Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Linkin Park

Următoarele evenimente cu Linkin Park

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Linkin Park

Coperta Linkin Park Hybrid Theory 20th Anniversary Edition

Linkin Park prezintă legendara piesă pierdută "Pictureboard", odată cu lansarea ediţiei aniversare "Hybrid Theory"

Linkin Park aniversează în 2020 două decenii de la lansarea legendarului album "Hybrid Theory" şi a marcat momentul prin lansarea unei ediţii speciale aniversare a acelui disc. E vorba despre "Hybrid Theory 20th Anniversary Edition", care a debutat pe 9 octombrie şi care include demo-uri ale pieselor originale, B-Sides şi versiuni alternative, dar şi piese nemaiauzite de fani până acum. Una dintre acestea este "Pictureboard", pe care o puteţi asculta în articol.

Coperta Linkin Park Hybrid Theory 20th Anniversary Edition

Linkin Park a lansat o versiune diferită a piesei "In The End" - AUDIO

V-aţi imaginat vreodată cum ar fi sunat una dintre cele mai celebre piese rock de la început de mileniu? E vorba despre "In The End" de la Linkin Park, care tocmai a fost lansată într-o versiune diferită de cea pe care o ştiam. Este o variantă demo, care nu a mai ajuns pe album şi care pune mai mare accent pe secţiunea de rap a lui Shinoda. O puteţi asculta în articol.

Coperta Linkin Park Hybrid Theory 20th Anniversary Edition

Linkin Park lansează piesa "She Couldn't", anunţă ediţia aniversară de 20 de ani "Hybrid Theory"

În acest an Linkin Park aniversează 20 de ani de la lansarea legendarului album "Hybrid Theory", iar formaţia va lansa o ediţie specială aniversară a LP-ului. Pentru a promova acel material, formaţia a decis să lanseze o serie de piese nemaiauzite până acum, iar prima este "She Couldn't". Sună "ca pe vremuri" şi îl are pe Chester la voce, cu una dintre interpretările sale melancolice.

Linkin Park

Linkin Park are cel puţin o piesă nelansată cu Chester Bennington; Iată planurile trupei

În ultimele luni ne-am amintit de Chester Bennington prin revenirea primei sale trupe, Grey Daze, dar acum apare din nou pe radar Linkin Park. Mike Shinoda a dezvăluit că trupa mai are cel puţin o piesă nelansată înregistrată cu Chester în cadrul sesiunilor "One More Light". Află în articol care sunt planurile grupului.

Dave Farrell în emisiunea "Dan Really Likes Wine" (captură ecran)

Basistul Linkin Park a dezvăluit că membrii trupei pregătesc muzică nouă

Basistul Dave "Phoenix" Farrell a mărturisit că atât el, cât și colegii de trupă lucrează la diverse idei și au început să scrie muzică nouă. Găsești mai multe detalii în articol.

Care sunt formaţiile cu cele mai multe vizionări de pe YouTube (Top 10 Chart Data)

În vreme ce aşteptăm ca algoritmii Spotify să ne indice care sunt cele mai ascultate trupe pe timp de pandemie, avem un alt set de date agregate, de această dată pentru YouTube. Cei de la Chart Data au publicat un top 10 cu cele mai ascultate formaţii pe YouTube. Apar şi câteva surprize, mai ales în partea a doua a clasamentului pe care îl găsiţi în articol.

chester-bennington-linkin-park-sinucis

Ascultă-l pe Chester Bennington la 17 ani pe o piesă Grey Daze reeditată - AUDIO

Trupa în care cânta Chester Bennington înainte de a intra în Linkin Park a lansat o versiune reeditată a piesei "What’s In The Eye". Melodia a fost înregistrată alături de colegii din Grey Daze în 1993.

Talinda Bennington

Văduva lui Chester Bennington se recăsătorește: "Moartea unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta"

Talinda Bennington are un nou partener de viață. Văduva regretatului vocalist Linkin Park și-a anunțat logodna pe Twitter, asigurând publicul că va continua să onoreze memoria lui Chester.

Linkin Park discută despre noi melodii şi un nou solist

Linkin Park a avut o soartă incertă după ce solistul Chester Bennington s-a sinucis în 2017. Cu membrii trupei vizibil afectaţi de pierderea prietenului şi a colegului de trupă nici nu se punea problema unui nou solist. Părerile par să se fi schimbat acum, conform unui nou interviu.

