Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz Lenny Kravitz este artist, compozitor, actor și producător. Cunoscut pentru stilul său retro și cameleonic, Lenny încorporează în muzica sa elemente de rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hard rock, psychedelic, pop și folk. Pe lângă timbrul vocal inconfundabil, Kravitz este și un instrumentist înzestrat, cântând la chitară, bas, tobe, orgă, muzicuță și pian. A câștigat 4 ani la rând (1999 - 2002) premiul Grammy pentru Best Male Rock Vocal Performance, având în palmares numeroase premii MTV AMA, MTV VMA, Radio Music Awards și Brit Awards.

Lenny Kravitz a susținut primul concert în România în 2008. Evenimentul a avut loc pe stadionul Cotroceni din București, rocker-ul fiind întâmpinat de peste 17.000 de spectatori. ”Love Revolution” a fost turneul care l-a adus pe Lenny în țara noastră, publicul având ocazia de a asculta atunci hituri precum "It Ain't Over 'Til It's Over", "Let Love Rule", "Stillness of Heart" și "American Woman". Deși a confundat România cu Ungaria, artistul a reușit să facă publicul să uite de această gafă, până la finalul concertului întreg stadionul ajungând să fredoneze hiturile lui Lenny.

Artistul ar fi trebuit să revină în țara noastră pe 28 septembrie 2012, însă concertul a fost amânat pentru 2013 și ulterior anulat. Kravitz a fost nevoit să rămână în Los Angeles, Statele Unite, pentru a filma pelicula ”The Butler”, în care a jucat un rol important. Inițial, filmările nu ar fi trebuit să se desfășoare și pe durata toamnei, dar acestea au fost extinse, iar artistul a fost obligat să-și respecte obligațiile contractuale.

Următoarele evenimente cu Lenny Kravitz

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lenny Kravitz

Lenny Kravitz: Tiny Desk (Home) Concert

Lenny Kravitz ne cântă din Bahamas - VIDEO Tiny Desk (Home) Concert

Lenny Kravitz a susținut de acasă un scurt recital pentru fanii săi. Acompaniat de prieteni muzicieni, Lenny a interpretat cu acest prilej piese cu mesaj, dedicând una dintre melodii celor care au pierdut persoane apropiate în perioada de carantinare.

Lenny Kravitz - Ride

Lenny Kravitz - Ride

Lenny Kravitz ne face dor de ducă lansând un videoclip înțesat cu imagini pitorești din Franța pentru piesa "Ride". Melodia este extrasă de pe albumul "Raise Vibration".

Lenny Kravitz - 5 More Days 'Til Summer

Lenny Kravitz - 5 More Days 'Til Summer

Lenny Kravitz este euforic într-un videoclip ce anunță venirea verii, ”5 More Days 'Til Summer”. Deși calendaristic două treimi din vară s-au scurs, videoclipul este de bun augur și pe final de iulie, anunțând venirea lui august, luna concediilor.

Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Lenny Kravitz a revenit în România cu piese noi de pe cel de-al 11-lea său album, dar și cu hiturile care l-au consacrat. A concertat pe 6 mai 2019 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul turneului de promovare a noului album, "Raise Vibration".

Poze concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca 2019

Lenny Kravitz a concertat în premieră la Cluj-Napoca pe 6 mai 2019 în cadrul unui eveniment organizat de Emagic la Sala Polivalentă. Urmăriți galeria de poze din deschiderea showului ce a făcut parte din turneul Raise Vibration Tour.

Lenny Kravitz

Program și reguli de acces la concertul Lenny Kravitz de la Cluj-Napoca

Pe 6 mai, Lenny Kravitz va concerta pentru prima oară la Cluj-Napoca. Consultă programul evenimentului și regulile de acces.

Annahstasia Enuke

Annahstasia Enuke deschide concertul lui Lenny Kravitz

Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj-Napoca, pe 6 mai. Cântăreața nigeriană de 23 de ani este originară din Los Angeles, o metropolă cu una din cele mai eclectice și efervescente scene culturale și artistice.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz povestește cum a fost compus hitul "Are You Gonna Go My Way": "Înregistrarea a durat 5 minute"

"Are You Gonna Go My Way", prima piesă a lui Lenny Kravitz care a ajuns hit atât în America, cât și în Australia, a fost rezultatul unui impuls creativ stimulat de lipsa de timp. "Înregistrarea a durat 5 minute", a povestit Lenny într-un interviu.

