Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Lenny Kravitz

Următoarele evenimente cu Lenny Kravitz

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lenny Kravitz

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz dezbracă mesajul piesei ”Low” până la esență într-un videoclip ce captează urgența exteriorizării unor emoții puternice. Îl vedem pe Lenny la tobe, complet conectat la ceea ce vrea să transmită publicului, experiența părând a-l elibera de o povară.

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz întâmpină vara cu piesa ”Low”, reușind încă o dată să dea o aromă modernă funk-ului groovy al anilor '70 și '80. Melodia este companiată de un videoclip la fel de vintage ca sound-ul noului său single.

Lenny Kravitz - It's Enough

Lenny Kravitz - It's Enough

După o pauză de 4 ani, Lenny Kravitz a revenit cu noul single ”It's Enough”. Piesa trage un semnal de alarmă cu privire la aspecte socio-politice care mențin o stare de conflict: căsătoriile dintre persoane de același sex, rasism, bombe nucleare, războaie, lideri politici corupți.

Lenny Kravitz - The Pleasure & The Pain

Lenny Kravitz - The Pleasure & The Pain (Explicit)

Cu ”The Pleasure & The Pain”, Lenny Kravitz mizează pe savoarea videoclipurilor alb-negru cu aer de vacanță. Sexualitatea rămâne elementul nelipsit, muzicianul având alături și de această dată o femeie frumoasă.

Lenny Kravitz - Sex

Lenny Kravitz - Sex

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single ”Sex”. Piesa este extrasă de pe albumul "Strut" și este una dintre melodiile preferate ale lui Lenny de pe acest disc.

Katy Perry și Lenny Kravitz, live la Super Bowl 2015

Katy Perry și Lenny Kravitz, live la Super Bowl 2015 - VIDEO

Super Bowl 2015 a stat sub emblema imnurilor pop din repertoriul Katy Perry, setlistul fiind energizat de prezența a 2 invitați speciali: Lenny Kravitz și Missy Elliott. Show-ul integral poate fi urmărit în articol.

Katy Perry / Lenny Kravitz

Katy Perry și "zeul chitarei" Lenny Kravitz vor cânta la Super Bowl 2015

Katy Perry, headliner-ul concertului din pauza show-ului Super Bowl 2015, va fi acompaniată pe scenă de Lenny Kravitz. ”Zeul chitarei”, așa cum i-a spus Katy, va cânta pe Phoenix Stadium din Arizona pe 1 februarie, evenimentul fiind transmis live pe NBC.

Lenny Kravitz - New York City

Lenny Kravitz - New York City

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single ”New York City”, ce îi oferă muzicianului prilejul de a colinda străzile orașului pe care îl iubește. Piesa este extrasă de pe albumul ”Strut”.

Lenny Kravitz is back; "Strut" un nou disc spectaculos - RECENZIE

"Strut", noul disc semnat Lenny Kravitz este compus din 14 declaraţii savuroase funk-rock şi soul care au la bază un sound organic, precis, sclipitor dublat de solo-uri de chitară ameţitoare. Citeşte mai jos recenzia unui material care poate scrie încă o pagină din istoria muzicală universală.

Lenny Kravitz - The Pleasure and the Pain (single artwork)

Lenny Kravitz - "The Pleasure and the Pain" - AUDIO

Lenny Kravitz dezvăluie publicului o nouă filă a albumului "Strut". "The Pleasure and the Pain" este o piesă ce reamintește fanilor, încă o dată, cât de bine sună rock-ul clasic și totuși modern al lui Lenny.

Lenny Kravitz

Single nou Lenny Kravitz - "New York City" - AUDIO

Lenny Kravitz îndulcește așteptarea lansării noului album "Strut" prin dezvăluirea piesei "New York City". Melodia este oferită spre ascultare publicului ca single promoțional. Cei care precomandă discul, pot descărca în avans și piesele "The Chamber", "Sex" și "Strut".

Lenny Kravitz - The Chamber

Lenny Kravitz - The Chamber (Explicit)

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single "The Chamber". Piesa produsă de Thomas Kirk devine astfel coloană sonoră pentru clipul cu miez de peliculă regizat de Anthony Mandler.

Lenny Kravitz lansează videoclipul "The Chamber" pe 4 septembrie - TEASER

"The Chamber" va fi primul videoclip oficial care va promova noul album Lenny Kravitz, "Strut". Clipul a fost regizat de Anthony Mandler și va fi lansat pe data de 4 septembrie. Până atunci, fanii își pot satisface curiozitatea urmărind cele două clipuri a câte 30 de secunde dezvăluite de artist.

Single nou Lenny Kravitz - "Strut" - AUDIO

Lenny Kravitz a lansat un single intitulat "Strut". Piesa dă titlul noului album al artistului, ce va fi lansat pe piață în această toamnă.

Lenny Kravitz - "Sex" - AUDIO

Lenny Kravitz a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul album "Strut". Piesa se numește "Sex" și este una dintre noile melodii preferate ale lui Lenny. Punctul forte al compoziției, din perspectiva sa, este abordarea minimalistă.