Chester Bennington

Ascultă-l pe Chester Bennington cântând a cappella piesa "One More Light" - AUDIO

Vocea lui Chester Bennington poate fi ascultată pe o versiune fără instrumental a piesei "One More Light", recent apărută online. Aceasta este una dintre ultimele piese lansate de Linkin Park înainte de moartea lui Chester.

Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Mike Shinoda vorbește despre un viitor al trupei Linkin Park cu un solist nou

Shinoda nu exclude posibilitatea ca formația să își continue activitatea cu un alt solist, însă menționează că acest lucru trebuie să se întâmple natural. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Prima trupă a lui Chester Bennington va relansa piese vechi cu vocea lui Jamie Bennington, fiul regretatului solist Linkin Park

Grey Daze, prima formație în care a cântat Chester Bennington, va înregistra din nou piesele mai vechi ale trupei cu sprijinul familiei regretatului solist Linkin Park. La voce îl vom putea asculta pe Jamie Bennington, fiul lui Chester.

Videoclip Mike Shinoda Can't Hear You Now

Mike Shinoda - Can't Hear You Now

Mike Shinoda lansează un nou single şi videoclip, pentru piesa "Can't Hear You Now". Acest track este extras de pe albumul solo de debut al artistului, "Post Traumatic". Videoclipul este unul minimalist, profund personal, cu accentul pe Mike. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

Mike Shinoda, live@Jimmy Fallon

Mike Shinoda și momentul emoționant dedicat lui Chester Bennington

Mike Shinoda i-a adus un omagiu emoționant lui Chester Bennington, fostul lui coleg de trupă. Vă invităm să urmăriți momentul în articolul de mai jos.

Metallica / Mike Shinoda

Linkin Park i-a jucat o farsă trupei Metallica

Înaintea morții tragice a lui Chester Bennington, membrii trupei Linkin Park obișnuiau să se distreze jucând farse altor formații. Nici Metallica nu a scăpat de glumele lor, Mike Shinoda povestind cum ”au intervenit” chiar când trupa cânta ”Master of Puppets”.

Mike Shinoda Post Traumatic coperta album 2018

Mike Shinoda lansează albumul "Post Traumatic", un LP despre suferinţă si vindecare

Mike Shinoda a petrecut ultimul an încercând să îşi revină după pierderea lui Chester Bennington, coleg de trupă la Linkin Park şi prieten foarte apropiat. Mike s-a întors spre artă pentru vindecare şi a revărsat toate emoţiile simţite în muzică. Astfel a rezultat EP-ul "Post Traumatic" la început de an şi acum şi un album complet cu acelaşi nume.

Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Mike Shinoda ar putea reveni în România cu Post Traumatic Tour

Mike Shinoda a invitat fanii să-și arate interesul pentru viitoarelele concerte solo prin intermediul unei platforme online. Recepționându-i mesajul, ambasadorul Linkin Park în România a deschis o campanie pentru includerea Bucureștiului în cadrul Post Traumatic Tour.

Chester Bennington Live, în turneuul ”One More Light”

Mike Shinoda a vorbit despre viitorul trupei Linkin Park

Mike Shinoda, membrul trupei Linkin Park a vorbit despre viitorul trupei și o posibilă variantă de turneu cu holograma lui Chester Bennington. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Trupa Linkin Park îi dedică premiul câștigat la AMA 2017 lui Chester Bennington

Unul dintre cele mai emoționante momente din cadrul American Music Awards 2017 a fost discursul membrilor Linkin Park, care i-au dedicat lui Chester Bennington premiul pentru “Cel mai iubit artist de rock alternativ”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Chester Bennington Live, în turneuul ”One More Light”

Linkin Park lansează un album live în memoria lui Chester Bennington

Fanii Linkin Park care nu au ajuns la ultimele concerte ale trupei vor avea oportunitatea de a asculta live-urile din cadrul ultimului turneu. Formația lansează în decembrie albumul ”One More Light” Live, dedicând acest disc lui Chester Bennington.

