Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Mary J Blige

Următoarele evenimente cu Mary J Blige

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mary J Blige

Bruce Springsteen / Lady Gaga / Madonna

Firma de avocatură ce reprezintă artiști ca Madonna, Lady Gaga sau Bruce Springsteen a fost atacată cibernetic

O importantă firmă de avocatură pentru mass-media și divertisment a fost victima unui atac cibernetic care a dus la furtul unui lot de informații private. Află mai multe detalii.

Mary J. Blige interpretează piesa "Mighty River" la Premiile Oscar 2018

Mary J. Blige a interpretat o piesă compusă pentru filmul "Mudbound" în cadrul decernării premiilor Oscar 2018. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Single Mary J Blige Kanye West Love Yourself

Ascultă noua melodie a lui Mary J. Blige, "Love Yourself", colaborare cu Kanye West - AUDIO

Mary J. Blige pregăteşte albumul de studio cu numărul 13 şi ne propune în această primăvară un nou single, "Love Yourself". Piesa este un featuring cu Kanye West, care a fost prolific după revenirea sa în urma unor probleme personale. Single-ul R&B/rap are o percuţie puternică şi sample-uri ce amintesc de creaţiile lui Beyonce.

AC/DC și Madonna la Gala Premiilor Grammy 2015

Momente Grammy 2015: AC/DC, Rihanna, Madonna - VIDEO

Gala Premiilor Grammy 2015 a stat sub emblema varietății. Fiecare gen muzical a fost pus în valoare pe scena din Staples Center prin prestații live solo sau duete mai mult sau mai puțin surprinzătoare. AC/DC au aprins rock-ul, Madonna a reinventat încă o dată pop-ul, Rihanna, Kanye West și Paul Mccartney au îmbinat clasicul si modernul, Sam Smith și Mary J Blige au adus soul-ul, Lady Gaga și Tony Bennet jazz-ul. Live-urile serii pot fi urmărite în articol.

Mary J. Blige - "My Favourite Things" (secvență videoclip)

Mary J. Blige - "My Favorite Things", videoclip în spiritul Crăciunului

Mary J Blige își întâmpină fanii în această iarnă cu primul său album cu piese de Crăciun, "A Mary Christmas". Primul single promovat de pe acest disc este "My Favorite Things". Melodia este pusă în valoare de un videoclip tematic, cu fundal alb și globuri roșii.

Mary J. Blige

Mary J. Blige: Îmi place să cânt rock - VEZI VIDEO

Se pare că rock-ul i se potrivește lui Mary J. Blige atât de bine, încât fanii îi sugerează ca viitorul album să fie unul rock.

Mary J Blige - The Living Proof (videoclip)

Mary J Blige a lansat videoclipul piesei "The Living Proof", melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului "The Help". În videoclip sunt surprinse scene din filmul produs după cartea cu... Continuare »

Mary-j-blige

Mary J Blige lansează album inspirat din viață!

Un nou material semnat Mary J. Blige va apărea pe piața muzicală din Statele Unite pe 20 septembrie anul acesta. Intitulat "My Life II, The Journey Continues", albumul este produs... Continuare »

CLOSE
CLOSE