Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Lykke Li

Următoarele evenimente cu Lykke Li

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lykke Li

Coperta album Lykke Li Still Sad Still Sexy

Lykke Li a lansat EP-ul "still sad, still sexy"; Ascultă noile piese - AUDIO

Lykke Li continuă să rămână activă, aducând melancolia nordică în pop-ul mixat cu EDM al anului 2019. Artista a lansat recent EP-ul "still sad, still sexy", care include colaborări cu artişti ca Lil Baby, Ty Dolla $ign şi Skrillex. Vă invităm să ascultaţi piesele de pe noul disc în articol.

Mark Ronson - Late Night Feelings ft. Lykke Li

Mark Ronson - Late Night Feelings ft. Lykke Li

Mark Ronson și Lykke Li readuc pe frecvențe groove-ul și senzualitatea muzicii anilor '70. "Late Night Feelings" pare desprins dintr-un film retro, în care fantezia ei devine realitate.

Lykke Li

Lykke Li - Deep End, live la Stephen Colbert (VIDEO)

Invitată în emisiunea lui Stephen Colbert, Lykke Li a interpretat "Deep End", una dintre piesele de pe ultimul ei material discografic. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Lykke Li

Ascultă noua piesă a lui Lykke Li, "Two Nights" (ft. Aminé) - AUDIO

Lykke Li continuă promovarea noului album "So Sad So Sexy" lansând piesa "Two Nights", înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Aminé. Discul integral va apărea pe piață în luna iunie.

Lykke Li - hard rain

Lykke Li - hard rain

”hard rain” este o poveste de dragoste, trăită de Lykke Li și iubitul ei, Jeff Bhasker. Noul single se regăsește pe cel de-al 4-lea album al artistei suedeze, "So Sad So Sexy".

Videoclip Lykke Li Deep End

Lykke Li - Deep End

Lykke Li a lansat un nou videoclip, asociat single-ului "Deep End". Artista continuă moda videoclipurilor verticale filmate cu telefonul, după ce Selena Gomez a realizat ceva similar cu câteva luni în urmă. Vă invităm să urmăriţi clipul filmat cu un iPhone în cadrul articolului.

Lykke Li - Utopia

Lykke Li - Utopia

”Utopia” este noua piesă a lui Lykke Li, al cărei mesaj transcende generații. Single-ul este acompaniat de un videoclip emoționant, filmat de Clara Cullen.

Lykke Li

Lykke Li lansează albumul "So Sad So Sexy". Ascultă două piese de pe noul disc - AUDIO

Lykke Li lansează în iunie un nou album de studio, intitulat "So Sad So Sexy". Cel de-al 4-lea disc al artistei suedeze este prefațat de piesele "Hard Rain" și "Deep End", împărtășite publicului pe YouTube.

Lykke Li

Lykke Li prezintă teaserul pentru "So sad so sexy"

Lykke Li a împărtășit cu fanii ei teaserul noului material muzical, care se va numi "So sad so sexy". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Lykke Li

Lykke Li a lansat un cover al piesei "Time In A Bottle" - AUDIO

Lykke Li dă un aer proaspăt piesei lui Jim Croce, "Time In A Bottle". Ducând melancolia melodiei într-o zonă dramatică și înlocuind chitara cu elemente moderne de producție, artista suedeză face ca hitul lui Croce din 1973 să pară proaspăt scos din studio.

Lykke Li

Lykke Li a lansat oficial cover-ul piesei "Unchained Melody" - AUDIO

Interpretată live atât la radio, cât și în concerte, "Unchained Melody" a fost mereu în lista pieselor preferate de Lykke Li. De curând, artista suedeză a hotărât să lanseze oficial cover-ul acestui cunoscut single, oferind fanilor prilejul de a-și adăuga în playlisturi versiunea de studio a melodiei.

Lykke Li

Lykke Li a realizat un cover după piesa lui Drake, "Hold On, We're Going Home" - VIDEO

Artista suedeză Lykke Li a realizat un cover după une dintre piesele lui Drake. "Hold On, We're Going Home" este extrasă de pe albumul "Nothing Was the Same", fiind considerată cea mai bună piesă a anului 2013 de către Pitchfork Media.

Lykke Li – Never Gonna Love Again

Lykke Li – Never Gonna Love Again

Lykke Li continuă promovarea albumului ”I Never Learn” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia se numește ”Never Gonna Love Again”, titlul fiind sugestiv pentru mesajul transmis prin versuri și interpretare.

Concert Woodkid la Romaero pe 5 decembrie 2013

Colaborare Woodkid și Lykke Li pe soundtrack-ul "Insurgent" - AUDIO

Woodkid și Lykke Li au colaborat pentru piesa "Never Let You Down" de pe soundtrackul filmului "Insurgent". Ascultă melodia pe InfoMusic.

Lykke Li

Cele mai ascultate piese din reclame în 2014 - TOP 10 Shazam UK

Shazam a dezvăluit lista celor mai ascultate piese incluse în spoturi publicitare. Clasamentul este condus de artista suedeză Lykke Li, al cărei single ”Gunshot” a depășit compoziții lansate de artiști precum Tom Odell sau Clean Bandit.

Lykke Li - Gunshot

Lykke Li - Gunshot

Lykke Li a lansat videoclipul noului single "Gunshot". Piesa este cel de-al treilea extras de pe albumul "I Never Learn". Ca și celelalte melodii de pe acest disc, "Gunshot" este compusă de artista suedeză.

Lykke Li

Lykke Li a lansat o piesă nouă, "Gunshot" - AUDIO

Lykke Li a dezvăluit cel de-al treilea single de pe noul album "I Never Learn". Ca și celelalte piese de pe acest disc, "Gunshot" este compusă de artista suedeză.

Lykke Li - "No Rest ForThe Wicked" (secvență videoclip)

Lykke Li - "No Rest For The Wicked" - VIDEOCLIP

Lykke Li a dezvăluit videoclipul noului single "No Rest For The Wicked". Regizat de Tarik Saleh, clipul promovează o piesă cu o încărcătură emoțională puternică și versuri scrise pentru a deveni nemuritoare.

Lykke Li

Lykke Li a lansat o piesă nouă, "No Rest For The Wicked" - AUDIO

Lykke Li a dezvăluit un nou single de pe albumul "I Never Learn". Piesa se numește "No Rest For The Wicked" și poartă amprenta artistei suedeze: încărcătură emoțională și versuri scrise pentru a deveni nemuritoare.

Lykke Li

Lykke Li a lansat "Du är den ende" ("You Are the Only") - AUDIO

Lykke Li a lansat o nouă piesă, cu versuri în limba suedeză. "Du är den ende", sau "You Are the Only" tradus în engleză, este soundtrack al thriller-ului "Tommy", în care artistă suedeză joacă, de asemenea, unul dintre rolurile principale.

Lykke Li - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" (secvență videoclip)

Lykke Li - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" - VIDEOCLIP

Artista suedeză Lykke Li a revenit cu un nou videoclip ce promovează piesa "Love Me Like I'm Not Made Of Stone". Mesajul melodiei, ce poate fi intuit și din titlu, este nevoia umană de a fi iubit cu adevărat și de a nu fi tratat ca un obiect.

CLOSE
CLOSE