Linkin Park Looking for an Answer

Ascultă noua piesă Linkin Park, "Looking for An Answer", tribut pentru Chester - AUDIO

Linkin Park a organizat la finalul săptămânii trecute un concert tribut pentru solistul trecut în nefiinţă Chester Bennington. Cu această ocazie am putut auzi o nouă piesă a trupei, "Looking for An Answer". Aceasta este o creaţie emoţionantă, tribut pentru Chester, care se poate asculta mai jos.

Linkin Park and Friends Concert Tribut Chester Bennington

Urmăreşte concertul tribut Linkin Park & Friends, în memoria lui Chester Bennington - VIDEO

În noaptea de 27 octombrie Linkin Park a urcat pe scenă pentru prima oară fără Chester, pentru un concert tribut în memoria lui Chester Bennington. Solistul Linkin Park ne-a părăsit în luna iulie a acestui an, după ce şi-a luat viaţa. În cadrul evenimentului Linkin Park & Friends au urcat pe scenă nume mari din muzică, aducând un tribut vieţii şi carierei solistului. Întreg evenimentul de 3 ore poate fi urmărit mai jos.

Chester Bennington

Concertul organizat de Linkin Park în memoria lui Chester Bennington va fi transmis live, pe YouTube

Fanii Linkin Park vor putea urmări live, pe YouTube, concertul organizat în memoria lui Chester Bennington. Evenimentul va avea loc în Los Angeles, pe scenă urmând să urce atât membrii Linkin Park rămași în viață, cât și prieteni și colegi de breaslă precum Jonathan Davis de la Korn sau Daron Malakian de la System of a Down.

Linkin Park la Carpool Karaoke

Clipul cu Chester Bennington la Carpool Karaoke, împărtășit publicului cu acordul familiei - VIDEO

La aproape 3 luni de la tragica moarte a lui Chester Bennington, Linkin Park împărtășește publicului episodul înregistrat la ”Carpool Karaoke”. Videoclipul a fost făcut public în urma deciziei comune a colegilor de trupă și a familiei lui Chester.

Lyric Video Linkin Park One More Light

Linkin Park - One More Light

Fanii Linkin Park şi membrii formaţiei continuă comemorarea lui Chester Bennington, prin lansarea clipului "One More Light". De această dată e vorba despre un lyric video realizat chiar de către fani.

Videoclip Linkin Park One More Light

Linkin Park - One More Light

Fanii Linkin Park îşi vor controla cu greu emoţiile când vor vedea noul clip postat de formaţie pe YouTube. Este videoclipul oficial al piesei "One More Light", un tribut pentru Chester Bennington, care s-a sinucis la finalul lunii iulie.

Chester Bennington

Linkin Park, într-o scrisoare deschisă pentru Chester: "Ne-ai unit și ne-ai învățat să fim mai umani"

Membrii trupei Linkin Park își iau rămas bun de la Chester Bennington printr-o scrisoare deschisă, încărcată de emoție. Mesajul formației se încheie cu un link către un site ce poartă numele lui Chester. Prin intermediul acestei platforme, Linkin Park oferă sprijin celor care suferă de depresie sau trec prin momente dificile.

Talking To Myself (Official Video) - Linkin Park

Linkin Park - Talking To Myself

Înainte ca membrii trupei Linkin Park să afle de moartea lui Chester Bennington, formația publica pe YouTube un nou videoclip. Melodia promovată prin acest clip se numește ”Talking To Myself” și este extrasă de pe ultimul album Linkin Park - "One More Light".

Chester Bennington

Chester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter

Moartea lui Chester Bennington a șocat lumea muzicii, lăsându-i îndurerați pe cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, atât ca muzician, cât și ca om. Fanii, prietenii, oamenii din media și colegii de breaslă și-au exprimat public regretul, aducându-i un ultim omagiu prin mesaje pe Twitter, Instagram și Facebook.

5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor

Chester Bennington ne-a părăsit pe 20 de iulie, tocmai de ziua prietenului său bun, Chris Cornell, care trecea în nefiinţă în luna mai. Bărbat de 41 de ani, dar cu alura, energia şi fizicul unui tânăr de 20 de ani, solistul Linkin Park ne-a încântat la începutul mileniului cu albumele care au schimbat radical direcţia în care mergea rockul.

