Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Mariza

Mariza Supranumită de critici drept "noua regină a muzicii fado", Mariza s-a remarcat încă de la debut, drept un artist de neegalat al cărui stil puternic și voce distinctivă au cucerit întreaga lume. Mariza a reușit să transforme poveștile culturii tradiționale portugheze, în adevărate legende muzicale ce au consacrat-o, devenind una dintre cele mai apreciate prezente artistice contemporane pe scena internațională de World Music. Povestea de succes începe în anul 2001 odată cu lansarea albumului de debut „Fado em Mim” pentru care a primit nu mai puțin de patru discuri de platină în Portugalia. La scurt timp de la debut, materialul a propulsat-o pe Mariza pe scena internațională de World Music, artista obținând premiul BBC Radio 3 pentru Cel Mai Bun Artist European de World Music. Cel de-al doilea album Mariza, "Fado Curvo", a fost un mare succes, urcând pe locul 6 în topul Billboard. Mariza a devenit astfel artista cu cele mai multe vânzări din istoria muzicală a Portugaliei. În anul 2004, solista primește premiul Asociației Jurnaliștilor Străini din Portugalia, dar și distincția European Border Breakers Award. În acelasi an, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza este invitată să cânte in duet alaturi de Sting, piesa „A Thousand Years”, aceasta fiind ulterior inclusă pe albumul oficial al Jocurilor Olimpice.

Concerte Mariza în România


Mariza a concertat în premieră în România pe 15 mai 2014. Concertul de la Sala Palatului a fost sold-out, deschizând seria revenirilor: martie 2015, noiembrie 2016, februarie 2018.

Pe 6 martie 2019 va avea loc un nou concert Mariza la Sala Palatului din București.

Următoarele evenimente cu Mariza

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mariza

Mariza în concert la Sala Palatului pe 7 martie 2020

Poze de la concertul Mariza de la Sala Palatului de pe 7 martie 2020

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Mariza pe scena Sălii Palatului din București pe 7 martie 2020. Steaua muzicii fado a fost acompaniată de Luis Guerreiro (chitară tradițională portugheză), Carlos Ferreira (chitară acustică), Adriano Alves (bas), Joao Freitas (percuție) și Joao Frade (acordeon).

Program și reguli de acces la concertul Mariza de la Sala Palatului

Mariza, îndrăgita stea a muzicii fado, revine la Sala Palatului din București pe 7 martie 2020. Consultă programul și regulile de acces la eveniment.

Mariza va lansa un nou album în primăvara anului 2020

Mariza, îndrăgita artistă de muzică fado, le pregătește fanilor un nou material discografic, ce va fi lansat la jumătatea lunii mai a anului curent. Cea supranumită "Noua Regină a Muzicii Fado" va aduce din nou la București atmosfera vibrantă a universului fado.

Mariza revine la București în martie 2020: "România primește muzica mea într-un mod incredibil"

Mariza se întoarce în România pentru a susține un nou concert la Sala Palatului din București. Pe 7 martie 2020, la doar un an de la evenimentul susținut în aceeași locație, ”Noua Regină a Muzicii Fado” va aduce încă o dată publicului bucureștean sonorități portugheze veritabile.

Poze de la concertul Mariza la Sala Palatului - 2018

Urmăriți galeria de poze de la concertul de muzică fado susținut de Mariza pe 17 februarie 2018 la Sala Palatului din București. Evenimentul a promovat albumul ”Mundo”, fiind organizat și de această dată de German Quality Entertainment.

Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu"

Mariza și-a răsplătit publicul din România în repetate rânduri, fiecare concert al ei de la Sala Palatului fiind o incursiune plină de trăire și atmosferă în universul Fado din Lisabona. Vă invităm să citiți interviul pe care ni l-a acordat cu câteva zile înaintea așteptatei revederi pe scena din București.

Mariza revine la București în 2018 pentru a susține un nou concert la Sala Palatului

Mariza revine în România în 2018 cu un suflu proaspăt și plin de inspirație. Evenimentul va avea loc pe 17 februarie, la Sala Palatului din București.

