Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Liam Gallagher

Următoarele evenimente cu Liam Gallagher

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Liam Gallagher

Lyric Video Oasis She's Electric

Lyric Video: Oasis - She's Electric

Fanilor Oasis le-a stat puţin inima atunci când contul oficial de YouTube al formaţiei a publicat un nou lyric video. Nu e vorba despre o reuniune... încă. Piesa este "She's Electric", unul dintre hiturile clasice ale grupului, care primeşte un videoclip cu versuri cu ocazia unei aniversări.

Videoclip Liam Gallagher I've All I Need

Liam Gallagher - I've All I Need

Fondatorul Oasis, Liam Gallagher a lansat un nou videoclip, cu un aer optimist şi introspectiv, "I've All I Need". Clipul este un tribut pentru victimele atacului terorist din Manchester de acum un an. Vă invităm să urmăriţi noul material video în cadrul articolului.

Liam Gallagher - Paper Crown

Liam Gallagher - Paper Crown

Liam Gallagher continuă promovarea albumului de debut solo ”As You Were” cu piesa ”Paper Crown”. Single-ul este lansat împreună cu un videoclip în care actrița Sienna Guillory trece printr-o varietate de stări, părând să retrăiască momente din trecut.

Videoclip Liam Gallagher Come Back to Me

Liam Gallagher - Come Back to Me

Pentru a sărbători lansarea noului său album solo, "As You Were", Liam Gallagher prezintă un single şi videoclip proaspăt. Acesta se numeşte "Come Back to Me" şi poate fi ascultat şi respectiv vizionat mai jos.

Liam Gallagher - Greedy Soul (Live At Air Studios)

Liam Gallagher - Greedy Soul (Live la Air Studios)

Liam Gallagher promovează noul single ”Greedy Soul” printr-un videoclip filmat live la Air Studios. Acompaniat de orchestră, Liam trezește încă o dată nostalgia fanilor Oasis.

Liam Gallagher - For What It's Worth (Live At Air Studios)

Liam Gallagher - For What It's Worth (Live la Air Studios)

Liam Gallagher a hotărât să promoveze single-ul ”For What It's Worth” printr-un videoclip filmat live la Air Studios. Acompaniat de orchestră, Liam trezește inevitabil nostalgia fanilor Oasis, cadrele cu instrumentiştii amitind de clipul piesei "Whatever".

Liam Gallagher

Liam Gallagher - For What It's Worth

Liam Gallagher le cere iertare celor față de care a greșit lansând piesa ”For What It's Worth”. Scuzele sunt transmise în modul tipic al artistului, fără a renunța la orgoliu în totalitate.

Liam Gallagher

Liam Gallagher, despre succesul trupei Oasis: "N-ar fi mers nici cu doi ca mine, nici cu doi ca Noel"

Liam Gallagher a explicat într-un interviu care a fost secretul succesului trupei Oasis. Conform vocalistului, formația a funcționat o perioadă datorită diferențelor de personalitate dintre el și fratele său, Noel. Paradoxal, tot aceste diferențe au condus la destrămarea trupei.

Videoclip Liam Gallagher Chinatown

Liam Gallagher - Chinatown

Încet dar sigur Liam Gallagher îşi continuă drumul spre debutul primului său LP solo. "Chinatown" este cel mai nou single de pe material, care primeşte un videoclip de promenadă şi poate fi privit mai jos.

Oasis - Talk Tonight (Lyric Video)

Oasis - Talk Tonight

"Talk Tonight", o piesă lansată de Oasis în 1995, este readusă în atenția publicului. Melodia este promovată prin intermediul unui video cu versuri realizat de Ste McGregor.

Videoclip Liam Gallagher Wall of Glass

Liam Gallagher - Wall Of Glass

Liam Gallagher, jumătatea vocală a trupei Oasis a lansat un single nou intitulat "Wall of Glass". Piesa este brit-rock pur şi a primit un videoclip care poate fi descris doar ca "posh".

Liam Gallagher formează un grup nou

Dacă vă era dor de indie-rockul britanic și în special al celor de la Oasis și The Who, veți fi încântați să aflați de colaborare temporară a lui Liam Gallagher cu Roger Daltrey, care vor cânta "My Generation" live la o emisiune televizată.

Oasis - ”Definitely Maybe”

Înregistrări rare Oasis, incluse pe ediția specială "Definitely Maybe"

Oasis va relansa anul acesta albumul de debut "Definitely Maybe". Ediția specială a discului va marca aniversarea a 20 de ani de la apariția pe piață a primului material discografic al trupei. Tracklistul va include o serie de înregistrări rare, ce nu au fost dezvăluite până acum.