Chester Bennington

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

Chester Bennington, solistul uneia dintre cele mai îndrăgite trupe de muzică rock, a fost găsit mort într-o locuință privată din Palos Verdes, Los Angeles.

Single Linkin Park Invisible

Linkin Park prezintă noua piesă "Invisible", scrisă în colaborare cu producătorul Rihannei - AUDIO

La aproape o lună de la lansarea ultimului single, Linkin Park prezintă noua piesă "Invisible". Melodia este scrisă în colaborare cu Justin Parker, producător al pieselor Rihannei, având la activ proiecte cu Skrillex şi Lana Del Rey.

Videoclip Linkin Park Pusha T Stormzy Good Goodbye

Linkin Park feat. Pusha T, Stormzy - Good Goodbye

Linkin Park prezintă videoclipul piesei "Good Goodbye", o colaborare cu Stormzy şi Pusha T. Single-ul a fost lansat luna trecută şi aduce o reorientare spre hip-hop a formaţiei care a migrat spre pop în ultima vreme.

Linkin Park teaser Good Goodbye

Ascultă noua piesă Linkin Park, "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy - AUDIO

După un teaser cu 2 zile în urmă, Linkin Park a lansat piesa "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy. Dacă unele piese ale trupei au doar influenţe hip-hop, ei bine această este hip-hop cap coadă.

Linkin Park teaser Good Goodbye

Linkin Park anunţă un nou single, "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy

După două single-uri de pe noul album primite cu reacţii mixte de către fani, Linkin Park pregăteşte o a treia melodie pentru lansare. E vorba despre "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy. Piesa ar fi fost inspirată de... jocul de baschet.

Single Linkin Park Battle Symphony

Linkin Park lansează melodia "Battle Symphony", confirmând trecerea completă la pop

Odată cu lansarea piesei "Heavy", Linkin Park a oferit indicii că trece într-o nouă epocă, una pop. Noua direcţie e confirmată şi de single-ul proaspăt lansat, "Battle Symphony". El precede albumul "One More Light", aşteptat să sosească pe 19 mai.

Heavy (Official Video) - Linkin Park (feat. Kiiara)

Linkin Park - Heavy (feat. Kiiara)

Linkin Park a lansat videoclipul noului single ”Heavy” (feat. Kiiara). Clipul a fost regizat de Tim Mattia.

Linkin Park ft. Kiiara: Heavy

Linkin Park a interpretat live piesa "Heavy" alături de Kiiara - VIDEO

Linkin Park și Kiiara au fost invitați în emisiunea lui James Corden pentru a interpreta live noul single "Heavy". Melodia este extrasă de pe albumul "One More Light", așteptat pe piață în luna mai.

Linkin Park pregătește un nou videoclip, trăit "intens" de Chester Bennington

Linkin Park pregătește un videoclip de promovare a noului single ”Heavy”. Conform lui Chester Bennington, realizarea vizualului a fost ”mai intensă” decât a multor alte clipuri ale formației.

Linkin Park

Linkin Park - Heavy (feat. Kiiara)

Linkin Park a lansat un lyric video pentru noul single ”Heavy” (feat. Kiiara). Piesa va fi inclusă pe următorul album al trupei.

Linkin Park

Linkin Park lansează un nou single pe 16 februarie - TEASER

Linkin Park a dezvăluit coperta viitorului album. Formația a anunțat, de asemenea, că primul single de pe disc, ”Heavy”, va fi lansat pe 16 februarie. Piesa este înregistrată în colaborare cu Kiiara.

Linkin Park

Linkin Park, despre noul album: "Cred că e un disc foarte personal" - TEASER

Deși nu există încă o dată de lansare pentru noul album Linkin Park, formația își ține la curent fanii în legătură cu evoluția înregistrărilor prin intermediul canalului de YouTube. Conform unui video publicat recent, discul va conține piese ce tratează subiecte de interes într-un mod foarte personal.

Axl / Lemmy / Freddie

Top 10 Rockolinde - VIDEO

Vă invităm să ascultați cele mai mai frumoase cântece rock de Crăciun interpretate de trupe renumite precum Queen, The Killers, Linkin Park, Bon Jovi și nu numai. Lăsați magia rock-ului și a sărbătorilor să vă încălzească sufletele cu aceste piese de sezon.

