Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Nate Ruess

Următoarele evenimente cu Nate Ruess

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Nate Ruess

Nate Ruess: Great Big Storm

Nate Ruess - Great Big Storm

Nate Ruess, solistul trupei Fun., a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul său solo, "Grand Romantic". Single-ul se numește "Great Big Storm" și este o piesă ce emană romantism și melancolie pe stofe, ajungând să pulseze energic pe refren.

Nate Ruess

Nate Ruess feat. Beck - "What This World Is Coming To" - LYRIC VIDEO

Nate Ruess, solistul trupei Fun., va lansa anul acesta primul său album solo. Materialul se numește "Grand Romantic" și include o colaborare cu Beck pentru piesa "What This World Is Coming To". Prezentată publicului împreună cu un lyric video, melodia i-a oferit lui Nate Ruess oportunitatea de a trăi ”o experiență extraordinară” în compania unuia dintre muzicienii pe care îi admiră.

Nate Ruess

Piesă nouă Nate Ruess - "AhHa" - AUDIO

Nate Ruess, solistul trupei Fun., a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul său solo, "Grand Romantic". Single-ul se numește "AhHa" și este o piesă energică, numai bună pentru playlisturile festivalurilor din vară.

Nate Ruess - Nothing Without Love

Nate Ruess - Nothing Without Love

Nate Ruess, vocalistul trupei Fun., a lansat primul single solo, ”Nothing Without Love”. Piesa ocupă un loc special în viața artistului, versurile vorbind despre emoții ce i-au ghidat mereu drumul lui Nate.

CLOSE
CLOSE