Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Lights Out!

Următoarele evenimente cu Lights Out!

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lights Out!

Lights Out!

Lights Out a lansat un nou single - "Chamois" - AUDIO

Lights Out a lansat un nou single, intitulat ”Chamois”. Aceasta este a doua piesă extrasă de pe noul album al trupei, ce va fi lansat spre finalul anului, în noiembrie. Titlul melodiei înseamnă „capră neagră”, atât în engleză, cât și în franceză, piesa fiind inspirată de întâlnirea unei capre negre pe un traseu dificil, în cadrul unei expediții în munții Bucegi.

Lights Out!

Lights Out - "Nepal" - VIDEOCLIP

Lights Out, una dintre cele mai îndrăgite formaţii indie de pe scena muzicală underground din România, a lansat "Nepal", primul videoclip de pe noul album. Piesa a fost înregistrată în februarie, la Sysound Records & Studios București.

Lights Out a lansat "Nepal", primul single de pe noul album - AUDIO

Lights Out, una dintre cele mai îndrăgite formaţii indie de pe scena muzicală underground din România, a lansat "Nepal", primul single de pe noul album. Piesa a fost înregistrată în februarie, la Sysound Records & Studios București.

Lights Out! feat. Nuages Quartet - "Downcast"

Lights Out! a lansat "Downcast" feat. Nuages Quartet - VIDEOCLIP

După un amplu turneu care a inclus locaţii atât din ţară, cât şi din Ungaria, Cehia şi Slovacia, turneu ce se apropie de final, Lights Out! lansează un videoclip luminos, de vară: o variantă surprinzătoare a piesei "Downcast", interpretată alături de cvartetul de viori clujean Nuages Quartet.

Opt trupe românești concertează la ARTmania Festival Sibiu 2013

Intre 8 si 11 august, opt formații rock autohtone vor concerta la ARTmania în Piața Mică: Alternosfera, Omul cu Șobolani, The Mono Jacks, Coma, Lights Out!, Aeon Blank, Vespera și Dark Fusion.

Fritz Kalkbrenner, Lights Out! și Loungerie II sunt noile confirmări la Electric Castle Festival

Confirmări noi la Electric Castle Festival - Fritz Kalkbrenner, Lights Out! și Loungerie II

Fritz Kalkbrenner, Lights Out! și Loungerie II se adaugă lineup-ului Electric Castle Festival ce va avea loc la Cluj, în perioada 21 - 23 iunie 2013.

Lights Out! Wayfaring Live Session

Lights Out! prezintă 3 piese noi - "Wayfaring Live Session" - VIDEO

Lights Out! a lansat "Wayfaring Live Session", un clip ce prezintă 3 piese noi și anunță un nou material din partea trupei. Vezi cum sună melodiile.

yelllow si lights out in club control

YellLow și Lights out! live în club Control

Pe 26 iulie în club Control, alternativii de la YellLow vor reveni pe scenă într-o formulă nouă și cu o abordare ușor diferită. Concertul lor va fi deschis de Lights Out! din Cluj - noua revelație din alternativul romanesc, remarcată printr-un sound indie/psychedelic complex și matur, în ciuda vârstelor cvasi – adolescentine ale membrilor.

Lights Out!

Primul clip al elevilor psihedelici de la Lights Out! - VIDEOCLIP

În plin Bacalaureat, elevii psihedelici și avangardiști de la Lights Out! au lansat primul videoclip, Mirror.

CLOSE
CLOSE