Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

Manowar

Următoarele evenimente cu Manowar

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Manowar

Eric Adams, solistul MANOWAR la OST Fest 2012

MANOWAR a anunțat primele concerte din cadrul turneului de adio

Manowar va începe turneul ”The Final Battle” în Germania. Trupa a anunțat primele concerte, promițând fanilor o experiență de neuitat.

Concertul Manowar de la OST Fest 2012

Manowar anunță turneul de adio "The Final Battle"

Manowar și-a anunțat retragerea de pe scenă printr-un mesaj publicat pe Facebook. Trupa va pleca, se pare, într-un turneu de adio. "The Final Battle" va începe în Germania și va cuprinde concerte în toată lumea.

Concertul Manowar de la OST Fest 2012

MANOWAR va susține două concerte în România în 2016 - UPDATE

MANOWAR a confirmat oficial două concerte în România în cadrul turneului Gods And Kings World Tour 2016. Acestea vor avea loc la București și Cluj-Napoca.

Concertul Manowar de la OST Fest 2012

Manowar lansează albumul "Kings Of Metal MMXIV"

"Kings Of Metal MMXIV" este o înregistrare complet nouă şi plină de surprize, care marchează 25 de ani de la lansarea albumului "Kings Of Metal" şi de la turneul respectiv. Materialul va ajunge pe piață pe 28 februarie 2014.

Anthrax în concert la Bucuresti - 24 iulie 2013. Joey Belladona la microfon.

VIDEO: Joey Belladonna (Anthrax) și Ross the Boss (Manowar) cheamă fanii la Metal All Stars București

Metal All Stars, întrunirea titanilor metalului va avea loc în premieră în România pe 24 martie 2014 la Romexpo. Fanii metal vor putea trăi pentru prima dată la București atmosfera unui concert Pantera prin Phil Anselmo la voce și Zakk Wylde la chitară. Joey Belladonna de la Anthrax și Ross the Boss (Manowar) au transmis prin intermediul organizatorilor primele invitații video.

Fanii Manowar

Manowar a lansat concursul cu fotografii Kings Of Metal MMXIV

Manowar îşi invită fanii din lumea întreagă să devină parte integrantă a aniversării ce marchează 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal. Trupa a lansat un concurs cu fotografii, ce are ca miză 25 de pachete surpriză oferite de The Kingdom Of Steel. În plus, pozele participante ar putea fi incluse în grafica albumului "Kings Of Metal MMXIV".

Brian Blessed

Manowar a colaborat cu Brian Blessed pentru piesa "The Warrior’s Prayer"

Manowar a colaborat cu Brian Blessed, actor, autor legendar şi explorator îndrăgit din Marea Britanie. Colaborarea a vizat partea de naraţiune din piesa "The Warrior’s Prayer", în care un bunic care îi spune nepotului o istorisire grandioasă din copilăria sa. "The Warrior’s Prayer" este inclusă pe albumul "Kings Of Metal MMXIV", material ce va fi lansat la finalul anului 2013.

MANOWAR pregătește un album live

Trupa MANOWAR pregătește un album live. Citeste mesajul basistului Joey DeMaio despre ceea ce va urma.

Fostul chitarist Manowar, Ross The Boss are o nouă trupă - AUDIO

Ross "The Boss" Friedman, unul dintre membrii fondatori ai trupelor Manowar și The Dictators are un nou proiect muzical intitulat Death Dealer. Albumul de debut poartă numele "Warmaster" și este programat spre lansare în prima jumătate a anului.

MANOWAR anunță primele concerte din 2013

Trupa de power metal MANOWAR a anunțat primele date și locații din cadrul turneului The Lord Of Steel World Tour - partea 2. Asteptam ca Bucurestiul sa fie trecut pe listă, pina atunci avem un Release Party in Fire pe 24 noiembrie.

Manowar - The Lord Of Steel Cover

Manowar prezintă Hail, Kill and Die de pe noul album The Lord Of Steel - AUDIO

După ce a dezvăluit coperta viitorului material The Lord Of Steel, trupa Manowar a lansat o nouă prezentare, de data aceasta pentru piesa Hail, Kill and Die.

Smite The Sons of Odin Manowar

The Sons of Odin pe coloana sonoră a noului joc Smite - TRAILER

The Sons of Odin de la Manowar in noul joc Smite - Battlefield of the Gods. Metal de prima clasa si masacru intre zei pentru orice metalist gamer.

Petrecere de lansare a noului album Manowar în Fire Club

Manowar va lansa noul album The Lord Of Steel (Retail Edition), iar apariția acestuia va fi marcată și în România cu un eveniment special ce va avea loc pe 5 octombrie în Fire Club din București.

