Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Mihai Chițu

Următoarele evenimente cu Mihai Chițu

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mihai Chițu

Mihai Chițu - Dor Amar

Mihai Chițu lansează "Dor Amar", o piesă cu un sound fresh, de vară, potrivită pentru pentru petrecerile și festivalurile de sezon.

Mihai Chitu feat. Mellina - O ultima tigara (Official Video)

Mihai Chițu feat. Mellina - O ultimă țigară

Mihai Chițu, câștigătorul trofeului “Vocea României” în 2013, revine cu single-ul “O ultimă țigară”, înregistrat cu Mellina. Piesa este compusă și produsă de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) împreună cu cei doi artiști.

Mihai Chițu - Omul Tău

Câștigătorul concursului Vocea României 2013, Mihai Chițu, a lansat cel de-al cincilea single din carieră. Melodia se numește ”Omul Tău” și este însoțită de un videoclip în regia lui Claudiu Stan.

Mihai Chițu (Vocea României) - "Tot ce vreau" feat. Pacha Man - VIDEOCLIP

Mihai Chițu, câștigătorul ultimului sezon Vocea României, a lansat videoclipul celui de-al doilea single din carieră, "Tot ce vreau". Piesa marchează prima colaborare a artistului cu Pacha Man. În videoclip apar Horia Brenciu și Xonia.

Horia Brenciu în primul concert de la Romexpo pe 29 martie 2014

RECENZIE: Horia Brenciu și HB Orchestra - Definiția entertainmentului live la Romexpo - POZE

Dacă ne-am dori să emitem o definiție a conceptului de “entertainment” în cea mai exemplificativă formă a sa, atunci cea mai bună metodă ar fi să o facem sub forma unei demonstrații live, sub forma concertului și spectacolului Horia Brenciu și HB Orchestra. Vă oferim impresiile noastre după show-urile susținute pe 29 și 30 martie în Pavilionul Central de la Romexpo, transformat într-o arenă de concerte.

Vocea României NU va mai continua cu un nou sezon

Emisiunea Vocea României nu va mai reveni din toamnă pe micile ecrane. După 3 sezoane, concursul este înlocuit de Voice Kids, un show care va respecta formatul original al emisiunii Vocea României, dar care va promova artiști cu vârste mai fragede.

Mihai Chițu, câștigătorul titlului Vocea României

Primul single Mihai Chițu (Vocea României) - "Mai mult ca ieri" - AUDIO

Mihai Chițu, câștigătorul ultimului sezon Vocea României, a lansat prima sa piesă. Intitulată “Mai mult ca ieri”, melodia este produsă și compusă de băieții de la Deepcentral, George și Doru, textul fiind scris de Doddy, ce a colaborat și cu Puya.

Mihai Chițu, câștigătorul titlului Vocea României

Evoluția lui Mihai Chițu la Vocea României: de la audiții la titlu

Câștigătorul sezonului din acest an al emisiunii Vocea României este Mihai Chițu, un solist vocal cu voce caldă și flexibilă, ce poate parcurge o varietate de genuri. Antrenat de strategul muzical Horia Brenciu, concurentul de 33 de ani și-a pus în valoare talentul vocal, câștigând audiența prin interpretare și emoțiile transmise.

Mihai Chițu, câștigătorul sezonului al treilea Vocea României

Mihai Chițu este Vocea României, Horia Brenciu dă un nou câștigător

Mihai Chițu este câștigătorul celui de-al treilea sezon Vocea României. Echipa Horia Brenciu a dat cel de-al doilea câștigător al concursului de talente difuzat de ProTV, după Julie Mayaya - laureata din 2012.

Finaliștii de la Vocea României

Finaliștii de la Vocea României: Adrian Nour, Sânziana, Mihai Chițu și Marius Marin

Finala concursului de talente muzicale Vocea României se va da între Adrian Nour (din echipa Smiley), Mihai Chițu (din echipa Brenciu), Marius Marin (din echipa Loredana) și Sânziana Niculae (echipa Moga). Cei patru au fost preferații publicului din emisiunea live de pe 21 decembrie.

Mihai Chițu, în semifinala Vocea României

Mihai Chițu profită de absența lui Hrușcă la Vocea României - VIDEO

În semifinala Vocea României din 21 decembrie, Mihai Chițu a colindat cu o piesă din repertoriul Paulei Seling - "La Viflaim, Colo-n Jos". Mihai a câștigat competiția cu Ana Maria Mirică și va evolua în finală. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.

Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României

Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României - VIDEO

Mihai Chițu, a interpretat melodia "One More Try" (George Michael) la Vocea României și a trecut în etapa următoare, fiind salvat de public dintre concurenții lui Horia Brenciu. Vezi momentul din emisiunea de la ProTV de pe 7 decembrie și reacțiile antrenorilor.

CLOSE
CLOSE