Lenny Kravitz - Johnny Cash (Studio Version)

Lenny Kravitz - Johnny Cash (Studio Version)

Lenny Kravitz a lansat un videoclip intim și emoționant pentru noul single ”Johnny Cash”. În versurile piesei, Lenny povestește cum a fost consolat de Johnny Cash la moartea mamei sale.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz: “Am fost refuzat de multe case de discuri pentru că nu cântam muzică de negru”

La începutul carierei, Lenny Kravitz a avut mari dificultăți în a-și face muzica auzită. Acesta nu s-a lăsat descurajat și a crezut în mesajul lui artistic. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Lenny Kravitz

S-au pus în vânzare biletele la Lenny Kravitz - VEZI PREȚURI

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz de la Cluj Napoca din primăvara anului viitor s-au pus deja în vânzare. Mai multe detalii despre categoriile de preț puteți afla din articol.

Lenny Kravitz

Primul concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca va avea loc în 2019 - DETALII

La 10 ani de la ultimul său concert în România, Lenny Kravitz anunță că va reveni în țara noastră pentru un concert în premieră la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe 6 mai 2019, la Sala Polivalentă, artistul urmând să promoveze albumul ”Raise Vibration”. Află când vor fi puse în vânzare biletele.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz povestește cum a fost consolat de Johnny Cash la moartea mamei sale

Deși nu l-a cunoscut foarte bine pe Johnny Cash, Lenny Kravitz a trăit alături de regretatul muzician un moment extrem de special. Johnny Cash și soția sa, June Carter, l-au consolat pe Lenny la aflarea veștii că mama sa a murit, emoția acestei apropieri neașteptate, dar atât de umane, inspirându-l pe Kravitz să compună una dintre noile piese de pe albumul ”Raise Vibration”.

Lenny Kravitz

Top 5 hituri Lenny Kravitz, omul-formaţie care cântă la toate instrumentele pe albumele sale

Întotdeauna când mă gândesc la Lenny Kravitz îmi vine în minte citatul unei fete de acum un deceniu: "Lenny Kravitz este singurul om pe care un maieu de plasă arată mai bine decât pe o femeie". Dincolo de aspectul vizual zace un geniu muzical, care cântă la TOATE instrumentele pe albumele sale. Dar şi o personalitate expansivă şi neatentă, care în concert la Bucureşti ne-a salutat cu "Good evening, Budapest". Îl iertăm deocamdată şi aruncăm o privire asupra celor mai mari 5 hituri ale carierei sale.

Lenny Kravitz

Mai sunt "5 More Days Til Summer", după calendarul lui Lenny Kravitz - AUDIO

Pentru Lenny Kravitz, vara încă nu a început. "5 More Days Til Summer" se numește noul său single, ce emană energia și entuziasmul pe care le simțim atunci când ne pregătim să intrăm în vacanță.

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz dezbracă mesajul piesei ”Low” până la esență într-un videoclip ce captează urgența exteriorizării unor emoții puternice. Îl vedem pe Lenny la tobe, complet conectat la ceea ce vrea să transmită publicului, experiența părând a-l elibera de o povară.

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz întâmpină vara cu piesa ”Low”, reușind încă o dată să dea o aromă modernă funk-ului groovy al anilor '70 și '80. Melodia este companiată de un videoclip la fel de vintage ca sound-ul noului său single.

Lenny Kravitz - It's Enough

Lenny Kravitz - It's Enough

După o pauză de 4 ani, Lenny Kravitz a revenit cu noul single ”It's Enough”. Piesa trage un semnal de alarmă cu privire la aspecte socio-politice care mențin o stare de conflict: căsătoriile dintre persoane de același sex, rasism, bombe nucleare, războaie, lideri politici corupți.

Lenny Kravitz - The Pleasure & The Pain

Lenny Kravitz - The Pleasure & The Pain (Explicit)

Cu ”The Pleasure & The Pain”, Lenny Kravitz mizează pe savoarea videoclipurilor alb-negru cu aer de vacanță. Sexualitatea rămâne elementul nelipsit, muzicianul având alături și de această dată o femeie frumoasă.

