Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lamb

Următoarele evenimente cu Lamb

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lamb

Gwen Stefani lansează o colecție de haine pentru copii! (Foto)

După succescul pe care îl are cu linia vestimentară L.A.M.B., Gwen Stfeani este încântată să anunțe că în curând în magazine va fi disponibilă o nouă linie de haine creată ... Continuare »

Lamb (Lou Rhodes) in concert la B'Estfest 2011 (02.07.2011 / foto: infomusic.ro)

Lamb - trip-hop la B'Estfest 2011 (foto)

Lamb a însuflețit scena secundară a festivalului B'Estfest în cea de-a doua zi. Vezi fotografii și video din timpul spectacolului de drum and base.

Sarmalele Reci vin la Bestfest 2011

Prezențe românești la B'Estfest 2011!

Primele prezențe românești de la B'Estfest 2011 sunt: Șuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma și Sarmalele Reci. B’Estfest se mută anul acesta la iarbă verde în comuna Tunari, transformându-se într-o... Continuare »

Lamb

Lamb lansează albumul “Five”

Lamb va lansa săptămâna aceasta un nou album, intitulat “Five”. Data lansării - 5.05.2011 – a fost special aleasă având în vedere că "Five" este al cincilea album din cariera... Continuare »

CLOSE
CLOSE