Chester Bennington: „Am ținut acest gen muzical (metal) în viață”

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington a râs la acuzația că trupa sa e doar o trupă de băieți cu chitare. Criticile au fost aduse de niște fani înrăiți ai genului metal, susținând că primul album al trupei nu este suficient de agresiv pentru a se încadra în acest stil.

Linkin Park

Noul album Linkin Park va include colaborări - VIDEO

Linkin Park lucrează la un nou album de studio, cel de-al 7-lea din carieră. Pentru a ține fanii în suspans, trupa a publicat pe YouTube un clip din studioul de înregistrări, care oferă detalii cu privire la stadiul în care se află discul, precum și faptul că acesta va include colaborări.

Istoria rock-ului

Istoria rock-ului în 15 minute pe Facebook Timeline - VIDEO

Peste 50 de ani de muzică rock au fost comprimați într-o prezentare de 15 minute, realizată prin intermediul Facebook Timeline. În clip sunt menționați peste 300 de muzicieni și trupe, fiecare jucând un rol important în evoluția subgenurilor rock-ului.

Linkin Park

Linkin Park lansează un nou album în 2016

Linkin Park a confirmat lansarea unui nou album în 2016. În cadrul unei discuții online cu fanii, Mike Shinoda a dezvăluit că trupa este mulțumită de primele sesiuni de înregistrări și că următorul disc va apărea pe piață, cel mai probabil, în cea de-a doua jumătate a anului.

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Linkin Park a început să lucreze la un nou album

Mike Shinoda a dezvăluit în cadrul unui interviu că ideile pentru un nou album Linkin Park au început să fie puse cap la cap. Momentan discul se află într-un stadiu incipient, însă se lucrează la noi compoziții constant.

30 Seconds To Mars câștigă Best Alternative la MTV EMA 2014

MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 - Câștigători, discursuri - VIDEO

Câștigătorii MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 au intrat în posesia premiilor de popularitate în cadrul galei ce s-a desfășurat pe 9 noiembrie la Glasgow. Printre artiștii cu cei mai mulți fani europeni se numără 30 Seconds to Mars, Linkin Park, Katy Perry, One Direction, Enrique Iglesias. Lista câștigătorilor la MTV EMA 2014 este disponibilă în articol. Tot aici puteți urmări discursul de mulțumire al lui Ozzy Osbourne, căruia Slash i-a înmânat premiul Global Icon.

MTV EMA 2014 - Nominalizări Best Romanian Act

MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 - Lista completă a nominalizărilor

Lista completă a nominalizărilor pentru MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 a fost dezvăluită de către organizatori. Fanii europeni își pot vota favoriții până pe data de 8 noiembrie, gala decernării premiilor urmând a se desfășura pe 9 noiembrie la Glasgow.

Linkin Park - Final Mascarade

Linkin Park - Final Masquerade

Linkin Park a lansat videoclipul noului single "Final Masquerade". Piesa este cel de-al treilea extras de pe albumul “The Hunting Party” și este compusă de Brad Delson, Mike Shinoda, Emile Haynie și Rob Cavallo. Pentru videoclip, formația a lucrat cu regizorul Mark Pellington, cunoscut pentru colaborările cu Alice In Chains, Pearl Jam, Foo Fighters, Nine Inch Nails și U2.

Linkin Park

Linkin Park anunță concertele turneului european din toamnă

Linkin Park va pleca în turneul european THE HUNTING PARTY TOUR în luna noiembrie. Trupa a anunțat 15 concerte.

Linkin Park - "Until It's Gone" (secvență videoclip)

Linkin Park - "Until It's Gone" - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album "The Hunting Party". Piesa "Until It's Gone", denumită ”imn de rock și goth cu greutate”, a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, primind la scurtă vreme aprecieri din partea criticilor de profil.

Ascultă noul album Linkin Park - "The Hunting Party" - AUDIO

"The Hunting Party", cel de-al șaselea album Linkin Park, poate fi ascultat gratuit cu o săptămână înainte de lansarea oficială. Discul a fost urcat pe iTunes, trupa invitându-și astfel fanii să guste sound-ul noilor compoziții. "The Hunting Party" este disponibil integral în articol.

