Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Lake Of Tears

Următoarele evenimente cu Lake Of Tears

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lake Of Tears

Lake Of Tears lansează DVD-ul "By The Black Sea"

Lake Of Tears lansează primul DVD din carieră intitulat "By The Black Sea". Materiaul a fost filmat la Arenele Romane din București când trupa a susținut un concert în cadrul festivalului Metalhead Meeting pe 21 septembrie 2013.

Metalhead Meeting 2013 a adunat 2500 de participanți

Pe 21 septembrie 2013, a avut loc prima ediție a festivalului Metalhead Meeting unde cei aproximativ 2500 de participanți au putut vedea pe scena Arenelor Romane pe suedezii de la Hypocrisy, Lake Of Tears, HateSphere, Bucovina, Taine și L.O.S.T. Festivalul s-a bucurat de prezența a 2500 de rockeri de toate vârstele.

Lake of Tears concertează la festivalul Metalhead Meeting

Lake of Tears este al treilea nume confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting ce se va desfăşura pe 21 septembrie la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă noul nume anunţat, pe scena evenimentului vor mai concerta Hypocrisy și HateSphere.

Lake of Tears la OST Fest 2012

Lake of Tears la OST Fest 2012 - VEZI FOTO-VIDEO

OST Fest 2012 mi-a prilejuit cea de-a doua întâlnire live cu Lake of Tears. Față de anul trecut, acum au cântat în plină zi, pe un soare dogoritor, iar ăsta nu fost un lucru prea plăcut pentru nimeni. Fanii s-au strâns cu puțin timp înaintea cântării, semn că se ascundeau pe la umbră, stingându-și setea, valorificând jetoane de 6 lei

Poze OST Fest 2012 - Ziua 3 - Concert Lake of Tears

Suedezii de la Lake of Tears au revenit la București cu prilejul OST Fest 2012. Au cântat duminică, în cea de-a treia zi de festival la Romexpo. Urmărește galeria de... Continuare »

Lake Of Tears a construit House Of The Setting Sun (video)

Din China, direct în casele fanilor. Asta au ales membrii trupei Lake Of Tears pentru noul lor clip. Până va susţine concertul, trupa Lake Of Tears a lansat clipul House... Continuare »

Cerere in casatorie la concertul Lake of Tears

Cerere în căsătorie la concertul Lake of Tears de la București (video)

Concertul Lake of Tears de sâmbătă (25.06) de la Arenele Romane a cuprins pe lângă recitalul așteptat de gothic metal și un moment inedit - o cerere în căsătorie adresată... Continuare »

Concert Lake of Tears, Bucuresti, 25.06.2011

Rockerii Lake Of Tears au concertat la Arenele Romane (foto-video)

Trupa suedeză Lake Of Tears a concertat în această seară la Arenele Romane. Nordicii își promovează în prezent cel de-al optulea album - "Illwill" - apărut în această primăvară, pe... Continuare »

Lake Of Tears- Afis eveniment

Concert Lake Of Tears, posibil setlist

Lake Of Tears va susține în această seară la Arenele Romane din București un super concert de gothic metal. Pentru a doua oară în România, trupa Lake Of Tears promite... Continuare »

Lake Of Tears- Afis eveniment

Poți cumpăra bilete cu 25% mai ieftine la Lake Of Tears!

Cei care vor să meargă la concertul Lake Of Tears și nu au achiziționat încă bilete au parte de o nouă surpriză. Astfel, în perioada 21 – 24 iunie 2011... Continuare »

Lake Of Tears- Afis eveniment

Concertul Lake Of Tears – info si detalii acces

Sâmbătă, 25 iunie, va urca pe scena Arenelor Romane trupa Lake Of Tears, care promovează noul album ”ILL WILL”. Accesul către Arenele Romane se poate face prin parcul Carol (intrarea... Continuare »

Pachete Meet & Greet pentru fanii trupei Lake Of Tears

Echipa Project Events, organizatorii evenimentului au pus de astăzi în vânzare 20 de pachete Meet & Greet, special pentru fanii trupei Lake Of Tears. Fiecare pachet include: fotografie cu membrii... Continuare »

Tiarra

Tiarra şi Abigail cântă în deschiderea concertului Lake of Tears

Trupele Tiarra şi Abigail vor cânta în deschiderea concertului celor de la Lake of Tears de la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Project Events şi va avea... Continuare »

Biletele la Lake of Tears s-au ieftinit!

Concertul Lake Of Tears de pe 25 iunie 2011 de la Arenele Romane din București oferă de astăzi o nouă surpriză fanilor, și anume ieftinirea biletelor. Astfel, cei ce vor... Continuare »

lake-of-tears

Se ieftinesc biletele la Lake of Tears!

Perioada 12-15 mai 2011 aduce o reducere de 15% pentru biletele la concertul celor de la Lake Of Tears. Evenimentul, parte din turneul de promovare al albumului „Illwill”, este organizat... Continuare »

Lake of Tears

Lake Of Tears, live la Arenele Romane!

Lake Of Tears va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 25 iunie 2011 de la ora 20:00. Trupa suedeză de gothic metal a fost înfiinţată în anii ‘€˜90 de... Continuare »

CLOSE
CLOSE