Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Lavinia

Lavinia este o timișoreancă ce a visat să devină profesoară de muzică, dar a ajuns să facă modelling. A prezentat creațiile celor mai mari case de modă din România, iar în 2000 și 2001 a câștigat concursurile de Miss Timișoara și Miss Litoral. Însă, aceasta nu a uitat pasiunea pentru muzică, iar în 2003, împreună cu Doinița Veleanu a lansat trupa Spicy. Împreună au avut succes cu piesele „Mi-e frică (să dorm singurică)”, „Aroma dragostei” și „Chipul tău”.
Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul de debut s-a intitulat „Doar eu” și a inclus melodiile „Doar eu sunt perechea ta” feat. Korekt, „Suflet lângă suflet” feat . Marcel Pavel și „Aș zbura”. Apoi, artista a intrat în contact cu producătorii binecunoscutului material Cafe del Mar și a plecat în Spania pentru a realiza un nou album. Rezultatul s-a numit „Vida Mia” și a apărut în 2006. După 2 ani, Lavinia a lansat discul „Dragoste în secret”.

Următoarele evenimente cu Lavinia

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lavinia

Lavinia - Replica de cinema

Lavinia a lansat videoclipul piesei "Replica de cinema". Melodia prezintă o poveste de dragoste ce poate fi cu ușurință transpusă într-un scenariu cinematografic.

Lavinia - "Povești cu zâne" feat. Kaira artwork

Lavinia a lansat "Povești cu zâne" feat. Kaira - AUDIO

Lavinia revine cu noul single în limba română "Povești cu zâne". Melodia este cântată în colaborare cu Kaira și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Lavinia

Lavinia a lansat "Live Your Life" - AUDIO

Lavinia a prezentat un nou single extras de pe viitorul album "It's not a demo". Acesta se intitulează "Live Your Life" și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Lavinia - "I'm OK" single

Lavinia a lansat "I'm OK", o piesă în limba română - LYRIC VIDEO

Lavinia a revenit cu noul single, "I'm OK", cântat în limba română. Artista a simțit nevoia să împărtășească optimismul și bucuria cu fanii din România.

CLOSE
CLOSE