Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Laura Pausini

Următoarele evenimente cu Laura Pausini

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Laura Pausini

Laura Pausini - Colpevole

Laura Pausini - Colpevole

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Colpevole”. Melodia este extrasă de pe albumul nominalizat la Grammy ”Simili”.

Laura Pausini - Io c'ero (+ amore x favore)

Laura Pausini - Io c'ero (+ amore x favore)

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Io c'ero (+ amore x favore)”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Simili”, cel mai recent material al artistei italiene.

Laura Pausini - Sono solo nuvole

Laura Pausini - Sono solo nuvole

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Sono solo nuvole”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Simili”, cel mai recent material al artistei italiene.

Laura Pausini - Tornerò (Con calma si vedrà)

Laura Pausini - Tornero (Con calma si vedra)

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Tornero (Con calma si vedra)”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Simili”.

Laura Pausini - Es La Musica

Laura Pausini - Es La Musica

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Es La Musica”. În clip apar muzicieni din diverse colțuri ale lumii: Europa, Asia, Africa, America de Nord și America de Sud.

Laura Pausini - Ho creduto a me

Laura Pausini - Ho creduto a me

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Ho creduto a me”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Simili”, lansat anul trecut.

Laura Pausini - Innamorata

Laura Pausini - Innamorata

Laura Pausini deschide sezonul estival cu o piesă de club, intitulată ”Innamorata”. Melodia este acompaniată de un videoclip în care abundă culorile tari și pasajele coregrafice energice.

Laura Pausini - Nuestro amor de cada día

Laura Pausini - Nuestro amor de cada dia

De Valentine's Day, Laura Pausini a lansat un videoclip în ton cu evenimentul sărbătorit. ”Nuestro amor de cada dia” (”Iubirea noastră de zi cu zi”) este noul single promovat de artista de origine italiană.

Laura Pausini - SImili

Laura Pausini - Simili

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Simili”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume, lansat în noiembrie.

Laura Pausini - En La Puerta De Al Lado

Laura Pausini - En La Puerta De Al Lado

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”En La Puerta De Al Lado”. Piesa este extrasă de albumul ”Simili”, cel de-al 12-lea material discografic al artistei.

Laura Pausini și Thalia - Sino a ti

Laura Pausini și Thalia - Sino a ti

Laura Pausini și Thalia au lansat videoclipul noului single "Sino a Ti". Melodia interpretată în duet este extrasă de pe albumul artistei italiene, "The Greatest Hits, 20 - Grandes Exitos", compoziția fiind semnată de Laura Pausini și Niccolò Agliardi.

Laura Pausini și Thalia

Laura Pausini și Thalia, single în duet - "Sino a Ti" - AUDIO

Laura Pausini și Thalia au lansat un single în duet. Piesa se numește "Sino a Ti" și este extrasă de pe albumul artistei italiene, "The Greatest Hits, 20 - Grandes Exitos". Compoziția melodiei este semnată de Laura Pausini și Niccolò Agliardi și beneficiază și de o versiune în limba italiană - "Se non te".

Laura Pausini & Alex Ubago - Donde quedo solo yo

Laura Pausini & Alex Ubago - Donde quedo solo yo

Laura Pausini continuă promovarea albumului "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" prin lansarea unei ediții speciale pentru fanii spanioli, ce include 3 noi duete. Primul extras este "Donde quedo solo yo" și este interpretat alături de Alex Ubago. Ediția specială a discului aniversar include, de asemenea, duete cu Thalia și Melendi.

Laura Pausini și Marc Anthony emană energie în noul videoclip "Se Fué"

Laura Pausini și Marc Anthony interpretează în duet o nouă variantă a piesei "Se Fué". Versiunea spaniolă a hitului "Non c’è‘" a fost lansată inițial în 1994, fiind inclusă pe cel de-al doilea album al artistei italiene. Pentru videoclip, Laura Pausini a colaborat cu regizorii Leandro Manuel Emede și Nicolo Cerioni.

Laura Pausini și Kylie Minogue - "Limpido" (secvențe videoclip)

Laura Pausini și Kylie Minogue au lansat "Limpido" - VIDEOCLIP

Laura Pausini a dezvăluit videoclipul noului său single interpretat în duet cu Kylie Minogue. "Limpido" este extras de pe albumul "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" al artistei italiene și este pus în valoare de un clip ce mizează pe un joc al contrastelor.

Laura Pausini și Kylie Minogue - "Limpido"

Kylie Minogue și Laura Pausini cântă în duet "Limpido" - LYRIC VIDEO

Laura Pausini a dezvăluit recent fructul unei colaborări neașteptate. Artista de origine italiană interpretează noul single său "Limpido" în duet cu Kylie Minogue. Piesa este extrasă de pe albumul "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" al Laurei Pausini și beneficiază deja de un lyric video ce poate fi urmărit mai jos.

CLOSE
CLOSE