Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Neil Young

Următoarele evenimente cu Neil Young

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Neil Young

Neil Young - Lookin' For A Leader 2020

Neil Young - Lookin' For A Leader

Neil Young îl atacă în mod nemijlocit pe Donald Trump în noul său videoclip, ”Lookin' For A Leader”. Mesajul piesei reflectă frustrarea pe care Președintele SUA a stârnit-o în timpul mandatului său, precum și nemulțumirea pe care muzicianul o are în legătură cu felul în care muzica lui a fost folosită fără aprobare în campania electorală a lui Trump.

Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019

Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Donald Trump continuă să folosească în campanii electorale muzică pentru care nu a primit autorizația de utilizare. Neil Young se numără și el, de curând, printre artiștii surprinși să-și audă piesele la evenimentele politice ale președintelui SUA. Drept urmare, muzicianul a redactat o reclamație, în care îi cere lui Trump achitarea de daune financiare.

Aerosmith / Led Zeppelin / Prince / The Pretenders / Neil Young - Rock & Roll Hall of Fame (screenshots)

Rock & Roll Hall of Fame transmite pe YouTube o serie de ceremonii de introducere din anii trecuți

În acestă perioadă de auto-izolare, Rock & Roll Hall of Fame a căutat prin arhive și a încărcat pe YouTube sute de videoclipuri din ceremoniile de introducere anterioare.

Spotify plătește 1.6 miliarde de dolari unor artiști în urma unui proces

În ultimii ani mulți artiști au tras un semnal de alarmă cu privire la cota din profit care le revine de pe urma melodiilor oferite prin servicii de streaming. Au fost și cazuri de artiști care nu au fost compensați deloc și evident s-a lăsat cu procese. Spotify are de plătit 1.6 miliarde de dolari unor artiști, în urma unui caz de acest gen.

Neil Young + Promise Of The Real - Almost Always

Neil Young + Promise Of The Real - Almost Always

Neil Young meditează asupra sensului vieții pe fundalul unui videoclip aparent simplu, dar bogat în semnificații. Noul single al artistului canadian se numește ”Almost Always” și este înregistrat în colaborare cu trupa rock americană Promise Of The Real.

Neil Young

Ascultă noul single al lui Neil Young, "Already Great", despre o America deja grozavă - AUDIO

Chiar şi cei mai venerabili artişti ar trebui să fie invidioşi pe discografia lui Neil Young. Artistul pregăteşte albumul cu numărul 39, prefaţat de noul single, "Already Great". Îl puteţi asculta mai jos.

Videoclip Neil Young Promise of the Real Children of Destiny

Neil Young + Promise of the Real - Children of Destiny

Neil Young, unul dintre cei mai reprezentativi artiști americani a lansat o melodie și un videoclip care se potrivesc la fix cu ziua de 4 iulie, care se apropie. Ziua Independenței Statelor Unite e sărbătorită prin piesa "Children of Destiny", al cărei videoclip plin de simboluri americane îl vedeți mai jos.

Passenger | Heart of Gold (Neil Young cover)

Passenger - Heart of Gold (cover Neil Young)

Passenger a înregistrat un cover după o piesă din repertoriul lui Neil Young, ”Heart of Gold”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Neil Young - Indian Givers

Neil Young - Indian Givers

Neil Young a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Indian Givers”. Vizualul este produs de Shane Strickman și regizat de Brad Strickman.

Neil Young - Peace Trail

Neil Young - Peace Trail

Neil Young a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Peace Trail”. Melodia denumește ultimul album al muzicianului, apărut în decembrie 2016.

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young a lansat clipul Driftin' Back – VIDEOCLIP

Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Driftin' Back. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic Pill, care a fost lansat pe 30 octombrie.

Neil Young și GN'R live la festivalul Bridge School 2012

Neil Young și GN’R au cântat împreună - VIDEO

Neil Young și Guns N' Roses au interpretat împreună piesa Don't Let It Bring You Down, în cadrul concertului caritabil organizat de Young și soția sa. Axl Rose a mărturisit că piesa i-a dat speranță de fiecare dată.