Secvență videoclip Beady Eye - "Soul Love"

Beady Eye a lansat "Soul Love" - VIDEOCLIP

Trupa lui Liam Gallagher (ex-Oasis), Beady Eye a lansat videoclipul noului single "Soul Love", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Melodia este extrasă de pe albumul "BE", apărut în această vară.

Secvență clip Beady Eye - "Shine A Light"

Beady Eye a lansat clipul noului single "Shine A Light" - VIDEOCLIP

Beady Eye a lansat clipul noului single "Shine A Light" în care Liam Gallagher îmbracă straie preotești și se pierde într-o mulțime de femei goale.

Beady Eye

Liam Gallagher și trupa Beady Eye au lansat piesa "Second Bite of the Apple" - AUDIO

Fostul solist Oasis, Liam Gallagher, alături de trupa Beady Eye a lansat un nou single intitulat "Second Bite of the Apple". Melodia este inclusă pe albumul "BE", ce va apărea pe piață pe 10 iunie.

Beady Eye

Liam Gallagher revine cu un nou single alături de trupa Beady Eye

Fostul solist Oasis, Liam Gallagher, alături de trupa Beady Eye a lansat un nou single intitulat "Flick Of The Finger". Melodia este inclusă pe albumul "BE" care va apărea pe piață pe 10 iunie.

Secvență clip Liam Gallagher stă de vorbă cu fan

Liam Gallagher le spune fanilor că noul album Beady Eye merge bine cu drogurile - VIDEO

Liam Gallagher (ex-Oasis) a stat de vorbă cu un fan, căruia i-a povestit că noul album Beady Eye are un sound psihedelic, care va fi placul celor care consumă droguri.

Oasis

Liam Gallagher are planuri noi cu Oasis

Liam Gallagher a dezvăluit că vrea să realizeze un film biografic despre povestea trupei Oasis. Artistul a declarat pentru publicația The Sun că este nerăbdător să filmeze toate momentele importante... Continuare »

Liam Gallagher

Liam Gallagher – Life in Photos

Liam Gallagher s-a născut în Burnage, Manchester și este fratele cel mic al unei familii de origine irlandeză. Din nefericire, ce trei frați, Liam, Noel și Paul au fost abuzați... Continuare »

Liam Gallagher

Liam Gallagher – Best solo work! (Video)

Liam Gallagher, sau mai bine zis William John Paul Gallagher împlinește astăzi 37 de ani. Artistul este cunoscut în special datorită trupei Oasis, pe care a fondat-o împreună cu fratele... Continuare »

Liam & Noel Gallagher

Războiul dintre frații Gallagher nu s-a încheiat!

În ciuda faptului că săptămâna trecută publicația The Sun a scris că Liam Gallagher a renunțat la procesul împotriva lui Noel Gallagher, după ce acesta și-a cerut scuze în cadrul... Continuare »

Noel și Liam Gallagher

Liam Gallagher renunță la procesul împotriva lui Noel Gallagher!

Liam Gallagher a renunțat la procesul pe care îl intentase împotriva fratelui său, Noel, după ce acesta și-a cerut iertare pentru declarațiile făcute în timpul conferinței de la începutul lunii... Continuare »

Liam și Noel Gallagher

Liam Gallagher l-a dat în judecată pe Noel Gallagher!

Războiul dintre frații Gallagher a ajuns în justiție. Liam a declarat că l-a dat în judecată pe Noel deoarece acesta a precizat într-o conferință de presă că prestația formației Oasis... Continuare »

Noel Gallagher

Primele concerte Noel Gallagher – sold out în 6 minute!

Biletele pentru primele concerte susținute de Noel Gallagher s-au vândut în doar șase minute. Spectacolele sunt programate pentru luna octombrie, în Dublin, Edinburgh și Londra. Se pare că proiectul solo... Continuare »

Noel Gallagher

Noel Gallagher vorbește despre albumul solo de debut!

Noel Gallagher a anunțat că albumul solo de debut se intitulează ”High Flying Birds” și va avea lansarea pe data de 17 octombrie. Artistul a susținut astăzi în Londra o... Continuare »

Beady Eye

Beady Eye live la The Late Show cu David Letterman (Video)

Trupa Beady Eye, formată de Liam Gallagher după destrămarea grupului Oasis a apărut ieri seară pentru prima dată la o televiziune americană. Astfel, cei de la Beady Eye au fost... Continuare »

CLOSE
CLOSE