Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Moby

Următoarele evenimente cu Moby

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Moby

Natalie Portman / Moby

Moby și-a anulat turneul după scandalul cu Natalie Portman

Moby și-a anulat turneul de promovare a noii sale cărți, "Then It Fell Apart", la doar câteva zile de la criticile adresate public de Natalie Portman cu privire la o presupusă relație a ei cu muzicianul. Moby i-a cerut recent scuze lui Natalie, acum hotărând să ia o pauză de la viața publică.

Moby - Falling Rain And Light

Moby - Falling Rain And Light

Moby își imaginează în noul videoclip” Falling Rain And Light” cum ar arăta planeta Pământ dacă nu ar mai fi populată de oameni. Single-ul se regăsește pe albumul ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt”, lansat în luna martie.

Videoclip Moby The Wild Darkness

Moby - This Wild Darkness

Moby lansează piesa "This Wild Darkness", un nou single de pe viitorul său album. Este o creaţie meditativă, contemplativă, marcată de vocea calmă a artistului. Primeşte un videoclip alb-negru cu tentă SF, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos,

Moby - Mere Anarchy

Moby - Mere Anarchy

Moby constată pustietatea Pământului în videoclipul noului single ”Mere Anarchy”. Piesa este extrasă de pe un nou album solo, ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt”, un disc inspirat de romanul SF al lui Kurt Vonnegut, "Slaughterhouse 5".

Moby - Like A Motherless Child

Moby - Like A Motherless Child

Moby își exprimă dezacordul cu privire la război prin piesa ”Like A Motherless Child”. Single-ul este extras de pe un nou album solo, ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt”, un disc inspirat de romanul SF al lui Kurt Vonnegut, "Slaughterhouse 5".

Moby & The Void Pacific Choir - A Simple Love

Moby & The Void Pacific Choir - A Simple Love

Moby a lansat videoclipul noului single ”A Simple Love”. Piesa și clipul încearcă să ofere o altă perspectivă asupra animalelor crescute pentru consum.

Moby & The Void Pacific Choir - Erupt & Matter

Moby & The Void Pacific Choir - Erupt & Matter

Moby și trupa post-punk The Void Pacific Choir au lansat o piesă cu mesaj politic intitulată ”Erupt & Matter”. Melodia a fost publicată pe YouTube cu zi înaintea ceremoniei de inaugurare a noului președinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Moby a lansat un album inspirat de practicile yoga - AUDIO

În ultima perioadă, Moby a adoptat un stil de viață sănătos și s-a apucat de scris, publicând o carte autobiografică. Muzica rămâne în continuare pasiunea artistului, drept dovadă fiind cel mai recent album al său inspirat de practicile yoga.

Moby a lansat "Rio" (Cover Duran Duran) - AUDIO

Casa de discuri Manimal Vinyl din Los Angeles va lansa în luna iulie o compilație tribut Duran Duran. Moby a acceptat invitația și apare pe acest inedit album cu piesa "Rio", lansată în 1982 pe albumul cu același nume, care poate fi ascultată pe InfoMusic.

Moby lansează DVDul "Almost Home - Live At The Fonda, LA"

Moby va lansa pe 3 martie 2014 DVD-ul "Almost Home - Live At The Fonda, LA". Concertul a fost înregistrat în Los Angeles și îi are ca invitați pe Mark Lanegan, Skylar Grey și Damien Jurado, care apar și pe albumul "Innocents", lansat în octombrie 2013.

Moby a lansat "Almost Home" - VIDEOCLIP

Moby a realizat un clip emoționant pentru melodia "Almost Home". Piesa este inclusă pe albumul "Innocents" și este un semnal de alarmă cu privire la soarta animalelor fără stăpân.

Moby a lansat un nou clip, "The Perfect Life" - VIDEOCLIP

Moby a lansat un nou videoclip intitulat "The Perfect Life". Melodia este extrasa de pe albumul "Innocents" ce va avea apariția pe 1 octombrie 2013. Pentru acest single artistul a colaborat cu Wayne Coyne de la The Flaming Lips cei doi fiind îmbrăcați în costume tradiționale Mariachi.