Linkin Park - "Until It's Gone" (secvență clip)

Linkin Park - "Until It's Gone" - LYRIC VIDEO

Linkin Park a lansat un lyric video pentru noul single "Until It's Gone". Piesa a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, primind la scurtă vreme aprecieri din partea criticilor de profil. Denumită ”imn de rock și goth cu greutate”, melodia este cel de-al doilea single dezvăluit de pe noul album "The Hunting Party".

Linkin Park

Linkin Park a dezvăluit tracklistul discului "The Hunting Party" și titlul noului single

Linkin Park a dezvăluit titlurile celor 12 piese incluse pe noul album "The Hunting Party". În curând fanii trupei vor putea asculta și un nou single. Artwork-ul piesei "Until It's Gone" a dat de veste că acesta va fi cel de-al doilea extras de pe disc.

Linkin Park

Noul album Linkin Park se numește "The Hunting Party" - VEZI ARTWORK

Noul disc Linkin Park se numește "The Hunting Party" și va fi lansat pe 17 iunie 2014 sub egida Warner Bros. Records. Albumul este cel de-al șaselea din cariera formației și este primul produs de Mike Shinoda și Brad Delson.

Brad Delson (Linkin Park)

Noul album Linkin Park este "îmbibat" de solo-uri de chitară

Noul album al trupei Linkin Park este o adevărată desfășurare de forțe în materie de solo-uri de chitară. Vestea a fost împărtășită publicului de către chitaristul formației, Brad Delson. Acesta a mărturisit în cadrul unui interviu că noul disc are "mult, mult mai multă chitară" decât oricare alt material al trupei.

Linkin Park

Single nou Linkin Park - "Guilty All the Same" feat. Rakim - AUDIO

Linkin Park a dezvăluit primul single de pe noul album al trupei, aflat momentan în lucru. Piesa se numește "Guilty All the Same" și are un ton agresiv pronunțat. Single-ul este lansat în colaborare cu rapper-ul Rakim, unul dintre idolii lui Mike Shinoda.

Linkin Park

Mike Shinoda vorbește despre noul album Linkin Park, la care se lucrează

Linkin Park a început să lucreze la cel de-al 6-lea album din carieră. Pentru a stârni curiozitatea fanilor, Mike Shinoda a postat pe blogul său o poză cu trupa din studioul de înregistrări, oferind și câteva detalii despre noul disc.

Chester Bennington (Linkin Park) ne prezintă clipurile sale preferate - VIDEO

Chester Bennington de la Linkin Park a realizat un playlist cu videoclipurile sale preferate. Printre clipurile favorite se numără atât legendarul "Thriller" al lui Michael Jackson, cât și ultimul videoclip al trupei, "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki. Videoclipurile preferate ale solistului Linkin Park pot fi urmărite în articol.

Secvență clip Linkin Park - "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki

Linkin Park - "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat videoclipul piesei "A Light That Never Comes" realizată în colaborare cu producătorul Steve Aoki. Melodia este extrasă de pe albumul de remixuri "Recharged", ce va apărea luna aceasta.

Linkin Park

Linkin Park a lansat "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki - LYRIC VIDEO

Linkin Park a lansat un nou single, intitulat "A Light That Never Comes". Piesa este o colaborare cu producătorul Steve Aoki și este inclusă pe albumul "Recharged", ce va fi lansat pe 28 octombrie 2013.

Bocanci Linkin Park de la Sebago - VIDEO

Linkin Park a lansat recent un model de bocanci care le poartă "amprenta personală", designul fiind rezultatul creativității membrilor formației. Noua linie de încălțăminte este produsă de compania Sebago, prețul unei perechi fiind de 250 de dolari.

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Cea mai bună farsă din culisele turneelor Linkin Park

Dacă cineva s-ar trezi dimineața sub cerul liber, deși s-a culcat seara având un acoperiș deasupra, una dintre întrebările legitime ar fi: ce cantitate de alcool a consumat persoana respectivă? Nu e o întrebare rea, dar atunci când vine vorba de Linkin Park explicația e ceva mai complicată.

Linkin Park - Castle Of Glass Video

Linkin Park aduce un omagiu soldaților americani în noul clip Castle Of Glass - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat clipul piesei Castle Of Glass, compusă pentru coloana sonoră a jocului Medal in Honor Warfighter.

