Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Marius Marin

Următoarele evenimente cu Marius Marin

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Marius Marin

Mihai Chițu, câștigătorul sezonului al treilea Vocea României

Mihai Chițu este Vocea României, Horia Brenciu dă un nou câștigător

Mihai Chițu este câștigătorul celui de-al treilea sezon Vocea României. Echipa Horia Brenciu a dat cel de-al doilea câștigător al concursului de talente difuzat de ProTV, după Julie Mayaya - laureata din 2012.

Finaliștii de la Vocea României

Finaliștii de la Vocea României: Adrian Nour, Sânziana, Mihai Chițu și Marius Marin

Finala concursului de talente muzicale Vocea României se va da între Adrian Nour (din echipa Smiley), Mihai Chițu (din echipa Brenciu), Marius Marin (din echipa Loredana) și Sânziana Niculae (echipa Moga). Cei patru au fost preferații publicului din emisiunea live de pe 21 decembrie.

Marius Marin, "Gerard Butler de Romania" la Vocea Romaniei

Marius Marin ajunge în semifinala Vocea României cu votul publicului - VIDEO

Marius Marin a ajuns în semifinala Vocea României, fiind pentru a doua oară consecutiv cel mai votat de telespectatori în cadrul echipei Loredanei. Gerald Butler de România a cântat Nights In White Satin și se numără printre cei 8 semifinaliști. Urmărește momentul și reacțiile antrenorilor.

Semifinalistii de la Vocea Romaniei

Semifinaliștii de la Vocea României

Semifinaliștii de la Vocea Romaniei au fost aflati la sfarsitului emisiunii de pe 14 decembrie. Ei sunt: Claudia Iuga, Adrian Nour (din echipa Smiley), Mihai Chițu, Ana Maria Mirică (din echipa Brenciu), Marius Marin, Muneer Al Obeidii (din echipa Loredana), Sânziana Niculae și Jovana Milovanovic (echipa Moga).

Concurenții calificați în următoarea etapă Vocea României după cel de-al doilea live al sezonului

Rezultatele celui de-al doilea live Vocea României 2013: Vezi concurenții care merg mai departe

Alți 16 concurenți au cântat în live-ul de la Vocea României de pe 7 decembrie. 8 dintre ei merg mai departe: Mihai Chițu și Georgia Dascălu din echipa Brenciu, Marius Marin și Muneer din echipa Loredana, Adrian Nour și Stella Anița din echipa Smiley, Sanziana Nicolae și Felix Burdusa din echipa Moga.

Marius Marin merge în live-uri la Vocea României

Vocea României: Marius Marin câștigă duelul cu Marcela Scripcaru

Loredana merge mai departe în concursul Vocea României cu Marius Marin, pe care l-a ales în urma duelului cu Marcela Scripcaru, care părăsește competiția muzicală.

CLOSE
CLOSE