Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018

Lindsey Stirling

Următoarele evenimente cu Lindsey Stirling

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Carol of the Bells

Lindsey Stirling - Carol of the Bells

Lindsey Stirling ne poartă în universul magic al unei povești de Crăciun. Noul videoclip ”Carol of the Bells” poartă amprenta artistei, cunoscute pentru coregrafiile sale ieșite din tipare.

Lindsey Stirling - "The Arena", live la Jimmy Kimmel

Lindsey Stirling a interpretat piesa "The Arena" live, la Jimmy Kimmel - VIDEO

Lindsey Stirling, artista cunoscută și sub pseudonimul ”violonista hip-hop”, a fost invitată la Jimmy Kimmel pentru a interpreta live câteva dintre noile sale single-uri. În setlistul serii a fost inclusă și piesa "The Arena", o melodie ce pornește, ca inspirație, de la un fragment extras dintr-un discurs al președintelui Theodore Roosevelt.

It Ain't Me - Lindsey Stirling and KHS (Selena Gomez & Kygo Cover)

Lindsey Stirling and KHS - It Ain't Me (cover Selena Gomez & Kygo)

Lindsey Stirling a colaborat cu Kurt Schneider pentru un cover al piesei ”It Ain't Me”, single lansat în original de Selena Gomez și Kygo. Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip în stilul deja cunoscut al artistei.

Lindsey Stirling - Hold My Heart ft. Phelba

Lindsey Stirling - Hold My Heart ft. Phelba

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Hold My Heart”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Brave Enough”, cel de-al 3-lea material din cariera artistei americane.

Beauty and the Beast - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Beauty and the Beast

Lindsey Stirling a realizat un cover după una dintre piesele incluse pe coloana sonoră a filmului ”Beauty and the Beast”. Noua versiune este însoțită de un video ce recreează atmosfera din film, de la costume, la coregrafie.

Lindsey Stirling - Love's Just A Feeling feat. Rooty

Lindsey Stirling - Love's Just A Feeling feat. Rooty

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Love's Just A Feeling”, înregistrat în colaborare cu Rooty. Vizualul este regizat de către artistă, rolul soțului din clip fiind interpretat de Brett Keating.

Lindsey Stirling - Hold My Heart feat. ZZ Ward

Lindsey Stirling - Hold My Heart feat. ZZ Ward

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Hold My Heart”, înregistrat în colaborare cu ZZ Ward. Piesa este extrasă de pe albumul ”Brave Enough“.

Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Hold My Heart feat. ZZ Ward

Lindsey Stirling a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Hold My Heart”, înregistrat în colaborare cu ZZ Ward. Melodia este extrasă de pe albumul “Brave Enough“, lansat în august.

Lindsey Stirling - Something Wild ft. Andrew McMahon

Lindsey Stirling - Something Wild ft. Andrew McMahon (soundtrack ”Pete's Dragon”)

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Something Wild”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului “Pete's Dragon“, produs de Disney.

Lindsey Stirling - Firefly

Lindsey Stirling - Firefly

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Firefly”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului de animație “Barbie’s Star Light Adventure“.

The Arena - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - The Arena

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "The Arena". Piesa promovată este extrasă de pe albumul ”Brave Enough”.

Celine Dion - ”The Show Must Go On” (single artwork)

Ascultă noul single Celine Dion, "The Show Must Go On" feat. Lindsey Stirling - AUDIO

Celine Dion transmite publicului un mesaj puternic. După moartea soțului și a fratelui ei, artista canadiană încearcă să depășească evenimentele tragice din viața sa lansând single-ul "The Show Must Go On", în traducere: ”Show-ul trebuie să continue”. Melodia este o reinterpretare a hitului Queen din 1991.

Lindsey Stirling - Heist

Lindsey Stirling - Heist

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "Heist". Piesa promovată este extrasă de pe albumul „Shatter Me„.

Lindsey Stirling - Take Flight

Lindsey Stirling - Take Flight

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "Take Flight". Premiera vizualului, regizat de Joe Sill, a avut loc în cadrul YouTube Music Awards.

Secvență din videoclipul Owl City - Beautiful Times ft. Lindsey Stirling

Owl City feat. Lindsey Stirling - Beautiful Times

Urmărește videoclipul piesei "Beautiful Times", colaborarea lui Owl City cu violonista Lindsey Stirling. Single-ul promovează EP-ul "Ultraviolet".

Lindsey Stirling readuce dubstepul în compania viorii - "Beyond The Veil" - VIDEOCLIP

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul său unic ce îmbină muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip. Piesa promovată se numește "Beyond The Veil" și este o compoziție proprie, extrasă de pe noul album "Shatter Me".

Tema din "Misiune: Imposibilă" pe ritmuri de pian, vioară și violoncel - VIDEO

Tema centrală din ”Misiune: Imposibilă” a fost reinterpretată pe ritmuri de pian, vioară și violoncel. Coverul a fost realizat de Lindsey Stirling și The Piano Guys, artiști ce au strâns până în prezent milioane de vizualizări pe YouTube.

Lindsey Stirling redefinește orizontul muzicii clasice. Dubstepul și vioara împart același portativ - VIDEO

Clipul piesei Crystallize, lansat în februarie 2012, a strâns în mai puțin de un an peste 39 de milioane de vizualizări, Lindsey Stirling devenind astfel o nouă senzație a YouTube-ului. Despre ea, împletirea dubsteptului cu vioara și un val proaspăt în muzică aflați la o nouă ediție JOINewArtist.

CLOSE
CLOSE