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young a lansat clipul Twisted Road Inn - VIDEOCLIP

Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Twisted Road. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic Pill, care va fi lansat pe 30 octombrie.

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young a lansat clipul Ramada Inn - VIDEOCLIP

Cantaretul canadian Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Ramada Inn. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic Pill, care va fi lansat pe 30 octombrie.

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young are cont pe Twitter și dezvăluie Walk Like A Giant - VIDEOCLIP

Legendarul rocker Neil Young și-a făcut în sfârșit cont pe Twitter și într-o singură zi a strâns peste 22000 de followers. În primul său mesaj, artistul dezvăluie noul videoclip psihedelic al piesei Walk Like A Giant, extrasă de pe viitorul album Psychedelic Pill.

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young lanseaza al doilea album din 2012 - TRACKLIST

Neil Young, va lansa alaturi de Crazy Horse un nou album intitulat Psychedelic Pill, care va fi iesi pe piata in data de 28 octombrie.

Concert caritabil The Bridges School

GUNS N' ROSES va cânta la un concert caritabil alături de Neil Young

Guns N’Roses va lua parte la acțiunile caritabile întreprinse de Neil Young și soția lui pentru ajutorarea persoanelor cu deficiențe fizice sau de vorbire. De 26 de ani, organizația celor doi soți Young – Bridge School organizează astfel de concerte.

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young și Crazy Horse lansează al 2-lea album pe 2012 - VIDEOCLIP

Neil Young și Crazy Horse vor lansa un nou album până la sfârșitul anului. Intitulat Psychedelic Pill, este al doilea material pe care formația îl dezvăluie în 2012 și va apărea în octombrie.

Neil Young

Neil Young anunță o nouă colaborare

Neil Young a postat pe site-ul său oficial neilyoung.com colaborarea de 37 de minute cu trupa Crazy Horse. Materialul este intitulat ”Horse Back” și a fost înregistrat la începutul lunii... Continuare »

Beth Jeans Houghton (sursa foto desi-radio.com)

Beth Jeans Houghton înregistrează în L.A. după o întâlnire cu Neil Young - VIDEO

Beth Jeans Houghton a vorbit despre planurile sale legate de cel de-al doilea material discografic. Artista va înregistra noul album în Los Angeles, în mare parte datorită lui Neil Young.... Continuare »

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young a postat online o nouă colaborare

Neil Young a postat pe site-ul său oficial neilyoung.com colaborarea de 37 de minute cu trupa Crazy Horse. Materialul este intitulat ”Horse Back” și a fost înregistrat la începutul lunii... Continuare »

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young și Crazy Horse lansează un nou material

Deși nu au mai cântat împreună din 2004, Neil Young și Crazy Horse se pare că înregistrează un nou album. Potrivit unui site de fani Neil Young, intitulat, Thrasher’s Wheat,... Continuare »

Bridge School Benefit Concert 2011

Arcade Fire, Beck și Nora Jones au fost la evenimentul caritabil organizat de Neil Young - VIDEO + FOTO

La sfârșitul săptămânii trecute Neil Young și soția sa Pegi au organizat, ca în fiecare an, un festival caritabil în California. Acesta s-a desfășurat de-alungul a două zile, în Amfiteatrul... Continuare »

Neil Young

Neil Young și-a scris autobiografia

Neil Young a anunțat că va lansa o carte autobiografică ce va dezvălui în premieră amănunte din viața legendarului artist. Artistul este extrem de încântat de experiența de a-și scrie... Continuare »

red-hot-chili-peppers

Red Hot Chili Peppers, gata cu pauza!

Red Hot Chili Peppers au anunţat primul concert în formaţie completă de la pauza pe care au luat-o in 2008. Trupa va concerta pe 29 Ianuarie 2011 la evenimentul MusiCares... Continuare »

CLOSE
CLOSE