Mariza la București - Călătorie în Portugalia

Artista portugheză Mariza a revenit la București pentru al treilea an la rând, prezentând publicului noul său proiect discografic intitulat "Mundo" într-un concert complex și plin de energie.

Poze concert Mariza la București - 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Mariza pe 19 noiembrie 2016 la Sala Palatului din București.

Mariza

Mariza va promova la București albumul "Mundo"

Pe 19 noiembrie, Mariza va interpreta pentru publicul din România piese de pe cel mai recent album, ”Mundo”. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Mariza

Mariza susține un nou concert la București în noiembrie 2016

Mariza va concerta din nou în România. Îndrăgita interpretă de muzică fado revine la București pe 19 noiembrie 2016, pentru a promova cel mai recent album, “Mundo”. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, aceeași locație în care artista a concertat și în 2014, respectiv 2015.

Mariza în concert la Sala Palatului din București pe 24 martie 2015

Poze concert Mariza - București 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul Mariza. Cântăreața de fado a revenit la Sala Palatului pentru un nou concert pe 24 martie 2015.

Mariza

Mariza revine în România în martie 2015

Mariza, ”noua regină a muzicii fado”, va concerta din nou în România pe 24 martie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, aceași locație în care s-a desfășurat și primul concert al artistei, declarat sold out.

Mariza la București pe 15 mai 2014

RECENZIE: Mariza la București, între exuberanță și saudade - POZE

Diva internațională a muzicii fado a revenit la București după aproape 4 ani. Pe scena Sălii Palatului, Mariza a recucerit peste 4000 de români cu un spectacol preponderent acustic, care a redat pe parcursul a 2 ore atmosfera tavernelor lusitane.

Mariza in concert la Sala Palatului pe 15 mai 2014

Poze concert Mariza la Sala Palatului pe 15 mai 2014

Urmăriți poze de la concertul susținut de Mariza la Sala Palatului pe 15 mai 2014. Cântăreața de muzică fado a revenit la București după 4 ani, regăsind un public cald și cunoscător de portugheză. Interactivitatea din cea de-a doua parte a concertului a încântat iubitorii muzicii fado prezenți în număr mare la Sala Palatului. Evenimentul a fost organizat de Amphitrion.

Program și reguli acces pentru concertul Mariza de la Sala Palatului

Mariza, diva internațională a muzicii fado, va concerta la Sala Palatului pe 15 mai, evenimentul fiind organizat de Amphitrion. Vezi programul și regulile de acces la concert.

Mariza

Concertul Mariza de la București este SOLD OUT

Biletele pentru concertul Mariza de la București au fost epuizate, evenimentul urmând a se desfășura cu casa închisă. Spectacolul va avea loc pe 15 mai la Sala Palatului, fiind organizat de Amphitrion. Cu prilejul acestui eveniment, Ambasada Portugaliei la București va prezenta publicului prezent la concert expozitia „Istoria Muzicii Fado”.

Mariza, album "Best Of" la început de primăvară

Mariza, diva internatională a muzicii fado, va lansa la începutul lunii aprilie un material "Best Of". Albumul va reuni o selecție a celor mai cunoscute și premiate hituri ale solistei, dar și compoziții noi și reeditări muzicale în premieră. Multe dintre aceste piese vor putea fi ascultate live în cadrul concertului de la Bucuresti de pe 15 mai.

Mariza, de la primii ani de carieră la titlul de "Regina muzicii fado"

Supranumită de criticii din întreaga lume drept „noua regină a muzicii fado”, Mariza s-a remarcat chiar de la debut, pasiunea pentru muzică purtându-i pașii încă din copilărie. Află care au fost momentele esențiale din cariera sa.

Mariza

Mariza, concert de muzică fado la București

Mariza, diva internațională a muzicii fado, va concerta la București în 2014. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 15 mai.

CLOSE
CLOSE