Lenny Kravitz - Sex

Lenny Kravitz - Sex

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single ”Sex”. Piesa este extrasă de pe albumul "Strut" și este una dintre melodiile preferate ale lui Lenny de pe acest disc.

Katy Perry și Lenny Kravitz, live la Super Bowl 2015

Katy Perry și Lenny Kravitz, live la Super Bowl 2015 - VIDEO

Super Bowl 2015 a stat sub emblema imnurilor pop din repertoriul Katy Perry, setlistul fiind energizat de prezența a 2 invitați speciali: Lenny Kravitz și Missy Elliott. Show-ul integral poate fi urmărit în articol.

Katy Perry / Lenny Kravitz

Katy Perry și "zeul chitarei" Lenny Kravitz vor cânta la Super Bowl 2015

Katy Perry, headliner-ul concertului din pauza show-ului Super Bowl 2015, va fi acompaniată pe scenă de Lenny Kravitz. ”Zeul chitarei”, așa cum i-a spus Katy, va cânta pe Phoenix Stadium din Arizona pe 1 februarie, evenimentul fiind transmis live pe NBC.

Lenny Kravitz - New York City

Lenny Kravitz - New York City

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single ”New York City”, ce îi oferă muzicianului prilejul de a colinda străzile orașului pe care îl iubește. Piesa este extrasă de pe albumul ”Strut”.

Lenny Kravitz is back; "Strut" un nou disc spectaculos - RECENZIE

"Strut", noul disc semnat Lenny Kravitz este compus din 14 declaraţii savuroase funk-rock şi soul care au la bază un sound organic, precis, sclipitor dublat de solo-uri de chitară ameţitoare. Citeşte mai jos recenzia unui material care poate scrie încă o pagină din istoria muzicală universală.

Lenny Kravitz - The Pleasure and the Pain (single artwork)

Lenny Kravitz - "The Pleasure and the Pain" - AUDIO

Lenny Kravitz dezvăluie publicului o nouă filă a albumului "Strut". "The Pleasure and the Pain" este o piesă ce reamintește fanilor, încă o dată, cât de bine sună rock-ul clasic și totuși modern al lui Lenny.

Lenny Kravitz

Single nou Lenny Kravitz - "New York City" - AUDIO

Lenny Kravitz îndulcește așteptarea lansării noului album "Strut" prin dezvăluirea piesei "New York City". Melodia este oferită spre ascultare publicului ca single promoțional. Cei care precomandă discul, pot descărca în avans și piesele "The Chamber", "Sex" și "Strut".

Lenny Kravitz - The Chamber

Lenny Kravitz - The Chamber (Explicit)

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single "The Chamber". Piesa produsă de Thomas Kirk devine astfel coloană sonoră pentru clipul cu miez de peliculă regizat de Anthony Mandler.

Lenny Kravitz lansează videoclipul "The Chamber" pe 4 septembrie - TEASER

"The Chamber" va fi primul videoclip oficial care va promova noul album Lenny Kravitz, "Strut". Clipul a fost regizat de Anthony Mandler și va fi lansat pe data de 4 septembrie. Până atunci, fanii își pot satisface curiozitatea urmărind cele două clipuri a câte 30 de secunde dezvăluite de artist.

Single nou Lenny Kravitz - "Strut" - AUDIO

Lenny Kravitz a lansat un single intitulat "Strut". Piesa dă titlul noului album al artistului, ce va fi lansat pe piață în această toamnă.

Lenny Kravitz - "Sex" - AUDIO

Lenny Kravitz a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul album "Strut". Piesa se numește "Sex" și este una dintre noile melodii preferate ale lui Lenny. Punctul forte al compoziției, din perspectiva sa, este abordarea minimalistă.

LYRIC VIDEO: Lenny Kravitz - "The Chamber", primul single de pe noul album "Strut"

Lenny Kravitz a lansat un lyric video pentru "The Chamber", single-ul central al noului album "Strut". Piesa produsă de Thomas Kirk oferă fanilor lui Lenny gustul unui sound diferit, indicând direcția celui de-al 10-lea material discografic.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz lansează un nou album - "Strut"

Lenny Kravitz va lansa pe 23 septembrie cel de-al 10-lea disc, intitulat "Strut". Spre deosebire de predecesorul său, "Black and White America" (2011), noul material va fi mult mai aspru și funky și este distribuit sub egida Kobalt Label Services.

