Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Macy Gray

Următoarele evenimente cu Macy Gray

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Macy Gray

Macy Gray - Sugar Daddy

Macy Gray - Sugar Daddy

Macy Gray a revenit cu o piesă nouă, ce îmbină stilul clasic al artistei cu un sound modern, mai pop. ”Sugar Daddy” este noul ei single și vine acompaniat de un videoclip regizat de Christian Lamb în care Macy radiază. În clip apare și Evan Ross, fiul Dianei Ross.

Macy Gray

Ascultă noul single Macy Gray, "Annabelle" - AUDIO

Macy Gray a lansat un nou single, intitulat "Annabelle". Piesa este extrasă de pe albumul ”Stripped”, așteptat pe piață în septembrie.

David Murray și Macy Gray concertează la Festivalul JazzTM

Macy Gray și David Murray vin la Festivalul JazzTM din Timișoara

Macy Gray revine în România alături de David Murray. Concertul va avea loc pe 7 iulie 2013, în cadrul primei ediții a Festivalului JazzTM din Timișoara. Află mai multe detalii despre eveniment și despre artiștii care vor concerta în cele trei zile ale festivalului, respectiv 5 - 7 iulie 2013.

Poze de la concertul Macy Gray de la Sala Palatului de pe 22 noiembrie

Macy Gray s-a întors la București cu un nou repertoriu în care a mixat coverurile cu hituri proprii. Citește recenzia concertului și urmărește în continuare fotografiile live cu Macy Gray,... Continuare »

Concert Macy Gray la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 noiembrie 2012

Un show energic, pozitiv şi lipsit de inhibiţii cu Macy Gray

Dacă vreţi să o vedeţi pe Macy Gray live, atunci este clar că trebuie să lăsaţi acasă prejudecăţile, să veniți cu mintea şi sufletul deschise. Pe 22 noiembrie, Sala Palatului a vibrat de energie pozitivă şi extravaganţă alături de Macy Gray şi band-ul The Sex Fiends.

posterul concertului Macy Gray din noiembrie 2012

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Macy Gray

Peste câteva zile Macy Gray va susține un concert nonconformist și extravagant la București. Vezi pe cine trimite InfoMusic la spectacol.

Macy Grey

Program și acces la concertul Macy Gray

Vezi programul și accesul la concertul Macy Gray. Artista vrea să fie răsfățată cu ciocolată și chipsuri în backstage, iar în dressing sofa și cd player.

Macy Gray

Macy Gray vorbește despre setlistul de la București

Macy Gray vorbește despre coverurile pe care le va interpreta la București. Artista va concerta la Sala Palatului pe 22 noiembrie.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast va deschide concertul Macy Gray

Trupa Moonlight Breakfast va cânta în deschiderea concertului Macy Gray de pe 22 noiembrie 2012 de la Sala Palatului. Intre timp, Macy Gray va lansa un album de coveruri după Stevie Wonder.

Macy Gray

Macy Gray concertează iar la București

Macy Gray va concerta din nou pentru publicul român. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie la Sala Palatului și este organizat de Events. Recitalul din toamnă va ține aproape 2 ore și va include atât hiturile care au consacrat-o - I try, Sweet Baby, Sexual Revolution - cât și piese de pe ultimul album lansat în 2012 și intitulat Covered.

Macy_Gray

Macy Gray va lansa albumul Covered în 2012!

UPDATE: Pe 22 noiembrie 2012 Macy Gray revine în concert la București Macy Gray va lansa anul viitor în martie albumul Covered, o colecţie de piese celebre reinterpretate. Astfel vom avea... Continuare »

Macy Gray

Marcy Gray lansează două noi materiale in 2011

Cântăreața americană Marcy Gray plănuiește să lanseze  în 2011 două albume, follow-up la cel din 2010 intitulat “The Sellout". “Vreau să fac o mulțime de înregistrări anul acesta”, afirma Macy... Continuare »

CLOSE
CLOSE