Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Michael Buble

Următoarele evenimente cu Michael Buble

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Michael Buble

Michael Buble

Michael Bublé - Forever Now

Michael Bublé a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Forever Now”. Piesa este inspirată de iubirea pe care i-o poartă fiului său, Noah, diagnosticat cu cancer la vârsta de doar 3 ani.

Michael Buble - Such A Night

Michael Buble - Such A Night

Michael Buble întâmpină sărbătorile de iarnă cu jazz-ul anilor '50. Noul său single de pe albumul ”Love” este un cover după piesa ”Such a Night”, compusă de Lincoln Chase și înregistrată pentru prima oară de The Drifters în 1954.

Michael Buble

Michael Bublé NU se retrage din muzică

Artistul este într-o perioadă în care își reorganizează întreaga viața după ce fiul lui a fost diagnosticat cu cancer. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Michael Buble - Love You Anymore

Cel mai romantic artist din muzica swing și jazz, Michael Buble, ne cucerește încă o dată cu o piesă tandră, intitulată ”Love You Anymore”. Melodia se regăsește pe cel mai recent album al artistului, ”Love” .

Michael Bublé - When I Fall In Love

Michael Buble - When I Fall In Love

Michael Buble, cel mai îndrăgit interpret de swing și jazz al noii generații, a lansat un single nou, intitulat ”When I Fall In Love”. Siropoasa baladă se regăsește pe albumul ”Love”.

Michael Buble / Pink

Pink și Michael Buble vor primi stele pe Hollywood Walk of Fame

Pink și Michael Buble vor avea în curând stele pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei de anul viitor vor fi onorați și Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

Michael Bublé - I Believe in You

Michael Bublé - I Believe in You

Michael Bublé a lansat videoclipul noului single ”I Believe in You”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Nobody But Me”.

Michael Buble

Ascultă noul single Michael Buble, "God Only Knows" - AUDIO

Michael Buble a lansat o nouă versiune a piesei "God Only Knows", compoziție interpretată de The Beach Boys și lansată pentru prima oară în 1966. Coverul este extras de pe noul album al artistului canadian, ”Nobody But Me”.

Michael Buble

Michael Buble a lansat piesa "Someday" ft. Meghan Trainor - AUDIO

Michael Buble a lansat o piesă nouă în colaborare cu Meghan Trainor. Melodia se numește ”Someday” și a fost compusă de Meghan Trainor împreună cu Harry Styles (ex - One Direction).

Michael Buble

Ascultă noul single Michael Buble, "The Very Thought of You" - AUDIO

Michael Buble a lansat o nouă versiune a piesei "The Very Thought of You", compoziție semnată de Ray Noble și lansată pentru prima oară în 1934. Coverul este extras de pe noul album al artistului canadian, ”Nobody But Me”.

Michael Bublé - Nobody But Me

Michael Buble - Nobody But Me

Michael Buble a lansat videoclipul noului single "Nobody But Me". Piesa este extrasă de pe albumul cu același titlu, așteptat pe piață luna aceasta.

Michael Buble

Michael Buble - I Believe in You

Michael Buble a lansat un lyric video pentru noul single "I Believe in You". Piesa este extrasă de pe albumul ”Nobody But Me”, așteptat pe piață în luna octombrie.

Michael Buble

Ascultă noua piesă a lui Michael Buble - "My Kind Of Girl" - AUDIO

Michael Buble a lansat o nouă piesă, intitulată "My Kind Of Girl". Melodia este extrasă de pe cel de-al 9-lea album al artistului canadian, ”Nobody But Me”.

Michael Buble

Michael Buble - Nobody But Me

Michael Buble a lansat un lyric video pentru noul single ”Nobody But Me”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același titlu, așteptat pe piață în octombrie.

Michael Buble

Michael Buble - The More You Give (The More You’ll Have)

Michael Buble întâmpină sărbătorile de iarnă cu o piesă nouă, de sezon. Noul single al artistului canadian se numește ”The More You Give (The More You’ll Have)” și este însoțit de un lyric video.

Secvență videoclip Michael Buble - "To Love Somebody"

Michael Buble a lansat "To Love Somebody" - VIDEOCLIP

Michael Buble a lansat un videoclip retro pentru cover-ul său după melodia trupei The Bee Gees, "To Love Somebody".

Robbie Williams

Robbie Williams lansează noul album "Swing Both Ways" - VIDEO

Robbie Williams pregătește lansarea unui album de swing, intitulat "Swing Both Ways". Materialul include colaborări cu Lily Allen, Michael Buble, Kelly Clarkson, Olly Murs și Rufus Wainwright. Primul single va fi "Go Gentle" și va fi apărea pe data de 4 noiembrie.

Michael Buble în clipul "Who's Lovin' You"

Michael Buble a lansat "Who's Lovin' You" - TEASER

Urmărește un teaser al noului videoclip Michael Buble, realizat pentru piesa "Who's Lovin' You". Melodia este un cover după un single compus în anii '60.

Michael Buble cântând la metroul din New York

Michael Buble live de la metroul din New York - VIDEO

Michael Buble a susținut un concert ad hoc la metroul din New York. Urmărește înregistrarea prestației pe InfoMusic.

"It's A Beautiful Day" cu Michael Buble - LYRIC VIDEO

Optimismul molipsitor al lui Michael Buble ne intră pe sub piele pe acordurile unei piese noi, ce vine însoțită și de un lyric video. Single-ul se numește "It's A Beautiful Day" și este primul extras de pe viitorul album al artistului, intitulat "To Be Loved".

U2

U2 este cea mai bine plătită trupă!

Cei de la U2 sunt oficial, cei mai bine plătiți muzicieni din lume, potrivit unui clasament prezentat de revista Forbes. Topul, ce a fost realizat pe baza încasărilor realizate din... Continuare »

CLOSE
CLOSE