Linkin Park - Lost in the Echos Video

Tu și prietenii tăi apăreți în noul clip interactiv Linkin Park, Lost in the Echo - VIDEOCLIP

Noul clip Linkin Park este o adevărată experiență unică și personală ce include fotografii de pe Facebook cu tine și cei dragi. Totul se petrece într-un context post-apocaliptic.

Linkin Park - Powerless - videoclip

Linkin Park - Powerless - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat videoclipul piesei Powerless, incluse pe coloana sonoră a filmului Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Cătălin Chelemen, Coma în deschidere la Linkin Park

Concertul COMA, București, 6 iunie 2012

Nu poți trece peste o paralelă între COMA și Linkin Park, mai ales când le vezi pe aceeași scenă. Trupa românească are o structură similară - inclusiv doi vocaliști -... Continuare »

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Bucureștiul a alimentat cu Linkin Park - VEZI FOTO

Două ore de transă Linkin Park. Ei sunt cei care au secătuit orice rezervă de energie a unui Romexpo entuziasmat până la delir, iar plăcerea a fost de partea noastră. Și cum să nu fie când ni s-a dat de înțeles că totul e pentru noi, printr-un roșu, galben și albastru mare cât pupitrul de control al lui Mike Shinoda. Lăsând asta la o parte, vocile și instrumentalul impecabile.

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Poze de la concertul Linkin Park de la București pe 6 iunie 2012

Pe 6 iunie 2012, Linkin Park a susținut un concert spectaculos în parcarea centrului expozițional Romexpo din București. Evenimentul mult așteptat a fost deschis de trupele românești PhenomenOn și Coma, iar moldovenii de la Zdob și Zdub au încins atmosfera înaintea rockerilor americani veniți să promoveze albumul Living Things. Urmăriți galeria de fotografii din timpul concertului Linkin Park.

Linkin Park

Concert Linkin Park la Bucureşti - SETLIST

În mai puţin de 10 de ore, Linkin Park va urca pe scena de la Romexpo pentru primul concert în România. Evenimentul va fi deschis de trupele Phenomenon, Coma şi... Continuare »

Linkin-Park concerteaza in Romania

Concert Linkin Park la București - 200 de bilete în plus la Golden Ring

În urma interesului sporit pentru biletele la Golden Ring, organizatorii concertului Linkin Park la Bucureşti au hotărât suplimentarea cu încă 200 de bilete.

Linkin Park

Linkin Park - Lies Greed Misery - LYRIC VIDEO

Linkin Park a postat online lyric video-ul piesei Lies Greed Misery, cel de-al doilea single extras de pe albumul Living Things, material ce va apărea în magazine pe 25 iunie.

Coma

Coma și Phenomenon, în deschidere la Linkin Park

Coma și Phenomenon se alătură trupei Zdob și Zdub în deschiderea primului concert Linkin Park în România.

Linkin-Park concerteaza in Romania

Reguli de acces la concertul Linkin Park la București

Linkin Park va susţine pe 6 iunie la Romexpo primul concert în România. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului Living Things. Este foarte probabil ca ploaia să acompanieze concertul Linkin Park de la București. Cum accesul cu umbrele nu va fi permis, vă recomandăm să mergeți cu pelerine de ploaie.

Linkin Park

Linkin Park va lansa patru compilații live

Linkin Park va susține pe 6 iunie la Romexpo primul concert pentru publicul român. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului Living Things disponibil în magazine... Continuare »

Linkin Park - Burn It Down VIDEO

Linkin Park - Burn It Down - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat videoclipul Burn It Down, o viziune digitalizată a sound-ului agresiv și în forță al trupei.

Linkin Park

Mai sunt doar 500 de bilete Golden Ring la concertul Linkin Park

Se pare că trupa Linkin Park are foarte mulți fani în România, unde este așteptată să concerteze pe 6 iunie 2012 în locația Romexpo. Biletele în zona Golden Ring se epuizează într-un ritm rapid, organizatorul Events declarând astăzi că mai are de vânzare doar 500 de tichete.

Linkin Park

Linkin Park și echipa Lotus F1 prezintă prima experiență rock în F1 – VEZI VIDEO

Linkin Park și echipa Lotus F1 au creat aplicația Linkin Park – GP, ce îmbină adrenalina din Formula 1 și pasiunea pentru muzica rock într-o experiență digitală inedită, pentru prima dată în istorie.

