Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Leona Lewis

Următoarele evenimente cu Leona Lewis

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Leona Lewis

Leona Lewis se pregătește pentru debutul pe Broadway

Leona Lewis se va transforma într-o pisică, în primul ei rol de pe Broadway. Artista a fost invitată să joace în musicalul "Cats", după ce Nicole Scherzinger a renunţat la personajul pe care îl interpreta în spectacol.

Leona Lewis debutează pe Broadway, în musicalul "Cats"

Leona Lewis se va transforma într-o pisică, în primul ei rol de pe Broadway. Artista a fost invitată să joace în musicalul "Cats", după ce Nicole Scherzinger a renunţat la personajul pe care îl interpreta în spectacol.

Secventa clip Lovebird - Leona Lewis

Leona Lewis își deschide inima în piesa Lovebird - VIDEOCLIP

Leona Lewis revine în atenția publicului cu un nou videoclip, realizat pentru piesa Lovebird. Single-ul este al 4-lea extras de pe albumul Glassheart, lansat anul acesta pe 12 octombrie.

Vedete prost îmbrăcate (foto) – Episodul 2

Statutul de star le conferă numeroase avantaje, dar și expunerea în fața criticilor. Uneori artistele sunt lăudate pentru alegerile făcute, alteori sunt dur criticate pentru vestimentații lipsite de gust, exagerate,... Continuare »

Coperta Album Leona Lewis - Glassheart

Leona Lewis lansează albumul ”Glassheart” (Video)

Leona Lewis a anunțat lansarea celui de-al treilea material discografic. Albumul se intitulează ”Glassheart” și va apărea pe data de 28 noiembrie. Pentru acest disc artista a colaborat cu numeroși... Continuare »

Leona Lewis a lansat piesa Collide (audio)

Leona Lewis a lansat piesa "Collide", ce va fi inclusă pe cel de-al patrulea album al său, încă anonim. Artista a declarat:"Sunt atât de încântată să arăt lumii o altă... Continuare »

CLOSE
CLOSE