Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Lindsey Stirling

Următoarele evenimente cu Lindsey Stirling

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Lose You Now (feat. Mako)

Lindsey Stirling - Lose You Now (feat. Mako)

Lindsey Stirling începe anul 2021 cu o piesă emoționantă, intitulată "Lose You Now". Lansată în colaborare cu Mako (Alex Seaver), melodia vorbește despre pierderea unor oameni dragi din viața artistei, prin intermediul videoclipului fiindu-le adus un omagiu.

Lindsey Stirling - Angels We Have Heard On High

Lindsey Stirling - Angels We Have Heard On High

Lindsey Stirling "plutește" pe apă, lăsându-se purtată de muzică în noul ei videoclip, filmat pentru o versiune nouă a colindului "Angels We Have Heard On High". Reinterpretată la vioară, linia melodică are o profunzime aparte.

Lindsey Stirling - Guardian

Lindsey Stirling - Guardian

Lindsey Stirling dă glas culorilor toamnei într-un videoclip nou, filmat pentru piesa ”Guardian”. Dansând și cântând la vioară într-un peisaj de poveste, Lindsey ne poartă pașii într-o lume în care totul este posibil.

Sleepwalking - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Sleepwalking

Lindsey Stirling lansează din izolare un nou videoclip - ”Sleepwalking”. Artista semnează regia și producția acestui clip, împreună cu Graham Fielder și Jessica Breslow.

Underground - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Underground

Lindsey Stirling deschide un nou capitol discografic lansând piesa ”Underground”. Noul single, ce vine împreună cu un videoclip SF, va fi inclus pe cel de-al cincilea album al artistei.

Warmer in the Winter - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Warmer in the Winter

Lindsey Stirling ne încălzește iarna aceasta cu o piesă de sezon, intitulată ”Warmer in the Winter”. Artista cântă la voce și vioară, scenariul clipului părând rupt dintr-un musical.

You're A Mean One, Mr. Grinch - Lindsey Stirling ft. Sabrina Carpenter

Lindsey Stirling ft. Sabrina Carpenter - You're A Mean One, Mr. Grinch

Lindsey Stirling intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă alături de cântăreața și actrița americană Sabrina Carpenter. Cele două au realizat un cover cu influențe soul și electro al clasicei piese de Crăciun ”You're A Mean One, Mr. Grinch”, videoclipul ce o acompaniază fiind un mix irezistibil de senzualitate și euforie.

I Wonder As I Wander - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - I Wonder As I Wander

Inspirată de conflictul dintre lumină și întuneric, Lindsey Stirling pune în versuri, coregrafie și imagini o frumoasă poveste despre regăsirea de sine. Noul single al violonistei se numește ”I Wonder As I Wander”.

Lindsey Stirling - Carol of the Bells

Lindsey Stirling - Carol of the Bells

Lindsey Stirling ne poartă în universul magic al unei povești de Crăciun. Noul videoclip ”Carol of the Bells” poartă amprenta artistei, cunoscute pentru coregrafiile sale ieșite din tipare.

Lindsey Stirling - "The Arena", live la Jimmy Kimmel

Lindsey Stirling a interpretat piesa "The Arena" live, la Jimmy Kimmel - VIDEO

Lindsey Stirling, artista cunoscută și sub pseudonimul ”violonista hip-hop”, a fost invitată la Jimmy Kimmel pentru a interpreta live câteva dintre noile sale single-uri. În setlistul serii a fost inclusă și piesa "The Arena", o melodie ce pornește, ca inspirație, de la un fragment extras dintr-un discurs al președintelui Theodore Roosevelt.

It Ain't Me - Lindsey Stirling and KHS (Selena Gomez & Kygo Cover)

Lindsey Stirling and KHS - It Ain't Me (cover Selena Gomez & Kygo)

Lindsey Stirling a colaborat cu Kurt Schneider pentru un cover al piesei ”It Ain't Me”, single lansat în original de Selena Gomez și Kygo. Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip în stilul deja cunoscut al artistei.

