Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Laura Mvula

Următoarele evenimente cu Laura Mvula

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Laura Mvula

Laura Mvula - Show Me Love

Laura Mvula - Show Me Love

Laura Mvula a lansat videoclipul noului single ”Show Me Love”. Piesa este extrasă de pe cel mai recent album al artistei britanice, ”The Dreaming Room”.

Laura Mvula - Phenomenal Woman

Laura Mvula - Phenomenal Woman

Artista britanică de muzică soul Laura Mvula a lansat videoclipul noului single ”Phenomenal Woman”. Piesa este inspirată de un poem scris de Maya Angelou, autoare cunoscută în special pentru activismul său în domeniul drepturilor omului.

Laura Mvula - Phenomenal Woman

Laura Mvula a lansat piesa "Phenomenal Woman" - AUDIO

Artista britanică de muzică soul Laura Mvula a lansat cel de-al doilea single de pe noul album ”The Dreaming Room”. Piesa promovată se numește ”Phenomenal Woman” și este inspirată de un poem scris de Maya Angelou, autoare cunoscută în special pentru activismul său în domeniul drepturilor omului.

Laura Mvula - Overcome feat. Nile Rogers

Laura Mvula - Overcome ft. Nile Rodgers

Artista britanică de muzică soul Laura Mvula a colaborat cu veteranul Nile Rodgers pentru noul single ”Overcome”. Piesa este prezentată publicului împreună cu un videoclip cativant, regizat de Alex Southam, ce a mai lucrat și cu Mika, Chase & Status și Mumford & Sons.

CLOSE
CLOSE