Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Machine Head

Următoarele evenimente cu Machine Head

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Machine Head

Machine Head

Top 5 piese Machine Head, formaţia thrash metal care duce mai departe torţa Pantera

Încă de când am auzit prima oară Machine Head, cu mulţi ani în urmă m-am gândit că e singura trupă care se apropie de sound-ul crud şi pur thrash al celor de la Pantera. Muzicienii activi din 1991 au trecut şi prin perioade nu metal şi groove metal, dar de-a lungul deceniilor au creat melodii thrash care vor rămâne în istoria metalului. Am selectat cele mai apreciate şi populare creaţii ale formaţiei din Oakland şi am alcătuit un top 5 mai jos.

Videoclip Machine Head Kaleidoscope

Machine Head - Kaleidoscope

Machine Head prefaţează viitorul album prin lansarea single-ului "Kaleidoscope". Melodia primeşte un videoclip cu efecte psihedelice, regizat de Mike Sloat. Vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Videoclip Machine Head Catharsis

Machine Head - Catharsis

Machine Head a lansat în această săptămână videoclipul piesei "Catharsis", al doilea single de pe viitorul LP. Clipul este unul cinematic, reprezentând lupta unor personaje chinuite de demoni şi închise în camere capitonate.

Machine Head

Program și reguli de acces la concertul Machine Head de la București

Machine Head va concerta la Bucureşti pe 23 septembrie 2015. Formaţia americană se întoarce în România pentru a oferi un spectacol special, intitulat: „An Evening With Machine Head”. Consultă în articol programul și regulie de acces pentru concert.

Machine Head

Machine Head lucrează la viitorul album

Vești bune din tabăra americanilor de la Machine Head. Fanii nu vor mai aștepta patru ani, cum a fost în cazul ultimului album, trupa anunțând că a început lucrul la viitorul material discografic.

Machine Head

Walt Disney a interzis un concert Machine Head

Compania Walt Disney a interzis concertul pe care Machine Head urma să-l sustina pe 4 decembrie in clubul House Of Blues din Orlando, Florida.

Machine Head

Prima piesă Machine Head extrasă de pe viitorul DVD - VIDEOCLIP

Machine Head va lansa pe 13 noiembrie un nou DVD intitulat Machine Fucking Head Live. Prima piesa extrasa de pe acest material live poarta numele Imperium si o puteti urmari mai jos.

Machine Head

Machine Head lanseaza albumul Machine Fucking Head Live

La 18 ani de la aparitia albumului de debut dar americanii de la Machine Head vor lansa al doilea disc inregistrat in concert intitulat Machine Fucking Head Live. CD-ul a fost inregistrat in timpul turneului din 2011 si contine piese din intreaga discografie.

Cum a fost la Rock The City 2012

Trecerea în revistă a concertelor de la Rock The City 2012 cu linkuri spre fiecare cronică și galerie foto. Despre Guns N'Roses, Soulfly, Machine Head, Black Label Society, Within Temptation, Evanescence, The Cult, Ugly Kid Joe etc.

Machine Head - Rock the City 2012, Romexpo

Cum a fost la Rock the City - Machine Head

Robb Flynn la Bucuresti: „Music can make you feel something, in a world that doesn't want you to feel anything.” Imagini si impresii de la Machine Head.

Rock the city 2012

Bilete la Rock the City 2012

Festivalul Rock the City 2012 se va desfăşura în perioada 29 iunie - 1 iulie sub tutela Tuborg Greenfest. Timp de trei zile, complexul Romexpo din Bucureşti va găzdui concerte... Continuare »

Rock the City 2012

Rock the City 2012: Machine Head, Godsmack, Black Label Society & alții

Reprezentanţii D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock the City, au susţinut la Hard Rock Cafe o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost anunţate trupele care vor cânta în... Continuare »

Machine Head

Machine Head- tracklist-ul albumului Unto The Locust

Cei de la Machine Head au anunţat tracklist-ul albumului "Unto The Locust", material programat să apară pe piaţă pe 26 septembrie 2011. Albumul, care vine la patru ani distanţă de... Continuare »

Rush

Rush are cel mai bun spectacol live din lume

Trupa Rush a fost votată ca fiind formația cu cea mai bună prestație live din lume, potrivit unui clasament realizat de revista MusicRadar. În urma votării, se pare că spectacolele... Continuare »

Machine-head

Machine Head lansează album nou

Trupa americană de heavy metal, Machine Head, se află în plin proces de înregistrare în studiourile Jingletown din Oakland, la cel de-al șaptelea material discografic din carieră. Materialul este programat... Continuare »

CLOSE
CLOSE