Furtado revine după 3 ani de pauză cu un nou single, Big Hoops (Bigger the Better). Piesa este inclusă pe albumul The Spirit Indestructible ce urmează să apară pe... Continuare »

Coperta EP K'NAAN - More Beautiful Than Silence (sursa foto knaanmusic.ning.com)

K’NAAN a lansat noul single cu Nelly Furtado - VIDEO

Dacă la sfârșitul săptămânii trecute a fost anunțată colaborarea dintre K’NAAN și Nelly Furtado, acum cei doi au lansat un ”lyric video” pentru piesa ”Is Anybody Out There?”, pe care... Continuare »

Nelly Furtado (sursa foto myidol.ro)

K’NAAN și Nelly Furtado au înregistrat o piesă! - VIDEO

K’NNAN înregistrat o piesă cu Nelly Furtado, ce va fi inclusă pe noul EP al artistului. Materialul, intitulat ”More Beautiful Than Silence”, va fi lansat săptămâna viitoare, pe 24 ianuarie.... Continuare »

Nelly Furtado

Nelly Furtado a interpretat în concert o nouă piesă (Video)

Nelly Furtado a interpretat în premieră un fragment dintr-o o nouă piesa, intitulată ”Mystery”, în cadrul unui concert pe care l-a susținut în Portugalia pe data de 2 iulie. Mai... Continuare »

CLOSE
CLOSE