Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

My Chemical Romance

Următoarele evenimente cu My Chemical Romance

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre My Chemical Romance

My Chemical Romance

My Chemical Romance a lansat o piesă nouă, "Fake Your Death" - VIDEO

My Chemical Romance va lansa pe 24 martie 2014 un album greatest hits intitulat "May Death Never Stop You". Discul conține cele mai bune compoziții ale trupei dar și o piesă nouă, "Fake Your Death". Trupa s-a destrămat în martie 2013.

My Chemical Romance

"Trupa My Chemical Romance s-a destrămat, dar ideea va trăi pentru totdeauna", spune Gerard Way

My Chemical Romance a decis să încheie o carieră de 12 ani, iar solistul Gerard Way și-a exprimat trările într-un mesaj online. Vezi ce a scris acesta.

My Chemical Romance (sursa foto zimbio.com)

My Chemical Romance există mulțumită lui Tony Hawk Pro Skater

My Chemical Romance au fost prezenți la festivalul Australian Big Day Out, unde s-au întâlnit cu legendarul skater Tony Hawk.

My Chemical Romance

My Chemical Romance lucrează la un nou album

Chitaristul Frank Iero de la My Chemical Romance a insistat că noul album al formației nu va fi ”o colecție de piese”. Într-un interviu oferit celor de la Noise11, Iero... Continuare »

My Chemical Romance (sursa foto zimbio.com)

My Chemical Romance își construiește studio pentru viitorul album!

Chitaristul Frank Iero de la My Chemical Romance a insistat că noul album al formației nu va fi ”o colecție de piese”. Într-un interviu oferit celor de la Noise11, Iero... Continuare »

My Chemical Romance

My Chemical Romance - Kids From Yesterday (videoclip)

Trupa My Chemical Romance a postat online videoclipul piesei Kids From Yesterday, incluse pe albumul Danger Days. Clipul este de fapt un colaj de filmuleţe din timpul concertelor susţinute în... Continuare »

My Chemical Romance

My Chemical Romance lansează un album în vară?

Frank Iero de la My Chemical Romance a lăsat de înțeles că noul album al formației va apărea vara viitoare. Într-un interviu acordat celor de la Rolling Stones, chitaristul a... Continuare »

Gerard Way (My Chemical Romance) cântă alături Blink-182

Gerard Way (My Chemical Romance) cântă alături de Blink-182 (video)

Gerard Way (My Chemical Romance) a cântat duminică seară în locul solistului Blink-182 single-ul "First Date", în cadrul unui concert din turneul Honda Civic, pe care trupele îl susțin împreună.... Continuare »

Coperta Album - Blink-82 - Neighbourhood

Blink-182 a lansat o noua piesa (Audio)

Cei de la Blink-182 au postat o nouă piesă, intitulată ”Heart’s All Gone”, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta este cel de-al doilea extras de pe viitorul album,... Continuare »

Blink-182

Noul album Blink-182 este aproape gata

Mark Hoppus de la Blink-182 a declarat că sunt aproape de finalizarea celui de-al șaselea material discografic, primul realizat de formație în ultimii 8 ani. Artistul a postat un mesaj... Continuare »

Paramore

Paramore cântă pe coloana sonoră a filmului Transformers: Dark Of The Moon

Trupa Paramore a dezvăluit faptul că "Monster", noua lor melodie va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului "Transformers: Dark Of The Moon". Formația, care lucrează la acest nou material... Continuare »

BBC Radio 1's Big Weekend

Vezi înregistrări de la BBC Radio 1’s Big Weekend!

La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 14-15 mai a avut loc evenimentul One Big Weekend, organizat de radioul BBC Radio 1. Festivalul este considerat unul dintre cele mai importante din... Continuare »

CLOSE
CLOSE