Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Manic Street Preachers

Următoarele evenimente cu Manic Street Preachers

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Manic Street Preachers

Videoclip Manic Street Preachers Distant Colours

Manic Street Preachers - Distant Colours

Manic Street Preachers a lansat un nou single, "Distant Colours", care primeşte un videoclip cu un aer nostalgic şi sacru. Începutul pare luat dintr-un episod "Black Mirror". Puteţi viziona clipul mai jos.

Videoclip Manic Street Preachers International Blue

Manic Street Preachers - International Blue

Manic Street Preachers lansează noul single "International Blue", care are parte de un videoclip oficial. Acest material vizual este regizat de Kieran Evans şi include multiple cadre abstracte din zona Nisei.

Manic Street Preachers a lansat "Europa Geht Durch Mich" - Lyric Video

Vești bune pentru fanii trupei irlandeze Manic Street Preachers. Trupa va lansa un nou album. Știm, în septembrie 2013, apărea pe piață "Rewind The Film" dar pe 7 iulie 2014 ne vom delecta cu noul material discografic, intitulat "Futurology".

Outkast, Manic Street Preachers și Calvin Harris cântă la Sziget

Festivalul Sziget 2014 va avea loc în perioada 11 şi 18 august, în aceeași locație – binecunoscuta insulă Obudai din inima Budapestei. Noile nume confirmate sunt Outkast, Manic Street Preachers, Calvin Harris, The 1975 și Deadmau5.

Manic Street Preachers a lansat clipul "Show Me The Wonder" - VIDEOCLIP

Manic Street Preachers va lansa pe 16 septembrie un nou album intitulat "Rewind The Film". Înregistrat în studioul trupei din Cardiff și Hansa Studios din Berlin, discul conține trei colaborări inedite cu artiștii Lucy Rose, Cate Le Bon și Richard Hawley. Al 2-lea extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Show Me The Wonder".

Manic Street Preachers a lansat "Rewind The Film" - VIDEOCLIP

Manic Street Preachers va lansa pe 16 septembrie un nou album intitulat "Rewind The Film". Înregistrat în studioul trupei din Cardiff și Hansa Studios din Berlin, discul conține trei colaborări inedite cu artiștii Lucy Rose, Cate Le Bon și Richard Hawley. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa de titlu.

Manic Street Preachers

Manic Street Preachers înregistrează o piesă alături de Cate Le Bon

Trupa Manic Street Preachers revine cu un nou album de studio. Una din piesele care va figura pe acesta este o colaborare alături de solista Cate Le Bon.

Manic Street Preachers

Manic Street Preachers relansează albumul de debut Generation Terrorists

Cei de la Manic Street Preachers vor relansa albumul de debut Generation Terrorists, apărut în 1992. Noua versiune remasterizată va fi formată din 18 piese și va marca împlinirea a 20 de ani de la înregistrarea primului material al trupei.

Manic Street Preachers

Manic Street Preachers sărbătorește lansarea discului National Treasures! (video)

Manic Street Preachers a lansat o secţiune nouă pe site-ul oficial, unde pot fi urmărite clipuri oficiale şi înterviuri în exclusivitate cu James Dean Bradfield, Nicky Wire şi Sean Moore... Continuare »

CLIPUL ZILEI: Manic Street Preachers – ”This Is The Day” (Video)

Manic Street Preachers a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți viziona mai jos. Acesta a fost realizat pentru noul single al formației, ”This Is The Day” și include... Continuare »

Manic Street Preachers

Manic Street Preachers cântă la Festivalul iTunes 2011!

Manic Street Preachers e cea mai proaspătă trupă confirmată pe afişul Festivalului iTunes 2011 desfăşurat pe parcursul lunii iulie la Londra. Reprezentaţia lor va avea loc în ziua de 3... Continuare »

CLOSE
CLOSE