Moby improvizează în teaser-ul clipului "The Perfect Life" - VIDEO

Când un artist de talia lui Moby se apucă de improvizat, nu te poți aștepta decât la ceva suficient de bun pentru a fi lansat în secunda următoare. Teaser-ul pentru noul videoclip "The Perfect Life" este de fapt un impromptu acustic de două minute și jumătate pe un acoperiș cu o vedere generoasă.

moby a lansat videoclipul piesei The right thing

Moby a lansat clipul "A Case For Shame" - VIDEOCLIP

După 18 luni de muncă Moby va lansa pe 1 octombrie 2013 cel de-al 11-lea album din carieră intitulat "Innocents". Primul videoclip de promovare este pentru piesa "A Case For Shame" și a fost filmat de Moby în piscina proprie.

Moby lansează un nou album, "Innocents" - AUDIO

După 18 luni de muncă Moby va lansa pe 1 octombrie 2013 cel de-al 11-lea album din carieră intitulat "Innocents". Primul single de promovare este piesa "A Case For Shame". Discul este produs de Mark "Spike" Stent care a lucrat cu nume ca Madonna, Lady Gaga, U2, Beyonce, Bjork, Depeche Mode, Oasis sau Massive Attack.

Secvență videoclip "The Lonely Night" - Moby și Lanegan

Moby și Mark Lanegan au lansat "The Lonely Night" - VIDEOCLIP

Moby și Mark Lanegan au lansat videoclipul piesei "The Lonely Night", ce prezintă time-lapse-uri hipnotizante cu imagini din deșertul Mojave. Melodia marchează prima colaborare a lui Moby cu Mark Lanegan, fondatorul trupei grunge Screaming Trees.

moby a lansat videoclipul piesei The right thing

Moby - The Right Thing (videoclip)

Moby revine cu un nou videoclip, cel pentru piesa The Right Thing, inclusă pe albumul Destroy (mai 2011). Artistul afirma despre Destroy, cel de-al zecelea album de studio al carierei... Continuare »

Moby - Lie Down In Darkness Video

CLIPUL ZILEI: Moby – ”Lie Down In Darkness” (Video)

Moby vine cu un nou videoclip pentru single-ul ”Lie Down In Darkness”. Acesta reprezintă cel de-al doilea extras de pe ultimul album al artistului, intitulat ”Destroyed”, ce a avut lansarea... Continuare »

The Mission Dance Week-end 2011

Informații complete The Mission Dance Weekend 2011

Organizatorii evenimentului The Mission Dance Weekend sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un week-end întreg de muzică live de cea mai bună calitate. Pe 5 şi 6... Continuare »

the-mission-dance-weekend

The Mission Dance Weekend- line-up complet

The Mission Dance Weekend își desfășoară cea de-a patra ediție între 5 și 6 august 2011, pe plaja Hanul Piraților din Năvodari. Printre numele importante de pe afiș îi regăsim... Continuare »

Spirit of Burgas 2011

Moby, Skunk Anansie şi Deftones live la Spirit of Burgas 2011

Spirit of Burgas 2011 va avea loc în perioada 13-15 august pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Aflat la cea de-a IV-a ediţie, festivalul se află deja printre cele mai... Continuare »

Moby

Moby, live la Năvodari

Moby și-a confirmat prezența la cea de-a patra ediție a Festivalului The Mission Dance Weekend, care va avea loc pe 5 și 6 august pe plaja Hanul Piraților din stațiunea... Continuare »

Moby

Moby: New Album "Destroyed"

Moby va lansa un album nou intitulat “Destroyed” și un album de fotografii cu același nume. “Următorul meu album se numește “Destroyed” și se va lansa undeva în mijlocul lunii... Continuare »

CLOSE
CLOSE