Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Melanie C

Următoarele evenimente cu Melanie C

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Melanie C

Videoclip Melanie C Blame It On Me

Melanie C - Blame It On Me

Melanie C, poate cea mai activă dintre Spice Girls în cariera solo tocmai a revenit cu o nouă piesă, "Blame It On Me". Noul track primeşte un videoclip în care Sporty Spice se transformă într-un personaj de jocuri video, amintind de sezonul "Black Mirror" din 2019. Puteţi urmări clipul în articol.

Melanie C - Anymore

Melanie C - Anymore

Melanie C a lansat videoclipul noului single ”Anymore”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album solo al artistei, ”Version of Me”.

CLOSE
CLOSE