Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Laura Pausini

Următoarele evenimente cu Laura Pausini

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Laura Pausini

Laura Pausini - Colpevole

Laura Pausini - Colpevole

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Colpevole”. Melodia este extrasă de pe albumul nominalizat la Grammy ”Simili”.

Laura Pausini - Io c'ero (+ amore x favore)

Laura Pausini - Io c'ero (+ amore x favore)

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Io c'ero (+ amore x favore)”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Simili”, cel mai recent material al artistei italiene.

Laura Pausini - Sono solo nuvole

Laura Pausini - Sono solo nuvole

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Sono solo nuvole”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Simili”, cel mai recent material al artistei italiene.

Laura Pausini - Tornerò (Con calma si vedrà)

Laura Pausini - Tornero (Con calma si vedra)

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Tornero (Con calma si vedra)”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Simili”.

Laura Pausini - Es La Musica

Laura Pausini - Es La Musica

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Es La Musica”. În clip apar muzicieni din diverse colțuri ale lumii: Europa, Asia, Africa, America de Nord și America de Sud.

Laura Pausini - Ho creduto a me

Laura Pausini - Ho creduto a me

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Ho creduto a me”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Simili”, lansat anul trecut.

Laura Pausini - Innamorata

Laura Pausini - Innamorata

Laura Pausini deschide sezonul estival cu o piesă de club, intitulată ”Innamorata”. Melodia este acompaniată de un videoclip în care abundă culorile tari și pasajele coregrafice energice.

Laura Pausini - Nuestro amor de cada día

Laura Pausini - Nuestro amor de cada dia

De Valentine's Day, Laura Pausini a lansat un videoclip în ton cu evenimentul sărbătorit. ”Nuestro amor de cada dia” (”Iubirea noastră de zi cu zi”) este noul single promovat de artista de origine italiană.

Laura Pausini - SImili

Laura Pausini - Simili

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Simili”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume, lansat în noiembrie.

Laura Pausini - En La Puerta De Al Lado

Laura Pausini - En La Puerta De Al Lado

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”En La Puerta De Al Lado”. Piesa este extrasă de albumul ”Simili”, cel de-al 12-lea material discografic al artistei.

Laura Pausini și Thalia - Sino a ti

Laura Pausini și Thalia - Sino a ti

Laura Pausini și Thalia au lansat videoclipul noului single "Sino a Ti". Melodia interpretată în duet este extrasă de pe albumul artistei italiene, "The Greatest Hits, 20 - Grandes Exitos", compoziția fiind semnată de Laura Pausini și Niccolò Agliardi.

Laura Pausini și Thalia

Laura Pausini și Thalia, single în duet - "Sino a Ti" - AUDIO

Laura Pausini și Thalia au lansat un single în duet. Piesa se numește "Sino a Ti" și este extrasă de pe albumul artistei italiene, "The Greatest Hits, 20 - Grandes Exitos". Compoziția melodiei este semnată de Laura Pausini și Niccolò Agliardi și beneficiază și de o versiune în limba italiană - "Se non te".

Laura Pausini & Alex Ubago - Donde quedo solo yo

Laura Pausini & Alex Ubago - Donde quedo solo yo

Laura Pausini continuă promovarea albumului "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" prin lansarea unei ediții speciale pentru fanii spanioli, ce include 3 noi duete. Primul extras este "Donde quedo solo yo" și este interpretat alături de Alex Ubago. Ediția specială a discului aniversar include, de asemenea, duete cu Thalia și Melendi.

Laura Pausini și Marc Anthony emană energie în noul videoclip "Se Fué"

Laura Pausini și Marc Anthony interpretează în duet o nouă variantă a piesei "Se Fué". Versiunea spaniolă a hitului "Non c’è‘" a fost lansată inițial în 1994, fiind inclusă pe cel de-al doilea album al artistei italiene. Pentru videoclip, Laura Pausini a colaborat cu regizorii Leandro Manuel Emede și Nicolo Cerioni.

Laura Pausini și Kylie Minogue - "Limpido" (secvențe videoclip)

Laura Pausini și Kylie Minogue au lansat "Limpido" - VIDEOCLIP

Laura Pausini a dezvăluit videoclipul noului său single interpretat în duet cu Kylie Minogue. "Limpido" este extras de pe albumul "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" al artistei italiene și este pus în valoare de un clip ce mizează pe un joc al contrastelor.

Laura Pausini și Kylie Minogue - "Limpido"

Kylie Minogue și Laura Pausini cântă în duet "Limpido" - LYRIC VIDEO

Laura Pausini a dezvăluit recent fructul unei colaborări neașteptate. Artista de origine italiană interpretează noul single său "Limpido" în duet cu Kylie Minogue. Piesa este extrasă de pe albumul "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" al Laurei Pausini și beneficiază deja de un lyric video ce poate fi urmărit mai jos.

CLOSE
CLOSE