LYRIC VIDEO: Lenny Kravitz - "The Chamber", primul single de pe noul album "Strut"

Lenny Kravitz a lansat un lyric video pentru "The Chamber", single-ul central al noului album "Strut". Piesa produsă de Thomas Kirk oferă fanilor lui Lenny gustul unui sound diferit, indicând direcția celui de-al 10-lea material discografic.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz lansează un nou album - "Strut"

Lenny Kravitz va lansa pe 23 septembrie cel de-al 10-lea disc, intitulat "Strut". Spre deosebire de predecesorul său, "Black and White America" (2011), noul material va fi mult mai aspru și funky și este distribuit sub egida Kobalt Label Services.

Lenny Kravitz și Sting, coveruri după The Beatles la David Letterman

Lenny Kravitz și Sting, coveruri după Beatles la Letterman - VIDEO

Pentru a sărbători 50 de ani de la prima apariție a membrilor The Beatles în emisiunea The Ed Sullivan Show, David Letterman a dedicat această săptămână celor 4 legende ale muzicii rock. Printre invitații care le-au adus câte un omagiu muzical s-au numărat și Lenny Kravitz și Sting. Urmărește-i interpretând coveruri după hiturile "Get Back" și "Drive My Car".

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz lansează un nou album - "Negrophilia"

La doi ani de la apariția ultimul album, Lenny Kravitz va lansa în acest an cel de-al 10-lea disc intitulat provizoriu "Negrophilia". Spre deosebire de predecesorul său, "Black and White America" (2011), noul material va fi mult mai aspru și funky și este programat spre lansare la sfârșitul acestui an.

Lenny-Kravitz-Tour-2011_credit-foto-Mathieu-Bitton-36

Concertul lui Lenny Kravitz este amânat pentru 2013

Din păcate, show-ul lui Lenny Kravitz din această toamnă a fost amânat pentru anul viitor. Artistul urma să vină la București pentru a doua oară pentru a concerta pe 28 septembrie în Piața Constituției.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Bilete la concertul Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz va aduce live albumul Black and White America în cadrul unui concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București.Prețul biletelor la concertul Lenny Kravitz la București.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Concert Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Bilete la concertul Lenny Kravitz la Bucuresti.

Lenny Kravitz (sursa foto corectnews.com)

Lenny Kravitz nu înțelege prejudecățile

Deoarece a crescut într-un mediu multicultural, Lenny Kravitz nu a avut o concepție asupra diferențelor rasiale, până a început să meargă la școală. Artistul a explicat, într-un interviu pentru ziarul... Continuare »

Lenny-Kravitz-Tour-2011_credit-foto-Mathieu-Bitton-36

Mixtape Black and White America GRATUIT din partea lui Lenny Kravitz! - DESCARCĂ

Cel de-al nouălea material discografic al lui Lenny Kravitz, ”Black and White America”, pune accentul pe conceptul de integrare. Albumul combină o arie vastă de genuri muzicale, de influențe culturale,... Continuare »

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

FROM THE ROAD: Lenny Kravitz Turneu 2011

Lenny Kravitz a revenit anul acesta cu un nou material discografic, după o pauză de trei ani. Cel de-al nouălea album se intitulează ”Black and White America” și a fost... Continuare »

Lenny Kravitz STAND

Lenny Kravitz - Stand (videoclip)

Lenny Kravitz a lansat videoclipul piesei “Stand”, cel mai nou single extras de pe albumul “Black and White America”. Discul este programat să apară pe piaţă pe 22 august 2011... Continuare »

Lenny Kravitz in clipul piesei ”Stand”

Pe VH1 are loc astăzi premiera noului clip Lenny Kravitz – ”Stand” (Video)

Noul clip al lui Lenny Kravitz, ”Stand” are astăzi, 14 iulie, premiera pe canalul VH1. Potrivit blogu-ului VH1, videoclipul îl prezintă pe Kravitz în postura comică a moderatorului unei emisiuni... Continuare »

Lenny Kravitz

Descarcă gratuit noua piesă a lui Lenny Kravitz de pe iNFOMUSiC.ro!

Lenny Kravitz a lansat pe internet prima piesă de pe viitorul album, ”Black And White America”. Cântecul, ce se intitulează ”Rock Star City Life” poate fi descărcat gratuit dacă dați... Continuare »

Lenny Kravitz publică tracklistul Black and White America

Descoperind pe Internet tot mai multe liste false ale melodiilor de pe așteptatul său album "Black and White America", Lenny Kravitz a publicat tracklist-ul pe pagina sa de Facebook. Ne... Continuare »

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz, mai aproape de Black and White America

Lenny Kravitz își ține la curent fanii pe Twitter cu evoluția albumului Black and White America. El s-a întors în studio să finalizeze cel de-al 9-lea disc programat inițial spre lansare... Continuare »

CLOSE
CLOSE