Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Lara Fabian

Lara Fabian Lara Fabian s-a născut în Etterbeek (Bruxelles – Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, „L’Aziza est en pleurs”, atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa „Croire” cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

A lansat discul de debut în 1991, acesta aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. Cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", a apărut 3 ani mai târziu și i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne”, promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

În cei peste 30 de ani de carieră, Lara Fabian a lansat 13 albume de studio și 4 discuri live, având în palmares 5 premii Juno, 2 trofee World Music și 5 premii Felix.

Concerte Lara Fabian în România


În martie 2012, Lara Fabian a susținut două concerte sold-out la București, revenind în 2014 cu un nou spectacol, tot la Sala Palatului. În 2016, cântăreața s-a întors în România cu alte două concerte, la Cluj-Napoca și la București, doi ani mai târziu, în 2018, revenind cu alte două show-uri în aceleași orașe.

Lara Fabian ar putea concerta în România și în 2019.

Următoarele evenimente cu Lara Fabian


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Lara Fabian

Horia Brenciu și Lara Fabian

Horia Brenciu va cânta cu Lara Fabian la Sala Palatului

Lara Fabian revine la București în luna noiembrie pentru două concerte din cadrul turneului internațional "50 World Tour". Horia Brenciu va urca pe scenă alături de artistă.

Lara Fabian susține două noi concerte la Sala Palatului în noiembrie 2019

La doar un an de la concertele susținute la București și Cluj-Napoca, Lara Fabian revine în România. "50 World Tour" o readuce pe artistă în țara noastră, aceasta urmând să concerteze pe 18 și 19 noiembrie 2019 la Sala Palatului din București.

Lara Fabian - Papillon

Lara Fabian - Papillon

Lara Fabian folosește metafora coconului care se metamorfozează în fluture pentru a transmite publicului ideea că cea mai frumoasă etapă din viața sa abia acum începe. Noul single al artistei se numește ”Papillon” (”Fluture”, în traducere) și va fi inclus pe următorul ei album.

Lara Fabian - Growing Wings

Lara Fabian - Growing Wings

Lara Fabian a lansat videoclipul noului single ”Growing Wings”. Acesta este primul extras de pe albumul "Camouflage", așteptat pe piață în luna octombrie. Materialul va fi promovat și în România, artista de origine belgiană urmând să concerteze anul viitor la București și Cluj-Napoca.

Lara Fabian susține două noi concerte în România, la București și Cluj-Napoca

Lara Fabian va reveni anul viitor în România pentru a susține două noi concerte. Artista belgiană va cânta pe 29 martie la Sala Palatului din București, două zile mai târziu, pe 31 martie urmând să concerteze la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolele fac parte din turneul de promovare a albumului ”Camouflage”.

Lara Fabian pregătește un album cu piese în limba engleză

Lara Fabian va lansa în martie 2017 un nou album, cu piese în limba engleză. Până atunci, fanii din România vor a avea oportunitatea de a asculta pe artistă live, în cadrul concertului programat la Craiova pe 11 decembrie.

Lara Fabian - Avatarul iubirii și baia de lumină de la Sala Palatului

În seara de vineri, 22 aprilie, bucureștenii au avut din nou onoarea prezenței cântăreței belgiene Lara Fabian, după aproape doi ani de la precedentul concert. Sala Palatului, ale cărui scaune erau pline până la ultimul a fost inundată de iubire manifestată prin prezența cântăreței și prin spectacolul complet pe care l-a oferit alături de muzicienii și tehnicienii care i-au fost alături.

Poze concert Lara Fabian la București 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Lara Fabian la Sala Palatului din București pe 22 aprilie 2016. Lara Fabian și-a prezentat fanilor noul album "Ma vie dans la tienne" (2015), ce conține piese dedicate fiicei, soțului și celei mai bune prietene. Cu prilejul revenirii în România, Lara a concertat și la Cluj Napoca pe 20 aprilie.

Lara Fabian – Ma vie dans la tienne

Lara Fabian – Ma vie dans la tienne

Lara Fabian a lansat videoclipul noului single "Ma vie dans la tienne". Vizualul a fost regizat de Thierry Vergnes.

Lara Fabian

Lara Fabian - Ma vie dans la tienne

Lara Fabian a lansat un lyric video pentru noul single ”Ma vie dans la tienne” (în engleză ”My Life In Yours”). Piesa promovată dă titlul noului album al artistei, așteptat pe piață în luna noiembrie.

