Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

London Grammar

Următoarele evenimente cu London Grammar

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre London Grammar

London Grammar

London Grammar lucrează la "chestii secrete"

Prezenți la gala Brit Awards 2018, membrii trupei London Grammar au oferit reporterilor NME informații la cald despre viitoarele lor proiecte. Dot Major a mărturisit că deși ar fi trebuit să ia o pauză mai îndelungată, au renunțat la ea pentru a lucra la "chestii secrete".

London Grammar - White Christmas (Bing Crosby Cover) in the Live Lounge

London Grammar a realizat un cover după "White Christmas" la BBC Radio 1 - VIDEO

În prag de sărbători, London Grammar a intrat în spiritul Crăciunului interpretând un cover al cunoscutului colind "White Christmas".

London Grammar

London Grammar concertează la Electric Castle 2018 - LISTĂ CONFIRMĂRI

Englezii de la London Grammar vor susține anul viitor primul concert în România. Trupa a fost confirmată la Electric Castle 2018, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice , Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

London Grammar - Non Believer

London Grammar - Non Believer

London Grammar ne propune să ne extindem orizontul gândirii și să privim dincolo de ceea ce percepem noi a fi realitate. Trupa britanică deschide o zonă creativă neexeplorată odată cu noul videoclip al piesei ”Non Believer”.

London Grammar

Ascultă noul single London Grammar, "Non Believer" - AUDIO

London Grammar a lansat o piesă nouă, intitulată "Non Believer". Melodia este extrasă de pe albumul ”Truth Is a Beautiful Thing”, cel de-al doilea material de studio al formației.

London Grammar

Ascultă noua piesă London Grammar, "Oh Woman Oh Man" - AUDIO

Trio-ul britanic London Grammar a lansat o nouă piesă, intitulată "Oh Woman Oh Man". Melodia este extrasă de pe albumul ”Truth Is a Beautiful Thing”, cel de-al doilea material de studio al formației.

London Grammar

London Grammar - Truth Is a Beautiful Thing

London Grammar a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Truth Is a Beautiful Thing”. Piesa denumește cel de-al doilea album de studio al formației.

London Grammar - Big Picture

London Grammar - Big Picture

London Grammar a lansat videoclipul noului single ”Big Picture”. Vizualul este regizat de Sophie Müller.

London Grammar - Rooting For You

London Grammar - Rooting For You

London Grammar, trio-ul englez cu un album de debut certificat cu platină în Australia, Belgia și UK, începe anul 2017 cu un single nou, intitulat ”Rooting For You”. Piesa este acompaniată de un videoclip filmat live, ce pune în valoare vocea hipnotizantă a solistei Hannah Reid.

Top 10 albume 2014 - Official Chart Company

Cele mai bine vândute albume în 2014 (ianuarie - septembrie) - TOP 10

La început de octombrie, Official Charts Company trage linie și dezvăluie cifrele vânzărilor de albume din 2014. Liderul clasamentului este Ed Sheeran, tânărul artist britanic reușind să-i depășească pe mai experimentații colegi de la Coldplay și Arctic Monkeys. Topul complet poate fi consultat în articol.

London Grammar

London Grammar a lansat un nou videoclip - "Sights"

London Grammar continuă promovarea albumului "If You Wait" prin lansarea unui nou videoclip. Single-ul "Sights" este cel de-al 7-lea extras de pe discul de debut al britanicilor.

London Grammar

London Grammar a lansat un nou videoclip, "Hey Now"

London Grammar a realizat un videoclip pentru una dintre cele mai populare piese ale trupei, "Hey Now". Deși single-ul a fost urcat pe YouTube în decembrie 2012, astfel apărând și primii fani ai grupului britanic, piesa nu a beneficiat până acum de un clip.

Imagine Dragons, Skrillex, Jake Bugg și London Grammar cântă la Sziget

Organizatorii Sziget 2014 au anunțat noi nume pe afișul festivalului. Este vorba despre Imagine Dragons, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Jake Bugg, London Grammar, Tom Odell, Darkside, The Big Pink, Borgore și Brody Dalle.

London Grammar

London Grammar, cover după "Wrecking Ball" (Miley Cyrus) - VIDEO

London Grammar, tânăra trupă ce ne-a captat atenția prin piese precum "Hey Now" și "Wasting My Young Years", a realizat recent un cover după hitul "Wrecking Ball", al lui Miley Cyrus. Noua versiune a melodiei a fost interpretată live, la BBC Radio 1. Urmărește momentul în articol.

London Grammar

London Grammar a lansat "Nightcall" - VIDEOCLIP

London Grammar a lansat videoclipul noului single "Nightcall". Piesa este un cover după Kavinsky, soundtrack al filmului "Drive". Melodia va fi inclusă pe albumul de debut al formației, "If You Wait", ce va fi lansat pe 8 decembrie 2013.

London Grammar

London Grammar a lansat un nou single, "Nightcall" - AUDIO

London Grammar a lansat un nou single, intitulat "Nightcall". Piesa este un cover după Kavinsky, soundtrack al filmului "Drive". Melodia va fi inclusă pe albumul de debut al formației, "If You Wait", ce va fi lansat pe 8 decembrie 2013.

London Grammar, articulată în matricea pop-ului cinematic - VIDEO

London Grammar este trupa misterioasă din UK care a cucerit Australia de la primul single, lansat în iarna anului trecut. "Hey Now" le-au adus și primele comparații cu trupele The XX și Florence and The Machine.

CLOSE
CLOSE