Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
The Dire Straits Legacy
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Lykke Li

Următoarele evenimente cu Lykke Li

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lykke Li

Lykke Li

Lykke Li a lansat un cover al piesei "Time In A Bottle" - AUDIO

Lykke Li dă un aer proaspăt piesei lui Jim Croce, "Time In A Bottle". Ducând melancolia melodiei într-o zonă dramatică și înlocuind chitara cu elemente moderne de producție, artista suedeză face ca hitul lui Croce din 1973 să pară proaspăt scos din studio.

Lykke Li

Lykke Li a lansat oficial cover-ul piesei "Unchained Melody" - AUDIO

Interpretată live atât la radio, cât și în concerte, "Unchained Melody" a fost mereu în lista pieselor preferate de Lykke Li. De curând, artista suedeză a hotărât să lanseze oficial cover-ul acestui cunoscut single, oferind fanilor prilejul de a-și adăuga în playlisturi versiunea de studio a melodiei.

Lykke Li

Lykke Li a realizat un cover după piesa lui Drake, "Hold On, We're Going Home" - VIDEO

Artista suedeză Lykke Li a realizat un cover după une dintre piesele lui Drake. "Hold On, We're Going Home" este extrasă de pe albumul "Nothing Was the Same", fiind considerată cea mai bună piesă a anului 2013 de către Pitchfork Media.

Lykke Li – Never Gonna Love Again

Lykke Li – Never Gonna Love Again

Lykke Li continuă promovarea albumului ”I Never Learn” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia se numește ”Never Gonna Love Again”, titlul fiind sugestiv pentru mesajul transmis prin versuri și interpretare.

Concert Woodkid la Romaero pe 5 decembrie 2013

Colaborare Woodkid și Lykke Li pe soundtrack-ul "Insurgent" - AUDIO

Woodkid și Lykke Li au colaborat pentru piesa "Never Let You Down" de pe soundtrackul filmului "Insurgent". Ascultă melodia pe InfoMusic.

Lykke Li

Cele mai ascultate piese din reclame în 2014 - TOP 10 Shazam UK

Shazam a dezvăluit lista celor mai ascultate piese incluse în spoturi publicitare. Clasamentul este condus de artista suedeză Lykke Li, al cărei single ”Gunshot” a depășit compoziții lansate de artiști precum Tom Odell sau Clean Bandit.

Lykke Li - Gunshot

Lykke Li - Gunshot

Lykke Li a lansat videoclipul noului single "Gunshot". Piesa este cel de-al treilea extras de pe albumul "I Never Learn". Ca și celelalte melodii de pe acest disc, "Gunshot" este compusă de artista suedeză.

Lykke Li

Lykke Li a lansat o piesă nouă, "Gunshot" - AUDIO

Lykke Li a dezvăluit cel de-al treilea single de pe noul album "I Never Learn". Ca și celelalte piese de pe acest disc, "Gunshot" este compusă de artista suedeză.

Lykke Li - "No Rest ForThe Wicked" (secvență videoclip)

Lykke Li - "No Rest For The Wicked" - VIDEOCLIP

Lykke Li a dezvăluit videoclipul noului single "No Rest For The Wicked". Regizat de Tarik Saleh, clipul promovează o piesă cu o încărcătură emoțională puternică și versuri scrise pentru a deveni nemuritoare.

Lykke Li

Lykke Li a lansat o piesă nouă, "No Rest For The Wicked" - AUDIO

Lykke Li a dezvăluit un nou single de pe albumul "I Never Learn". Piesa se numește "No Rest For The Wicked" și poartă amprenta artistei suedeze: încărcătură emoțională și versuri scrise pentru a deveni nemuritoare.

Lykke Li

Lykke Li a lansat "Du är den ende" ("You Are the Only") - AUDIO

Lykke Li a lansat o nouă piesă, cu versuri în limba suedeză. "Du är den ende", sau "You Are the Only" tradus în engleză, este soundtrack al thriller-ului "Tommy", în care artistă suedeză joacă, de asemenea, unul dintre rolurile principale.

Lykke Li - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" (secvență videoclip)

Lykke Li - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" - VIDEOCLIP

Artista suedeză Lykke Li a revenit cu un nou videoclip ce promovează piesa "Love Me Like I'm Not Made Of Stone". Mesajul melodiei, ce poate fi intuit și din titlu, este nevoia umană de a fi iubit cu adevărat și de a nu fi tratat ca un obiect.

CLOSE
CLOSE