Lara Fabian într-o secvență din videoclipul Quand je ne chante pas

Lara Fabian - Quand je ne chante pas

Lara Fabian a lansat videoclipul piesei "Quand je ne chante pas", ce va fi inclusă pe noul album așteptat în toamnă. Urmăriți materialul pe InfoMusic.

Concert Lara Fabian la Bucuresti pe 20 octombrie 2014

Lara Fabian sau ce înseamnă să cânți cu sufletul

Cea de-a doua venire a Larei Fabian în România a umplut din nou Sala Palatului și a demonstrat tuturor celor aflați acolo ce înseamnă să transmiți emoții puternice printr-un concert. Vă prezentăm impresii din seara de 20 octombrie 2014.

Concert Lara Fabian la Bucuresti pe 20 octombrie 2014

Poze concert Lara Fabian 2014

Urmăriți galeria de poze de la concertul susținut în București de Lara Fabian. Artista s-a întors la Sala Palatului pe 20 octombrie 2014, cântând în fața a peste 4000 de fani. Lara Fabian și-a depășit răceală care amenința să-i compromită revenirea în fața românilor. Revederea a fost precum un al doilea sărut, după cum a recunoscut în deschidere. Cântăreața a fost încântată să vadă o mare de lumânări led aprinse în întreaga sală. Vom reveni cu o recenzie a concertului.

Lara Fabian

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Lara Fabian

Lara Fabian va reveni în România pe 20 octombrie 2014. Artista belgiană va susține un concert la Sala Palatului, promovându-și albumul "Le Secret" din 2013.

Lara Fabian

CONCERT: Lara Fabian revine în România în toamnă

Fanii cântăreței belgiene au motiv de bucurie: Lara Fabian va reveni la București pe 20 octombrie 2014. Primele ei concerte de la Sala Palatului datează din 17 și 18 martie 2012 și au fost sold-out.

Lara Fabian în concert la București (Sala Palatului, 17.03.2012)

Lara Fabian - o voce și un public de inimi

Sala Palatului a revărsat cu ocazia primului concert susținut în România de Lara Fabian. Cântăreața belgiană a cântat la București în seara de sâmbătă, 17 martie 2012, în primul din cele două evenimente sold out organizate de Project Events.

Concert-LARA-FABIAN-la-Bucuresti

S-au suplimentat biletele la Lara Fabian

Biletele la concertele pe care Lara Fabian le va susţine pe 17 şi 18 martie la Sala Palatului din București, s-au suplimentat. Astfel cine nu a apucat să-şi cumpere un... Continuare »

lara-fabian

Biletele la concertul Lara Fabian se vând rapid

Lara Fabian va concerta pe 17 şi 18 martie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti. Reprezentaţia de pe 17 martie este deja sold out şi se pare că şi cea... Continuare »

lara-fabian

Lara Fabian va susține două concerte la București!

Lara Fabian va susţine la Sala Palatului din Bucureşti două reprezentaţii, pe 17 şi 18 martie 2012 de la ora 20.00. După ce fanii artistei s-au grăbit să cumpere toate biletele... Continuare »

lara_fabian - piese celebre

Best of Lara Fabian! (audio)

Lara Fabian aniversează astăzi, 9 ianuarie 2012, vârsta de 42 de ani. Artista, pe numele său adevărat Lara Crokaert s-a născut în Etterbeek (Bruxelles – Belgia) și început să cânte ... Continuare »

Lara Fabian

La mulţi ani, Lara Fabian!

Lara Fabian împlinește astăzi, 9 ianuarie 2012 vârsta de 42 de ani.  Artista, pe numele său real Lara Crokaert s-a născut în Etterbeek (Bruxelles – Belgia) și și-a început cariera... Continuare »

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

Lara Fabian

Lara Fabian vine la București! Bilete disponibile de mâine!

Lara Fabian vine în premieră la București pe 17 martie 2012, la Sala Palatului! Artista, pe numele său real Lara Crokaert s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Etterbeek (Bruxelles... Continuare »

lara_fabian - piese celebre

Clipul zilei de la Infomusic - Lara Fabian

Clipul zilei de astăzi îi aparține artistei Lara Fabian, pentru interpretarea făcută alături de fani în concertul susținut la Paris în 2001. Cântăreața de origine belgiană a rămas de-a dreptul... Continuare »

CLOSE
CLOSE