Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Mike and The Mechanics

Următoarele evenimente cu Mike and The Mechanics

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mike and The Mechanics

Poze cu Mike & The Mechanics în concert la București pe 31 iulie 2013

InfoMusic.ro îți oferă o selecție foto de la concertul Mike & The Mechanics. Pentru a doua oară în România, trupa a cântat în deschiderea evenimentului STING - Back to Bass pe 31 iulie 2013 la Romexpo, București.

Informații de acces și programul pentru concertul Sting

Sting revine în România cu turneul Back To Bass. Artistul va cânta cele mai cunoscute hituri ale sale la Romexpo, pe 31 iulie. Organizatorii evenimentului au anunțat care sunt regulile de acces, prețurile biletelor și interdicțiile pentru concert.

Sting

Concertul Sting de la București se va transforma într-un festival

Un nou nume important este așteptat să fie confirmat de organizatori pentru 31 iulie 2013, ziua în care Sting va concerta pentru a patra oară în România. Tour promoterul Marcel... Continuare »

prodigy

Prodigy și Mike and The Mechanics la "Rock the City" 2011

Încă două nume au fost confirmate pe afișul Festivalului Rock The City, este vorba de Prodigy și Mike and The Mechanics. Cea de-a treia ediție Rock The City va avea... Continuare »

CLOSE
CLOSE