Linkin Park - world tour - poster

Linkin Park a vândut deja 3000 de bilete în România

În ciuda densității mari de concerte anunțate pentru această vară, cel mai recent nume confirmat a reușit să înregistreze un record de vânzări. Linkin Park a vândut deja 3000 de... Continuare »

Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS

Ascultă „Burn It Down”, primul single Linkin Park de pe noul album - AUDIO

Fanii Linkin Park din România primesc o nouă veste bună după cea a concertului confirmat pe 6 iunie la Romexpo. Trupa a lansat online „Burn It Down” - primul single... Continuare »

Linkin Park concerteaza la Bucuresti in 2012

Bilete la concertul Linkin Park la București

Linkin Park va concerta în premieră în România pe 6 iunie în cadrul complexului Romexpo din București. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului pe care... Continuare »

Linkin Park

Concert Linkin Park la București în 2012

Linkin Park va concerta în premieră în România pe 6 iunie în cadrul complexului Romexpo din București. Formaţia va lansa anul aceasta cel de-al cincilea album din carieră, material urmează... Continuare »

Linkin Park

Linkin Park anulează concertul din Florida – Chester Bennington este operat de urgență la umăr!

Linkin Park a fost forțată să anuleze ultimul spectacol al turneului mondial din cauza faptului că solistul grupului, Chester Bennington a trebuit să se opereze urgent la umăr. Trupa s-a... Continuare »

Linkin Park

Linkin Park are deja ”piese de calitate” pentru noul album

Linkin Park lucrează intens la noul album pe care îl va lansa la începutul anului viitor. Solistul grupului, Chester Bennington a dezvăluit faptul că deja au pregătite o serie de... Continuare »

Chester & Mike (Linkin Park-Live)

Linkin Park a făcut cover după ”Rolling In The Deep” de la Adele (Video)

Chester Bennington de la Linkin Park ne surprinde din nou, cântând piesa ”Rolling In The Deep” de la Adele. Acompaniat de Mike Shinoda la chitară, solistul interpretează o variantă acustică... Continuare »

Premiera mondială a filmului Transformers 3 (sursa foto: Linkin Park Facebook Page)

Linkin Park i-a încântat pe fanii ruși la premiera mondială a filmului ”Transformers: Dark of the Moon” (Video + Foto)

Săptămâna trecută a avut loc premiera mondială a filmului ”Transformers: Dark of the Moon”, în Moscova, Rusia, iar la eveniment au fost prezenți și cei de la Linkin Park, care... Continuare »

Linkin Park

Linkin Park vorbește depre viitorul album (Video)

Linkin Park a început să lucreze la un nou album și susține că cel de-al cincilea disc va avea un impact important asupra oamenilor. Solistul grupului, Chester Bennington a declarat... Continuare »

Paramore

Paramore cântă pe coloana sonoră a filmului Transformers: Dark Of The Moon

Trupa Paramore a dezvăluit faptul că "Monster", noua lor melodie va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului "Transformers: Dark Of The Moon". Formația, care lucrează la acest nou material... Continuare »

Linkin Park

Noul single Linkin Park va apărea în filmul ”Transformers: Dark Of The Moon”

Piesele celor de la Linkin Park s-au potrivit atât bine cu cele două filme Transformers lansate până acum, astfel că și coloana sonoră a următorului film „Transformes: Dark Of The... Continuare »

linkin-park

Linkin Park lucrează la un nou disc!

La un an de la lansarea discului "A Thousand Suns", cei de la Linkin Park au declarat că se vor apuca de inregistrări pentru un nou material discografic. Ei se... Continuare »

Linkin Park

Trupa Linkin Park va cânta la iTunes!

Confirmările pentru festivalul iTunes ce se va desfășura în iulie 2011 la Londra au început să vină. Primii pe listă sunt Linkin Park, Duran Duran și Rumer care vor concerta... Continuare »

linkin-park

Linkin Park, cap de afiş la Festivalul Download 2011

Trupa Linkin Park şi-a confirmat prezenţa la ediţia de anul viitor a Festivalului Download care va avea loc între 10-12 iunie în oraşul britanic Donington. Linkin Park este cel de-al... Continuare »

CLOSE
CLOSE