Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

mastodon

Următoarele evenimente cu mastodon

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre mastodon

Videoclip Mastodon Clandestiny

Mastodon - Clandestiny

A trecut ceva vreme de la ultima lansare de videoclip şi single Mastodon, ceea ce e de înţeles, trupa fiind plecată în turneul de promovare pentru ultimul album, "Emperor of Sand". Totuşi metaliştii prog tocmai au lansat clipul piesei "Clandestiny", sub forma unei animaţii cu mesaj politic şi social. Vă invităm să o urmăriţi mai jos.

Coperta EP Mastodon Cold Dark Place

Ascultă noua melodie Mastodon, "Toe to Toes", care prefaţează noul EP "Cold Dark Place" - AUDIO

Cine ar fi crezut că Mastodon va lansa încă un EP atât de rapid după albumul din primăvară? Se numeşte "Cold Dark Place", debutează pe 22 septembrie şi este prefaţat de noua piesă "Toe to Toes", pe care o puteţi asculta mai jos.

Videoclip Mastodon Steambreather versiunea 2

Mastodon - Steambreather (Video 2)

Mastodon tocmai a lansat un nou videoclip pentru piesa "Steambreather", al doilea material video pentru acest single de pe albumul lansat de trupă în această primăvară. Clipul este regizat de către Essy May şi Stevie Gee şi de producţie s-a ocupat compania Blink Art.

Videoclip Mastodon Streambreather

Mastodon - Streambreather

Metaliştii americani Mastodon au lansat recent un videoclip de tip visualizer pentru piesa "Streambreather", inclusă pe cel mai nou LP al trupei. "Emperor of Sand" sosea pe 31 martie 2017 şi a avut single-ul hit "Show Yourself", care a ajuns pe locul 4 în US Billboard Mainstream Rock Songs.

Videoclip Mastodon Show Yourself

Mastodon - Show Yourself

Mastodon îşi continuă seria de lansări în avanpremiera noului album, "Emperor of Sand". Metaliştii tocmai au lansat videoclipul piesei "Show Yourself", single care a debutat luna trecută. În stilul umoristic caracteristic, clipul ia în râs moartea, prezentată ca un personaj ghinionist care eşuează atunci când încearcă să facă victime.

Mastodon single Andromeda

Mastodon prezintă "Andromeda", al treilea single de pe viitorul album - AUDIO

Metaliştii de la Mastodon au prezentat "Andromeda", al treilea single de pe noul album. Discul se lansează pe 31 martie, iar primele single-uri au fost "Sultan's Curse" şi "Show Yourself", cu o abordare mai lentă decât ne-au obişnuit muzicienii americani.

Coperta single Mastodon Show Yourself

Mastodon lansează single-ul "Show Yourself", cu toboşarul în rol de vocal principal - AUDIO

Mastodon îşi continuă seria de single-uri de pe noul album cu "Show Yourself". Melodia îl aduce în prim plan pe toborasul plurivalent, Brann Dailor, aici în rol de vocal principal. "Show Yourself' este o compoziţie de 3 minute extrasă de pe viitorul LP al trupei "Emperor of Sand".

Mastodon Emperor of Sand coperta album

Mastodon prezintă single-ul "Sultan's Curse" şi detalii despre albumul "Emperor of Sand" - AUDIO

Mastodon a lansat un nou single în această săptămână, sub numele de "Sultan's Curse", ocazie cu care a oferit şi detalii despre viitorul său album. Noul material poartă numele de "Emperor of Sand" şi vine după multiple teasere misterioase şi veşti din studio.

Teaser video Mastodon album 2017

Mastodon postează un teaser video criptic cu privire la viitorul lor album

Mastodon a postat un teaser video pentru viitorul album, în ceea ce ar putea fi cel mai bizar clip ce prefaţează o lansare rock văzut vreodată. Metaliştii progresivi din Atlanta ar urma să îşi lanseze noul material în martie şi să pornească un turneu în State în aprilie.

Steven Tyler şi Nickleback cântă piese ZZ TOP

La finele anului trecut, Steven Tyler, Coheed & Cambria, Mastodon s-au întâlnit pe un album tribut pentru ZZ TOP. Intitulat A Tribute from Friends, albumul a fost lansat la începutul... Continuare »

Mastodon vin cu Dry Bone Alley (VIDEO)

Mastodon au pus la dispoziţia fanilor clipul piesei Dry Bone Alley, cel de-al doilea single extras de pe albumul The Hunter lansat anul trecut, în septembrie. Regizat de Tim Biskup,... Continuare »

Feist

Feist a făcut cover după Guns N’ Roses – VIDEO

Feist a interpretat piesa ”November Rain” a lui Guns N’ Roses, în cadrul unui concert susținut în Mexic. După cum se poate vedea în înregistrarea de mai jos, artista a abordat... Continuare »

CLOSE
CLOSE