Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Andra - "Aievea" - SOLD OUT
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Massive Attack

Massive Attack Massive Attack lua naştere în 1988 şi a câştigat numeroase distincţii în carieră, printre care un Brit Award, două premii MTV Europe Music Award şi două premii Q Awards. În ciuda activităţii de 30 ani, trupa a lansat doar 5 albume, printre care legendarul "Blue Lines", LP-ul de debut din 1991. "Mezzanine" din 1998 a inclus hituri uriaşe, precum "Teardrop" sau "Angel", care au ajuns să fie folosite drept coloane sonore pentru multiple producţii de la Hollywood. Massive Attack a reușit să vândă peste 11 milioane de discuri în întreaga lume.

Massive Attack a concertat în premieră la București pe 2 august 2008, trupa revenind pentru un nou show doi ani mai târziu, pe 27 iunie 2010. Tricky a mai cântat și în 2014, cu prilejul Control Day Out 3.

În 2018 va avea loc un nou concert Massive Attack la București, pe 21 iunie la Arenele Romane.

Următoarele evenimente cu Massive Attack


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Massive Attack

Massive Attack

Massive Attack va susține un nou concert la București în iunie 2018

La 10 ani de la primul concert în România, Massive Attack revine la București. Pionierii trip-hop vor concerta la Arenele Romane pe 21 iunie, acompaniați, în deschidere, de Young Fathers.

Massive Attack

Top 5 melodii Massive Attack: 30 de ani de trip hop dus la rang de artă

Genul muzical trip hop este încă relativ tânăr, mai ales prin această parte a Europei, dar a început să câştige tot mai mult teren în anii 2000. Originile sale pot fi găsite la finalul anilor 80 şi începutul anilor 90, în regiunea Bristol din Marea Britanie. Acolo apărea trupa Massive Attack, care avea să schimbe radical modul în care ne raportăm la fuziunea dintre hip hop şi muzică electronică. Grupul este activ din 1988 şi la 30 de ani de la apariţie am realizat un top 5 cu cele mai mari hituri ale sale.

Massive Attack

Massive Attack este subiect de carte biografică; Debutează în aprilie în limba engleză

Legendara trupă trip-hop Massive Attack are o carte dedicată, lansată în toamna trecută în limba franceză. Istoria bogată a trupei, cu fix de 30 ani în spate, va primi şi o versiune în limba engleză, care va debuta pe 9 aprilie 2018.

Massive Attack - The Spoils ft. Hope Sandoval

Massive Attack - The Spoils ft. Hope Sandoval

Massive Attack a lansat un videoclip de promovare a piesei ”The Spoils”. Vizualul regizat de John Hillcoat o are în prim-plan pe actrița australiană Cate Blanchett.

Massive Attack, Azekel - Ritual Spirit

Massive Attack, Azekel - Ritual Spirit

Pionierii muzicii trip-hop de la Massive Attack au revenit cu un nou single, intitulat ”Ritual Spirit”. În videoclipul filmat pentru această piesa, Kate Moss dansează în întuneric, folosind un bec aprins, fără abajur, pe post de panglică într-o gimnastică ritmică neexersată.

Massive Attack, Tricky & 3D - Take It There

Massive Attack, Tricky & 3D - Take It There

Pionierii muzicii trip-hop au revenit cu un nou single. Britanicii de la Massive Attack au lansat piesa ”Take It There”, odată cu melodia fiind publicat și videoclipul regizat de Hiro Murai.

Noel Gallagher

3D (Massive Attack) a remixat piesa lui Noel Gallagher, "The Right Stuff" - AUDIO

3D, a.k.a Robert Del Naja de la Massive Attack, a realizat două remixuri pentru piesa "The Right Stuff" a lui Noel Gallagher. Noile versiuni ale melodiei sunt disponibile pe vinil, într-o ediție limitată de doar 500 de exemplare.

Massive Attack

Massive Attack a lansat remix-ul piesei ”Four Walls” realizat de Burial (Audio)

Massive Attack a postat prima piesă realizată în colaborare cu Burial, iar mai jos o puteți asculta. Cântecul, ce se intitulează ”Four Walls” este extras de materialul discografic ”Four Walls/Paradise... Continuare »

Evanescence - coperta album

Tracklist-ul albumului Evanescence!

Cei de la Evanescence au dezvăluit tracklist-ul celui mai nou album al lor, "Evanescence", programat să apară pe piaţă pe 11 octombrie 2011. Acesta este follow-up-ul lui "The Open Door"... Continuare »

Evanescence

CLIPUL ZILEI: Evanescence - What you want

Cei de la Evanescence au lansat videoclipul piesei "What You Want", primul single extras de pe albumul Evanescence ce va fi lansat pe 11 octombrie 2011. Clipul este regizat de... Continuare »

animal collective

Efectele speciale, un must-have pentru concerte. Exemplul Animal Collective @ Coachella 2011 (video)

Animal Collective, Arcade Fire și Interpol au avut niște show-uri senzaționale anul acesta la festivalul Coachella 2011. A trecut ceva vreme din aprilie, dar cum e weekend, este timpul propice... Continuare »

Evanescence

Noul album Evanescence, inspirat de MGMT, Portishead și Massive Attack (audio)

Evanescence a dezvăluit că noul lor album este inspirat din muzica trupelor MGMT, Portishead şi Massive Attack. Materialul autointitulat ce vine după o pauză de 5 ani, este programat să... Continuare »

CLOSE
CLOSE