Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Motörhead

Următoarele evenimente cu Motörhead

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Motörhead

Motörhead "Heroes" (David Bowie Cover)

Motörhead - Heroes (cover David Bowie)

Motörhead trezește nostalgia fanilor formației, dar și a fanilor lui Bowie, lansând un video cu imagini din concerte pentru coverul piesei ”Heroes”. Remake-ul a fost înregistrat în 2015, fiind una dintre ultimele piese trase de trupă înainte de moartea lui Lemmy Kilmister.

James Hetfield

James Hetfield, despre Lemmy: "Fără el nu ar fi existat Metallica"

James Hetfield a vorbit într-un interviu despre influența majoră pe care Lemmy de la Motorhead a avut-o asupra sa și asupra trupei Metallica. Moartea veteranului l-a ajutat să înțeleagă cât de important este să apreciezi ceea ce ai și să trăiești fiecare zi din plin.

Sting

Ascultă "50.000", noul single compus de Sting în memoria lui Prince, David Bowie, Lemmy, Glenn Frey - AUDIO

Sting a lansat o nouă piesă, intitulată "50.000". Extrasă de pe albumul ”57th & 9th”, melodia este compusă în memoria unor reputați artiști, ce s-au stins în decursul ultimelor luni: Prince, David Bowie, Lemmy de la Motorhead și Glenn Frey de la The Eagles.

Ugly Kid Joe - Under the Bottom feat. Phil Campbell

Trupa americană Ugly Kid Joe a lansat videoclipul piesei „Under The Bottom” pentru care au colaborat cu chitaristul Motörhead, Phil Campbell. Materialul poate fi urmărit în articol.

Biografia despre Lemmy a fost lansată

Scriitorul britanic de muzică rock și producătorul de radio Mick Wall, a lansat biografia solistului Motörhead, Ian „Lemmy” Kilmister, numită „Lemmy: The Definitive Biography”. Mai multe detalii despre aceasta, în articol.

Ian „Lemmy” Kilmister, solistul Motörhead, în concert la București pe 17 iunie 2012

În memoria lui Lemmy de la Motorhead, un nou element chimic ar putea fi denumit Lemmium

Ununoctium 118, un nou element chimic recent descoperit, ar putea fi denumit Lemmium în memoria regretatului vocalist de la Motorhead, Lemmy Kilmister. În sprijinul acestei idei a fost lansată online o petiție, prin care s-au strâns deja 15.000 de semnături.

MOTORHEAD la OST Fest 2012

Ian "Lemmy" Kilmister, solistul Motörhead, a murit la 70 ani

Ian "Lemmy" Kilmister, solistul și basistul trupei Motörhead, s-a stins din viață pe data de 28 decembrie 2015. Artistul a dus o luptă scurtă cu un cancer foarte agresiv. Lemmy împlinise 70 de ani pe 24 decembrie.

MOTÖRHEAD - When The Sky Comes Looking For You

Motorhead - When The Sky Comes Looking For You

Motorhead a lansat videoclipul noului single ”When The Sky Comes Looking For You”. Filmat în Palma de Mallorca, vizualul este regizat de Pep Bonet, un vechi prieten și colaborator al formației.

Motorhead / The Rolling Stones

Motorhead a lansat un cover după "Sympathy for the Devil" de la Rolling Stones - AUDIO

Motorhead și-a pus amprenta pe unul dintre hiturile The Rolling Stones, "Sympathy for the Devil". Coverul este inclus pe noul album al formației, ”Bad Magic”, așteptat pe piață luna aceasta.

Motorhead - Electricity

MOTÖRHEAD - Electricity

Motorhead a lansat un lyric video pentru noul single ”Electricity”. Piesa este extrasă de pe albumul „Bad Magic”, așteptat pe piață anul acesta.

Motorhead

Piesă nouă Motörhead, "Thunder & Lightning" - AUDIO

Motörhead a dezvăluit "Thunder & Lightning", prima piesă de pe noul album ”Bad Magic”. Cel de-al 22-lea disc din cariera formației va fi lansat pe 28 august 2015, marcând aniversarea a 40 de ani de activitate.

Motorhead

Motörhead lansează albumul "Bad Magic" - TRACKLIST

Noul album Motörhead, cel de-al 22-lea din carieră, se numește "Bad Magic" și va fi lansat pe 28 august 2015. Trupa a dezvăluit deja tracklistul discului, precum și datele primelor concerte programate pentru noiembrie și decembrie. Show-urile fac parte din turneul aniversar Motörhead, formația împlinind anul acesta 40 de ani de activitate.

Motorhead

Motorhead lansează cel de-al 22-lea album în toamna lui 2015

Motorhead a început să lucreze la cel de-al 22-lea album din carieră. Discul este programat să apară pe piață în toamna anului 2015, perioada urmând să coincidă cu aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei.

Motorhead cântă "Ace Of Spades" în "Marea Aventură Lego" - VIDEO

Motorhead în varianta lego cântă "Ace Of Spades" de mama focului în noul film de animație "Marea Aventură Lego" (The Lego Movie). Urmărește în articol prestația micilor figurine.

Motorhead a lansat "Heartbreaker" - VIDEOCLIP

Noul album Motorhead, intitulat "Aftershock", a fost lansat pe 21 octombrie 2013. Primul single de promovare care beneficiază de un videoclip este piesa "Heartbreaker" și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Motorhead a lansat piesa "Crying Shame" - AUDIO

Noul album Motorhead, intitulat "Aftershock", va fi lansat pe data de 21 octombrie 2013. Noul single de promovare este piesa "Crying Shame". Discul vine după 3 ani de la ultimul material "The World Is Yours" din 2010 iar pe 7 noiembrie la Zurich, Elveția, trupa va susține primul concert din cadrul turneului de promovare.

MOTORHEAD la OST Fest 2012

Motorhead lansează noul album "Aftershock" în octombrie

După 3 ani de pauză, trupa Motorhead revine cu un nou album. Intitulat "Aftershock", materialul va apărea în această toamnă și va fi precedat de single-ul "Heartbreaker".

MOTÖRHEAD va concerta la Bucuresti

Motorhead anunță lansarea unui nou album, "Aftershock"

Motorhead va lansa în luna septembrie 2013 un nou album de studio intitulat "Aftershock". În acest an trupă sărbătorește 38 de ani de la înființare.

Motorhead și Anthrax cântă pe albumul tribut Metallica, "Kill Em All"

Ediția germană a revistei Metal Hammer va sărbători 30 de ani de la apariția albumului "Kill Em All", lansat de Metallica în 1983, printr-o ediție tribut la care au participat trupe ca Motorhead, Anthrax, Rage, Primal Fear sau Dew-Scented.

Fingers, robotul chitarist din Compressorhead

Roboții metaliști din trupa Compressorhead, pe urmele lui Motorhead - VIDEO

Dacă știm de la Asimov care sunt primele 3 legi ale roboților, putem intui singuri care este prima lor melodie metal... Cei trei roboți din Compressorhead au cantat "Ace of Spades" din repertoriul Motorhead. Află povestea lor și ce repertoriu rock au pregătit pentru live-uri. Fiecare știe să cânte la propriul instrument cu o precizie nemaiîntâlnită până astăzi.

CLOSE
CLOSE