Lenny Kravitz și Sting, coveruri după The Beatles la David Letterman

Lenny Kravitz și Sting, coveruri după Beatles la Letterman - VIDEO

Pentru a sărbători 50 de ani de la prima apariție a membrilor The Beatles în emisiunea The Ed Sullivan Show, David Letterman a dedicat această săptămână celor 4 legende ale muzicii rock. Printre invitații care le-au adus câte un omagiu muzical s-au numărat și Lenny Kravitz și Sting. Urmărește-i interpretând coveruri după hiturile "Get Back" și "Drive My Car".

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz lansează un nou album - "Negrophilia"

La doi ani de la apariția ultimul album, Lenny Kravitz va lansa în acest an cel de-al 10-lea disc intitulat provizoriu "Negrophilia". Spre deosebire de predecesorul său, "Black and White America" (2011), noul material va fi mult mai aspru și funky și este programat spre lansare la sfârșitul acestui an.

Lenny-Kravitz-Tour-2011_credit-foto-Mathieu-Bitton-36

Concertul lui Lenny Kravitz este amânat pentru 2013

Din păcate, show-ul lui Lenny Kravitz din această toamnă a fost amânat pentru anul viitor. Artistul urma să vină la București pentru a doua oară pentru a concerta pe 28 septembrie în Piața Constituției.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Bilete la concertul Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz va aduce live albumul Black and White America în cadrul unui concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București.Prețul biletelor la concertul Lenny Kravitz la București.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Concert Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Bilete la concertul Lenny Kravitz la Bucuresti.

Lenny Kravitz (sursa foto corectnews.com)

Lenny Kravitz nu înțelege prejudecățile

Deoarece a crescut într-un mediu multicultural, Lenny Kravitz nu a avut o concepție asupra diferențelor rasiale, până a început să meargă la școală. Artistul a explicat, într-un interviu pentru ziarul... Continuare »

Lenny-Kravitz-Tour-2011_credit-foto-Mathieu-Bitton-36

Mixtape Black and White America GRATUIT din partea lui Lenny Kravitz! - DESCARCĂ

Cel de-al nouălea material discografic al lui Lenny Kravitz, ”Black and White America”, pune accentul pe conceptul de integrare. Albumul combină o arie vastă de genuri muzicale, de influențe culturale,... Continuare »

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

FROM THE ROAD: Lenny Kravitz Turneu 2011

Lenny Kravitz a revenit anul acesta cu un nou material discografic, după o pauză de trei ani. Cel de-al nouălea album se intitulează ”Black and White America” și a fost... Continuare »

Lenny Kravitz STAND

Lenny Kravitz - Stand (videoclip)

Lenny Kravitz a lansat videoclipul piesei “Stand”, cel mai nou single extras de pe albumul “Black and White America”. Discul este programat să apară pe piaţă pe 22 august 2011... Continuare »

Lenny Kravitz in clipul piesei ”Stand”

Pe VH1 are loc astăzi premiera noului clip Lenny Kravitz – ”Stand” (Video)

Noul clip al lui Lenny Kravitz, ”Stand” are astăzi, 14 iulie, premiera pe canalul VH1. Potrivit blogu-ului VH1, videoclipul îl prezintă pe Kravitz în postura comică a moderatorului unei emisiuni... Continuare »

Lenny Kravitz

Descarcă gratuit noua piesă a lui Lenny Kravitz de pe iNFOMUSiC.ro!

Lenny Kravitz a lansat pe internet prima piesă de pe viitorul album, ”Black And White America”. Cântecul, ce se intitulează ”Rock Star City Life” poate fi descărcat gratuit dacă dați... Continuare »

Lenny Kravitz publică tracklistul Black and White America

Descoperind pe Internet tot mai multe liste false ale melodiilor de pe așteptatul său album "Black and White America", Lenny Kravitz a publicat tracklist-ul pe pagina sa de Facebook. Ne... Continuare »

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz, mai aproape de Black and White America

Lenny Kravitz își ține la curent fanii pe Twitter cu evoluția albumului Black and White America. El s-a întors în studio să finalizeze cel de-al 9-lea disc programat inițial spre lansare... Continuare »

CLOSE
CLOSE