INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

mastodon

Următoarele evenimente cu mastodon

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre mastodon

Videoclip Mastodon Streambreather

Mastodon - Streambreather

Metaliştii americani Mastodon au lansat recent un videoclip de tip visualizer pentru piesa "Streambreather", inclusă pe cel mai nou LP al trupei. "Emperor of Sand" sosea pe 31 martie 2017 şi a avut single-ul hit "Show Yourself", care a ajuns pe locul 4 în US Billboard Mainstream Rock Songs.

Videoclip Mastodon Show Yourself

Mastodon - Show Yourself

Mastodon îşi continuă seria de lansări în avanpremiera noului album, "Emperor of Sand". Metaliştii tocmai au lansat videoclipul piesei "Show Yourself", single care a debutat luna trecută. În stilul umoristic caracteristic, clipul ia în râs moartea, prezentată ca un personaj ghinionist care eşuează atunci când încearcă să facă victime.

Mastodon single Andromeda

Mastodon prezintă "Andromeda", al treilea single de pe viitorul album - AUDIO

Metaliştii de la Mastodon au prezentat "Andromeda", al treilea single de pe noul album. Discul se lansează pe 31 martie, iar primele single-uri au fost "Sultan's Curse" şi "Show Yourself", cu o abordare mai lentă decât ne-au obişnuit muzicienii americani.

Coperta single Mastodon Show Yourself

Mastodon lansează single-ul "Show Yourself", cu toboşarul în rol de vocal principal - AUDIO

Mastodon îşi continuă seria de single-uri de pe noul album cu "Show Yourself". Melodia îl aduce în prim plan pe toborasul plurivalent, Brann Dailor, aici în rol de vocal principal. "Show Yourself' este o compoziţie de 3 minute extrasă de pe viitorul LP al trupei "Emperor of Sand".

Mastodon Emperor of Sand coperta album

Mastodon prezintă single-ul "Sultan's Curse" şi detalii despre albumul "Emperor of Sand" - AUDIO

Mastodon a lansat un nou single în această săptămână, sub numele de "Sultan's Curse", ocazie cu care a oferit şi detalii despre viitorul său album. Noul material poartă numele de "Emperor of Sand" şi vine după multiple teasere misterioase şi veşti din studio.

Teaser video Mastodon album 2017

Mastodon postează un teaser video criptic cu privire la viitorul lor album

Mastodon a postat un teaser video pentru viitorul album, în ceea ce ar putea fi cel mai bizar clip ce prefaţează o lansare rock văzut vreodată. Metaliştii progresivi din Atlanta ar urma să îşi lanseze noul material în martie şi să pornească un turneu în State în aprilie.

Steven Tyler şi Nickleback cântă piese ZZ TOP

La finele anului trecut, Steven Tyler, Coheed & Cambria, Mastodon s-au întâlnit pe un album tribut pentru ZZ TOP. Intitulat A Tribute from Friends, albumul a fost lansat la începutul... Continuare »

Mastodon vin cu Dry Bone Alley (VIDEO)

Mastodon au pus la dispoziţia fanilor clipul piesei Dry Bone Alley, cel de-al doilea single extras de pe albumul The Hunter lansat anul trecut, în septembrie. Regizat de Tim Biskup,... Continuare »

Feist

Feist a făcut cover după Guns N’ Roses – VIDEO

Feist a interpretat piesa ”November Rain” a lui Guns N’ Roses, în cadrul unui concert susținut în Mexic. După cum se poate vedea în înregistrarea de mai jos, artista a abordat... Continuare »

CLOSE
CLOSE