INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Mary J Blige

Următoarele evenimente cu Mary J Blige

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mary J Blige

Single Mary J Blige Kanye West Love Yourself

Ascultă noua melodie a lui Mary J. Blige, "Love Yourself", colaborare cu Kanye West - AUDIO

Mary J. Blige pregăteşte albumul de studio cu numărul 13 şi ne propune în această primăvară un nou single, "Love Yourself". Piesa este un featuring cu Kanye West, care a fost prolific după revenirea sa în urma unor probleme personale. Single-ul R&B/rap are o percuţie puternică şi sample-uri ce amintesc de creaţiile lui Beyonce.

AC/DC și Madonna la Gala Premiilor Grammy 2015

Momente Grammy 2015: AC/DC, Rihanna, Madonna - VIDEO

Gala Premiilor Grammy 2015 a stat sub emblema varietății. Fiecare gen muzical a fost pus în valoare pe scena din Staples Center prin prestații live solo sau duete mai mult sau mai puțin surprinzătoare. AC/DC au aprins rock-ul, Madonna a reinventat încă o dată pop-ul, Rihanna, Kanye West și Paul Mccartney au îmbinat clasicul si modernul, Sam Smith și Mary J Blige au adus soul-ul, Lady Gaga și Tony Bennet jazz-ul. Live-urile serii pot fi urmărite în articol.

Mary J. Blige - "My Favourite Things" (secvență videoclip)

Mary J. Blige - "My Favorite Things", videoclip în spiritul Crăciunului

Mary J Blige își întâmpină fanii în această iarnă cu primul său album cu piese de Crăciun, "A Mary Christmas". Primul single promovat de pe acest disc este "My Favorite Things". Melodia este pusă în valoare de un videoclip tematic, cu fundal alb și globuri roșii.

Mary J. Blige

Mary J. Blige: Îmi place să cânt rock - VEZI VIDEO

Se pare că rock-ul i se potrivește lui Mary J. Blige atât de bine, încât fanii îi sugerează ca viitorul album să fie unul rock.

Mary J Blige - The Living Proof (videoclip)

Mary J Blige a lansat videoclipul piesei "The Living Proof", melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului "The Help". În videoclip sunt surprinse scene din filmul produs după cartea cu... Continuare »

Mary-j-blige

Mary J Blige lansează album inspirat din viață!

Un nou material semnat Mary J. Blige va apărea pe piața muzicală din Statele Unite pe 20 septembrie anul acesta. Intitulat "My Life II, The Journey Continues", albumul este produs... Continuare »

CLOSE
CLOSE