Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Morrissey

Următoarele evenimente cu Morrissey

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Morrissey

Videoclip Morrisey Jacky's Only Happy When She's Up on the Stage

Morrissey - Jacky's Only Happy When She's Up on the Stage

La 3 săptămâni după lansarea single-ului "Jacky's Only Happy When She's Up on the Stage", Morrissey ne oferă şi un videoclip pentru creaţia sa. Piesa este extrasă de pe albumul "Low în High School", disponibil acum pe piaţă.

Lyric Video Morrissey Jacky's Only Happy When She's Up On The Stage

Morrissey - Jacky's Only Happy When She's Up on the Stage

Morrissey ne pune în pielea unei artiste neînţelese numite Jacky în noul său single, "Jacky's Only Happy When She's Up On the Stage". Piesa primeşte un lyric video, care poate fi vizionat mai jos.

Morrissey - I Wish You Lonely

Morrissey - I Wish You Lonely

Morrissey a lansat un video cu versuri pentru noul single ”I Wish You Lonely”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 11-lea album solo al artistului, ”Low in High School”.

Videoclip Morrissey Spent the Day in Bed

Morrissey - Spent the Day in Bed

Morrisey face ceea ce ne dorim cu toţii într-o zi leneşă de toamnă: îşi petrece toată ziua în pat... sau pe un scaun. Are şi o melodie pe această temă, cu numele de "Spent the Day in Bed", cu un videoclip tipic, pe care îl puteţi vedea mai jos.

Morrissey, "cel mai entertaining rege al mizantropiei", a cântat în București

The pop icon Morrissey, cel despre care criticii de muzică au spus că ”după el, nu mai pot exista alte staruri pop”, scriitorul, activistul pentru drepturile oamenilor si animalelor - toate aceste personas ale unui artist carismatic și extravagant au fost ieri pe scenă pentru doar 2 ore, alături de fanii români.

Concert Morrissey la Sala Palatului pe 14 octombrie 2015

Poze concert Morrissey - București 2015

Urmărește galeria de poze de la primul concert susținut de Steven Morrissey în România. Artistul a cântat la Sala Palatului pe 14 octombrie 2015, în cadrul turneului său european. Concertul Morrissey a fost organizat de Events.

Morrisey

Morrissey lansează primul său roman de ficțiune, "List of the Lost"

Morrissey va lansa toamna aceasta primul său roman de ficțiune, "List of the Lost". Volumul va fi publicat la sfârșitul lunii septembrie.

S-au pus în vânzare biletele pentru primul concert Morrissey în România

Morrissey va cânta în premieră în România pe 14 octombrie 2015. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București, biletele pentru acest eveniment având prețuri cuprinse între 120 și 260 de lei.

Morrissey - Kiss Me A Lot

Dacă vă era dor să vedeți un clip care să vă surprindă și să vă facă sa vă întrebați dacă lucrurile au vreun sens în el sau nu, vă invităm să vizionați noul clip al lui Morrissey pentru piesa "Kiss Me A Lot" și să observați dacă aduce această reacție sau alta.

Morrissey

Morrissey lucrează la două proiecte: primul roman și un nou album

Morrissey a început noul an în forță, anunțând presa că lucrează în paralel la două proiecte. Artistul britanic se află în plin proces creativ, primul său roman de ficțiune prinzând contur. Scriitura merge mână în mână cu muzica, Morrissey lucrând totodată și la un nou album, al 10-lea din carieră.

Morrissey a fost internat de urgență la spital

Steven Morrissey (53 de ani) a fost internat zilele trecute la spitalul William Beaumont din Michigan pentru investigarea unei posibile infecții urinare. O parte din concertele programate în cadrul turneului său american au fost anulate, altele fiind amânate.

Morrissey

Morrissey prezintă 3 piese noi (Audio)

Morrisey a cântat în premieră trei piese noi, în urmă cu două zile, în cadrul emisiunii lui Janice Long, de pe BBC Radio 2. Cântecele, pe care le puteți asculta... Continuare »

morrissey

Noul album al lui Morrissey este gata

Morrissey a dezvăluit faptul că noul său album este gata, însă nu a găsit încă o casă de discuri prin care să-l lanseze. Artistul mărturisește că este foarte frustat de... Continuare »

CLOSE
CLOSE