Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Marina And The Diamonds

Marina and the Diamonds a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu ocuparea locului al doilea la BBC Sound of 2010. În același an a fost nominalizată la Brit Awards și a câștigat la MTV Europe Music Awards categoria Best UK & Irish Act. Cele mai populare piese Marina and the Diamonds sunt „Primadonna”, „How to Be a Heartbreaker” și „Hollywood”.

Următoarele evenimente cu Marina And The Diamonds

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Marina And The Diamonds

MARINA - To Be Human

MARINA - To Be Human

Marina ne propune să reflectăm asupra ideii de umanitate printr-un videoclip ce surprinde momente istorice de referință. Noul single "To Be Human" aduce în discuție importanța unității într-un climat politic tulbure.

MARINA - Handmade Heaven

MARINA - Handmade Heaven

După o schimbare de nume și trei ani de absență din lumina reflectoarelor, artista cunoscută drept Marina and the Diamonds a revenit cu single-ul ”Handmade Heaven”. Melodia va fi inclusă pe viitorul album al cântăreței galeze.

Marina and the Diamonds

Ascultă "True Colors", de la Cyndi Lauper, reinterpretată de Marina and the Diamonds - AUDIO

Marina and the Diamonds a lansat un cover al cunoscutei piese ”True Colors”, din repertoriul cântăreței americane Cyndi Lauper. Linia melodică a noii versiuni este susținută doar de un pian, astfel fiind puse în valoare sensibilitatea și căldura vocii solistei Marina Lambrini Diamandis.

Marina and the Diamonds - Blue

Marina and the Diamonds - Blue

Marina and the Diamonds a lansat videoclipul piesei ”Blue”. Vizualul a fost filmat la Dreamland Pleasure Park, fiind regizat de Charlotte Rutherford.

Interpol / Paloma Faith / Selah Sue

Paloma Faith, Selah Sue și Interpol concertează la Sziget 2015 - CONFIRMĂRI

Mai mult de 20 de nume noi au fost anunțate la Sziget Festival 2015. Aceste nume se alătura celor deja confirmate, printre care Robbie Williams, Florence and the Machine, Alt-J, Martin Garrix. O săptămână de distracție non-stop este garantată în perioada 10-17 august, la Budapesta.

MARINA AND THE DIAMONDS (2015)

Marina and the Diamonds lansează piesa "Blue" de pe albumul FROOT - AUDIO

Marina and the Diamonds a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul FROOT. Ascultă melodia "Blue" pe InfoMusic.ro.

Secvență clip Marina and the Diamonds - "Electra Heart"

Marina and the Diamonds încheie epoca "Electra Heart" - VIDEOCLIP

Personajul "Electra Heart" s-a născut dintr-o inimă frântă. După 2 ani în care a cântat despre rebeliune, feminitate, ipocrizie, posesie și gelozie, Marina and the Diamonds o abandonează pe Electra Heart într-o pădure întunecată și renunță la inima de pe obraz.

Marina And The Diamonds - How To Be A Heartbreaker Video

Marina And The Diamonds ne învață: How To Be A Heartbreaker - VIDEOCLIP

Marina And The Diamonds ne învață cum să nu suferim în dragoste. Aceasta se distrează la dușuri cu 6 modele masculine în nou clip How To Be A Heartbreaker.

Marina And The Diamonds

Marina And The Diamonds critică casa de discuri pentru că nu vrea să-i lanseze noul clip „urât”

Marina Diamandis a intrat în dispute cu casa sa de discuri Atlantic deoarece întârzie lansarea noului videoclip Marina And The Diamonds sub pretextul că artista arată „urât” în el.

marina and the diamonds

CLIPUL ZILEI: Marina And The Diamonds - Radioactive

Marina And The Diamonds a postat pe internet clipul celei mai noi piese ale sale, "Radioactive". Melodia are dată de lansare 3 octombrie 2011 şi va fi inclusă pe cel... Continuare »

Marina And The Diamonds

Ascultă noua piesa lansată de Marina And The Diamonds (Video)

Marina And The Diamonds revine cu o nouă piesă. Acesta este primul material nou lansat de Marina Diamandis de la apariția albumului de debut ”The Family Jewels”, în 2010. Piesa,... Continuare »

CLOSE
CLOSE