Lindsey Stirling - Hold My Heart ft. Phelba

Lindsey Stirling - Hold My Heart ft. Phelba

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Hold My Heart”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Brave Enough”, cel de-al 3-lea material din cariera artistei americane.

Beauty and the Beast - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Beauty and the Beast

Lindsey Stirling a realizat un cover după una dintre piesele incluse pe coloana sonoră a filmului ”Beauty and the Beast”. Noua versiune este însoțită de un video ce recreează atmosfera din film, de la costume, la coregrafie.

Lindsey Stirling - Love's Just A Feeling feat. Rooty

Lindsey Stirling - Love's Just A Feeling feat. Rooty

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Love's Just A Feeling”, înregistrat în colaborare cu Rooty. Vizualul este regizat de către artistă, rolul soțului din clip fiind interpretat de Brett Keating.

Lindsey Stirling - Hold My Heart feat. ZZ Ward

Lindsey Stirling - Hold My Heart feat. ZZ Ward

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Hold My Heart”, înregistrat în colaborare cu ZZ Ward. Piesa este extrasă de pe albumul ”Brave Enough“.

Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Hold My Heart feat. ZZ Ward

Lindsey Stirling a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Hold My Heart”, înregistrat în colaborare cu ZZ Ward. Melodia este extrasă de pe albumul “Brave Enough“, lansat în august.

Lindsey Stirling - Something Wild ft. Andrew McMahon

Lindsey Stirling - Something Wild ft. Andrew McMahon (soundtrack ”Pete's Dragon”)

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Something Wild”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului “Pete's Dragon“, produs de Disney.

Lindsey Stirling - Firefly

Lindsey Stirling - Firefly

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Firefly”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului de animație “Barbie’s Star Light Adventure“.

The Arena - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - The Arena

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "The Arena". Piesa promovată este extrasă de pe albumul ”Brave Enough”.

Celine Dion - ”The Show Must Go On” (single artwork)

Ascultă noul single Celine Dion, "The Show Must Go On" feat. Lindsey Stirling - AUDIO

Celine Dion transmite publicului un mesaj puternic. După moartea soțului și a fratelui ei, artista canadiană încearcă să depășească evenimentele tragice din viața sa lansând single-ul "The Show Must Go On", în traducere: ”Show-ul trebuie să continue”. Melodia este o reinterpretare a hitului Queen din 1991.

Lindsey Stirling - Heist

Lindsey Stirling - Heist

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "Heist". Piesa promovată este extrasă de pe albumul „Shatter Me„.

Lindsey Stirling - Take Flight

Lindsey Stirling - Take Flight

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "Take Flight". Premiera vizualului, regizat de Joe Sill, a avut loc în cadrul YouTube Music Awards.

Secvență din videoclipul Owl City - Beautiful Times ft. Lindsey Stirling

Owl City feat. Lindsey Stirling - Beautiful Times

Urmărește videoclipul piesei "Beautiful Times", colaborarea lui Owl City cu violonista Lindsey Stirling. Single-ul promovează EP-ul "Ultraviolet".

Lindsey Stirling readuce dubstepul în compania viorii - "Beyond The Veil" - VIDEOCLIP

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul său unic ce îmbină muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip. Piesa promovată se numește "Beyond The Veil" și este o compoziție proprie, extrasă de pe noul album "Shatter Me".

Tema din "Misiune: Imposibilă" pe ritmuri de pian, vioară și violoncel - VIDEO

Tema centrală din ”Misiune: Imposibilă” a fost reinterpretată pe ritmuri de pian, vioară și violoncel. Coverul a fost realizat de Lindsey Stirling și The Piano Guys, artiști ce au strâns până în prezent milioane de vizualizări pe YouTube.

Lindsey Stirling redefinește orizontul muzicii clasice. Dubstepul și vioara împart același portativ - VIDEO

Clipul piesei Crystallize, lansat în februarie 2012, a strâns în mai puțin de un an peste 39 de milioane de vizualizări, Lindsey Stirling devenind astfel o nouă senzație a YouTube-ului. Despre ea, împletirea dubsteptului cu vioara și un val proaspăt în muzică aflați la o nouă ediție JOINewArtist.

CLOSE
CLOSE