Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Foreigner
INFO CONCERT:
Neversea 2018

Mike Shinoda

Următoarele evenimente cu Mike Shinoda

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mike Shinoda

Videoclip Mike Shinoda Crossing a Line

Mike Shinoda - Crossing a Line

Mike Shinoda, cunoscut drept MC-ul formaţiei Linkin Park a lansat în această săptămână două single-uri, cu rol de preview pentru viitorul său LP solo. Printre noile melodii se numără şi "Crossing a Line", care primeşte un videoclip pe care îl puteţi viziona mai jos.

Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Mike Shinoda ar putea reveni în România cu Post Traumatic Tour

Mike Shinoda a invitat fanii să-și arate interesul pentru viitoarelele concerte solo prin intermediul unei platforme online. Recepționându-i mesajul, ambasadorul Linkin Park în România a deschis o campanie pentru includerea Bucureștiului în cadrul Post Traumatic Tour.

Mike Shinoda lansează Post Traumatic, un EP despre durere și vindecare - VIDEO

Fondatorul trupei Linkin Park, Mike Shinoda, lansează EP-ul intitulat "Post Traumatic", o compilație ce conține trei piese. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Linkin Park

Linkin Park lansează un nou album în 2016

Linkin Park a confirmat lansarea unui nou album în 2016. În cadrul unei discuții online cu fanii, Mike Shinoda a dezvăluit că trupa este mulțumită de primele sesiuni de înregistrări și că următorul disc va apărea pe piață, cel mai probabil, în cea de-a doua jumătate a anului.

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Linkin Park a început să lucreze la un nou album

Mike Shinoda a dezvăluit în cadrul unui interviu că ideile pentru un nou album Linkin Park au început să fie puse cap la cap. Momentan discul se află într-un stadiu incipient, însă se lucrează la noi compoziții constant.

Fort Minor - Welcome [360 Version]

Fort Minor - Welcome [360 Version]

Fort Minor, proiectul solo al lui Mike Shinoda de la Linkin Park, a revenit cu un nou single, intitulat ”Welcome”. Piesa încheie o pauză de 10 ani, fiind însoțită de un videoclip filmat la 360 de grade.

Linkin Park

Single nou Linkin Park - "Guilty All the Same" feat. Rakim - AUDIO

Linkin Park a dezvăluit primul single de pe noul album al trupei, aflat momentan în lucru. Piesa se numește "Guilty All the Same" și are un ton agresiv pronunțat. Single-ul este lansat în colaborare cu rapper-ul Rakim, unul dintre idolii lui Mike Shinoda.

Linkin Park

Mike Shinoda vorbește despre noul album Linkin Park, la care se lucrează

Linkin Park a început să lucreze la cel de-al 6-lea album din carieră. Pentru a stârni curiozitatea fanilor, Mike Shinoda a postat pe blogul său o poză cu trupa din studioul de înregistrări, oferind și câteva detalii despre noul disc.

Bocanci Linkin Park de la Sebago - VIDEO

Linkin Park a lansat recent un model de bocanci care le poartă "amprenta personală", designul fiind rezultatul creativității membrilor formației. Noua linie de încălțăminte este produsă de compania Sebago, prețul unei perechi fiind de 250 de dolari.

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Cea mai bună farsă din culisele turneelor Linkin Park

Dacă cineva s-ar trezi dimineața sub cerul liber, deși s-a culcat seara având un acoperiș deasupra, una dintre întrebările legitime ar fi: ce cantitate de alcool a consumat persoana respectivă? Nu e o întrebare rea, dar atunci când vine vorba de Linkin Park explicația e ceva mai complicată.

Chester & Mike (Linkin Park-Live)

Linkin Park a făcut cover după ”Rolling In The Deep” de la Adele (Video)

Chester Bennington de la Linkin Park ne surprinde din nou, cântând piesa ”Rolling In The Deep” de la Adele. Acompaniat de Mike Shinoda la chitară, solistul interpretează o variantă acustică... Continuare »

CLOSE
CLOSE