Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Limp Bizkit

Următoarele evenimente cu Limp Bizkit

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Limp Bizkit

Poze concert Limp Bizkit la Electric Castle 2019

Urmărește galeria de poze de la concertul Limp Bizkit de la Electric Castle 2019. Formația americană de nu metal a concertat pe 18 iulie 2019.

Electric Castle, primul festival accesibil pentru persoanele cu deficiențe de auz

La cea de-a șaptea ediție, Electric Castle devine primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz, oferindu-le susținere pentru a se putea bucura de experiența completă a festivalului, de la porțile de acces și până la scena principală.

Limp Bizkit

Limp Bizkit vine la Electric Castle 2019, alături de Nils Frahm și Chvrches

Limp Bizkit completează line-up-ul festivalului Electric Castle, publicul având astfel șansa să-l întâlnească pe Fred Durst, una dintre cele mai emblematice figuri ale nu metal-ului. La eveniment au fost confirmați și Nils Frahm și Chvrches. Ediția din 2019 a festivalului va avea loc între 17 și 21 iulie.

Limp Bizkit a intrat în studio şi înregistrează un nou album

După ani buni de aşteptare, aproape la fel de mulţi ca după un album TOOL, Limp Bizkit a intrat în studio şi a început să lucreze la un album nou. Acest LP este aşteptat de cel puţin 6 ani, sub numele enigmatic de "Stampede of the Disco Elephants"

Avicii și Limp Bizkit cântă la Sziget

Limp Bizkit și Avicii, confirmați la Sziget 2015

Lineup-ul festivalului Sziget 2015 cuprinde noi artiști. Limp Bizkit și Avicii au fost recent confirmați de organizatori, aceștia alăturându-se unor nume sonore trecute deja pe afiș: Robbie Williams, Florence and the Machine, Paloma Faith, Ellie Goulding. Ediția de anul acesta a festivalului se va desfășura în perioada 10-17 august, în aceeași locație – insula Obudai din inima Budapestei.

Limp Bizkit a lansat un nou clip, "Lightz" - VIDEOCLIP

Limp Bizkit a lansat un nou videoclip intitulat "Lightz". Este al doilea clip al albumului "Stampede of the Disco Elephants", așteptat să apară la începutul anului 2014.

Limp Bizkit a lansat noul single "Thieves" - AUDIO

După apariția clipului "Ready To Go", realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne, Limp Bizkit a lansat un nou single intitulat "Thieves". Melodia este un cover dupa Ministry, una din trupele etalon ale genului industrial metal.

Limp Bizkit a lansat un nou clip, "Ready To Go" - VIDEOCLIP

Limp Bizkit a lansat un nou videoclip, realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne, intitulat "Ready To Go". Este primul extras al albumului "Stampede of the Disco Elephants", așteptat să apară la sfârșitul acestui an sau începutul lui 2014.

Limp Bizkit - "Ready To Go" feat. Lil Wayne

Limp Bizkit a lansat noul single "Ready To Go" feat. Lil Wayne - AUDIO

Limp Bizkit revine la sound-ul original "Ready To Go" feat. Lil Wayne, primul extras de pe noul album "Stampede of the Disco Elephants". Vezi cum sună piesa

Limp Bizkit

Fred Durst nu mai crede în Limp Bizkit

Dacă la începutul lunii mai Fred Durst a dezvăluit că formația lucrează la 2 proiecte de când a semnat cu casa de discuri Cash Money, acum solistul spune că Limp Bizkit a reprezentat o perioadă care s-a încheiat.

limp bizkit

Noul album Limp Bizkit se va numi Stampede Of The Disco Elephants

Noul album Limp Bizkit se va numi Stampede Of The Disco Elephants. Fred Durst a dat detalii despre noul material.

Fred Durst

Fred Durst (Limp Bizkit), personaj de serial TV!

Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit va juca în serialul de comedie Douchebag ce va fi lansat în Statele Unite în 2012. Cântăreţul a semnat un contract cu CBS Studios... Continuare »

Videoclip Limp Bizkit - Gold Cobra 3

Limp Bizkit a lansat clipul ”Gold Cobra” (Video)

Cei de la Limp Bizkit au lansat, în sfârșit, videoclipul pentru piesa ”Gold Cobra”. Acesta a fost produs de către Fred Durst Productions And The Zoo FX și reprezintă o... Continuare »

Limp Bizkit

Membrii trupei Limp Bizkit nu ascultă rap-rock

Solistul trupei Limp Bizkit, Fred Drust a mărturisit că nu ascultă genul rap-rock, pe care chiar el, împreună cu trupa, l-a făcut atât de cunoscut. Într-un interviu acordat celor de... Continuare »

Videoclip Limp Bizkit - Gold Cobra 5

Vezi imagini de la filmările noului clip Limp Bizkit!

  Cei de la Limp Bizkit tocmai au filmat noul videoclip, pentru single ”Gold Cobra”, iar Fred Durst a vrut să trezească interesul fanilor și a postat pe pagina sa... Continuare »

Limp-Bizkit

Limp Bizkit dezvăluie coperta noului single!

Limp Bizkit a decis să facă publică coperta noului single, ce urmează să aibă lansarea luna aceasta. Desenul este realizat chiar de chitaristul formației, Wes Borland și îl puteți vedea... Continuare »

Limp_Bizkit

"Gold Cobra"- Limp Bizkit își schimbă data de lansare!

Programată inițial pentru data de 7 iunie, lansarea albumului "Gold Cobra" semnat de rockerii de la Limp Bizkit a fost amânată pentru pe 28 iunie. Printr-un post pe Twitter, Fred... Continuare »

limp-bizkit

Limp Bizkit lansează "Gold Cobra" în iunie

Trupa Limp Bizkit a stabilit 7 iunie 2001 ca dată pentru lansarea îndelung așteptatului album "Gold Cobra". Materialul vine la 8 ani după "Results May Vary" ultimul disc semnat de... Continuare »

CLOSE
CLOSE