Manowar

MANOWAR lansează The Lord Of Steel - Retail Edition pe 28 septembrie

Noul album de studio al trupei MANOWAR, “The Lord Of Steel” va intra pe piață pe 28 septembrie. Lansarea retail vine după colaborarea trupei cu revista Metal Hammer din Marea Britanie care a lansat o ediție limitată. Varianta “The Lord Of Steel” ce va fi pusă în vânzare va include un nou mixaj şi va avea masterizare diferită.

Van Damme, Joey DeMaio si producatorul Moshe Diamant

MANOWAR își încordează mușchii în filme cu Van Damme

Pe vremea când Van Damme își ridica piciorul deasupra capului, Joey DeMaio n-ar fi găsit prea multe scene cu valențe metalice. După ce a prins gustul filmelor însă, trupa își trece pe listă o nouă producție, de data aceasta una cu Jean-Claude Van Damme în rolul principal.

OST Fest 2012 - Ziua #2 - Sunetul a prins putere cu HolyHell, Trooper, Europe, Manowar

Ziua a doua din OST Fest 2012 a debutat sub semnul unui soare dogoritor, pe care publicul a trebuit să-l înfrunte cu stoicism pentru a se putea bucura de primele... Continuare »

Poze OST Fest 2012 - Ziua 2 - Concert Manowar

Trupa Manowar a încheiat fastuos cea de-a doua zi a festivalului OST Fest 2012 organizat la Romexpo în București. Urmărește galeria de fotografii de la concert. UPDATE: Află cum a fost la OST Fest citind și... Continuare »

Manowar - The Lord of Steel - coperta album

Manowar a dezvăluit coperta albumului The Lord of Steel

Pe 16 iunie, Manowar va lansa în premieră mondială albumul The Lord of Steel, pe scena festivalului OST Fest.

Manowar

The Lord of Steel, noul album MANOWAR va fi lansat pe 16 iunie - AUDIO

Trupa MANOWAR își va lansa cel de-al 12-lea album de studio pe 16 iunie 2012 prin iTunes și prin magazinul lor online - The Kingdom Of Steel thekingdomofsteel.com. Discul MANOWAR va fi lansat și cu revista METAL HAMMER din Marea Britanie.

Manowar

MANOWAR semnează tema muzicală a filmului EL GRINGO - VEZI TRAILER

Fanii MANOWAR își vor putea auzi trupa cu ocazia vizionării filmului EL GRINGO, un western de acțiune ce va fi lansat pe 11 mai 2012. Pelicula va conține o piesă de pe viitorul album MANOWAR, pe care o poți asculta și pe InfoMusic.ro.

Manowar

Manowar - Expendable, piesă nouă (preview)

Manowar va concerta la Bucureşti în cadrul OST Fest 2012, ocazie cu care trupa va lansa un nou album. Până acum de pe acest material formația a pus la dispoziția... Continuare »

Joey DeMaio (MANOWAR) la CityFM pe 3 iulie 2009, la prima venire în România (Foto: Infomusic.ro)

Manowar la OST Fest 2012

Conferința OST Fest de astăzi (16 martie), l-a avut drept invitat special pe Joey DeMaio - basistul trupei Manowar. El a anunțat că Manowar va urca pe scena OST Fest pe data 16 iunie la Romexpo. Detalii complete despre programul... Continuare »

Joey DeMaio (MANOWAR) la CityFM pe 3 iulie 2009, la prima venire în România (Foto: Infomusic.ro)

S-au pus în vânzare biletele pentru Manowar la Gods of Metal (Italia)

Formaţia americană MANOWAR va cânta la Milano pe 21 iunie 2012, în postura de headliner al Festivalului „Gods of Metal”.  Concertul semnifică revenirea trupei MANOWAR pe pământ italian, după 10... Continuare »

Joey DeMaio, basistul Manowar

MANOWAR va fi headliner la Gods of Metal (Milano) pe 21 iunie

Formaţia americană MANOWAR începe anul cu un anunţ important: trupa va cânta la Milano pe 21 iunie 2012, în postura de head liner a Festivalul „Gods of Metal”. Aceasta este... Continuare »

Joey DeMaio, basistul Manowar

Concertul MANOWAR de la Forces of Metal Olanda 2012 a fost anulat

Ca urmare a faptului ca organizatorii Festivalului Forces of Metal din Olanda nu si-au respectat obligatiile contractuale, concertul pe care trupa MANOWAR trebuia sa il sustina in calitate de cap... Continuare »

CLOSE
CLOSE