Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Kylie Minogue

Următoarele evenimente cu Kylie Minogue

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Kylie Minogue

Kylie Minogue

Kylie Minogue lansează albumul "Golden", ce include noul single "Dancing" - TEASER

Kylie Minogue va lansa anul acesta cel de-al 14-lea album de studio. Discul se numește ”Golden” și va include single-ul "Dancing", al cărui videoclip va fi prezentat publicului pe 19 ianuarie.

Kylie - At Christmas (Live with The Warner Music UK Choir)

Kylie Minogue - At Christmas (Live alături de corul Warner Music UK)

Kylie Minogue a lansat videoclipul noului single "At Christmas". Vizualul o prezintă pe artista australiană interpretând piesa live alături de corul casei de discuri Warner Music UK.

Robbie Williams și Kylie Minogue în 2000, la filmarea clipului ”Kids”

Kylie Minogue a confirmat înregistrarea unui nou duet cu Robbie Williams

La 16 ani de la apariția hitului ”Kids”, Kylie Minogue și Robbie Williams pregătesc lansarea unui nou duet. După declarațiile lui Robbie de anul trecut, prin care era anunțată posibilitatea unei noi colaborări, artista australiană revine un an mai târziu cu o confirmare a înregistrării duetului.

Michael Jackson și Lisa Marie Presley

10 cupluri de artiști care au făcut istorie

Dragostea sună atât de bine în cântece, dar oare ce rol joacă în relațiile de cuplu ale artiștilor? Am trecut în revistă 10 povești de dragoste dintre muzicieni, precum Avril Lavigne și Chad Kroeger, John Lennon și Yoko Ono, Cher și Sonny, Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue, Michael Jackson și Lisa Marie Presley, Kurt Cobain și Courtney Love. Vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor tumultuos.

Kylie - Christmas Isn't Christmas 'Til You Get Here (Live from the Royal Albert Hall)

Kylie Minogue - "Christmas Isn't Christmas 'Til You Get Here", live la Royal Albert Hall - VIDEO

Kylie Minogue a susținut un concert de Crăciun la Royal Albert Hall, una dintre cele mai selecte săli de spectacole din Londra. În cadrul evenimentului au fost interpretate piese de pe noul ei album de sezon, printre care și "Christmas Isn't Christmas 'Til You Get Here", disponibilă de curând și pe contul de YouTube al artistei.

Kylie - Every Day's Like Christmas

Kylie - Every Day's Like Christmas

Kylie Minogue trăiește în fiecare zi bucuria Crăciunului atunci când este îndrăgostită. Acesta este mesajul transmis de noua sa piesă, ”Every Day's Like Christmas”, promovată în preajma sărbătorilor printr-un videoclip ce transmite entuziasmul zilelor din ajunul Crăciunului.

Kylie și Dannii Minogue - 100 Degrees

Kylie și Dannii Minogue - 100 Degrees

Kylie Minogue cântă alături se sora sa, Dannii Minogue, în videoclipul noii piese de Crăciun ”100 Degrees”. Melodia se regăsește pe albumul ”Kylie Christmas”.

Kylie Minogue - It's The Most Wonderful Time Of The Year

Kylie Minogue - It's The Most Wonderful Time Of The Year

Kylie Minogue a lansat un videoclip filmat în studioul de înregistrări pentru piesa ”It's The Most Wonderful Time Of The Year”. Single-ul se regăsește pe albumul cu piese de Crăciun ”Kylie Christmas”.

Kylie Minogue

Kylie Minogue - Only You feat. James Corden

Kylie Minogue a lansat prima piesă de pe albumul cu piese de Crăciun ”Kylie Christmas”. Melodia se numește ”Only You” și este interpretată în duet cu James Corden.

Robbie Williams și Kylie Minogue în 2000, la filmarea clipului ”Kids”

Robbie Williams își dorește un nou duet cu Kylie Minogue

La 15 ani de la apariția hitului ”Kids”, Robbie Williams își dorește să o aibă din nou alături pe Kylie Minogue. Acesta susține că are o piesă grozavă, pe care i-ar plăcea să o interpreteze în duet cu artista australiană.

Kylie Minogue feat. Garibay & Shaggy - Black and White

Kylie Minogue feat. Shaggy - Black and White

Kylie Minogue a colaborat cu Shaggy și producătorul american Fernando Garibay pentru nou nou single, intitulat ”Black and White”. Piesa este promovată printr-un videoclip filmat într-un stil ce încearcă să transmită ideea de senzualitate și naturalețe.

Kylie - Absolutely Anything and Anything At All

Kylie Minogue - Absolutely Anything and Anything At All

Kylie Minogue a lansat videoclipul noului single ”Absolutely Anything and Anything At All”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului SF de comedie ”Absolutely Anything”.

Kylie - Melt! Festival - 99 Red Balloons

Kylie Minogue a realizat un cover după "99 Red Balloons" (Nena) - LIVE VIDEO

Prezentă la Melt! Festival în Germania, Kylie Minogue a interpretat live un cover după "99 Red Balloons", hitul lansat de Nena în 1983. Momentul a fost unul savurat de public, Nena fiind una dintre trupele cu care Germania s-a mândrit în anii '80.

Giorgio Moroder ft. Kylie Minogue - "Right Here, Right Now"

Giorgio Moroder feat. Kylie Minogue - Right Here, Right Now

Giorgio Moroder și Kylie Minogue ne invită pe ringul de dans. Noul single "Right Here, Right Now", însoțit acum și de videoclip, reamintește publicului și industriei că muzica dance nu are vârstă.

Kylie Minogue

Giorgio Moroder feat. Kylie Minogue - "Right Here, Right Now" - AUDIO

"Right Here, Right Now" este piesa cu care Giorgio Moroder și Kylie Minogue reamintesc publicului și industriei că muzica dance nu are vârstă. ”74 Is the New 24” este titlul sugestiv al noului album Giorgio Moroder de pe care a fost extras acest single, discul marcând revenirea în lumina reflectoarelor a unuia dintre părinții muzicii disco și electro dance.

Coldplay și Kylie Minogue, cântând împreună la Sidney

Coldplay și Kylie Minogue, live la Sidney - VIDEO

Aflați la Sidney pentru a promova noul album "Ghost Stories", membrii trupei Coldplay au fost acompaniați pe scenă de Kylie Minogue. Artista australiană s-a alăturat formației la bis pentru a interpreta 2 dintre hiturile sale, "Where The Wild Roses Grow" și "Can't Get You Out of My Head". Urmărește momentul în articol.

Kylie Minogue - "Crystallize" (secvență videoclip)

Kylie Minogue - "Crystallize", videoclip lansat în sprijinul unei campanii umanitare

Kylie Minogue a lansat un videoclip pentru single-ul "Crystallize", înregistrat special pentru campania umanitară "One Note Against Cancer". În videoclip sunt mențioante numele tuturor celor care au făcut donații cumpărând fiecare notă a acestei piese.

Kylie Minogue - "I Was Gonna Cancel" - VIDEOCLIP

Kylie Minogue a dezvăluit videocliul celui de-al doilea single extras de pe albumul "Kiss Me Once". Piesa se numește "I Was Gonna Cancel" și a fost compusă și produsă de Pharrell Williams.

Măicuța de la Vocea Italiei, cântând împreună cu Kylie Minogue

Măicuța de la Vocea Italiei, în duet cu Kylie Minogue - VIDEO

Sora Cristina Scuccia, ce i-a uimit la audiții pe jurații emisiunii Vocea Italiei, a ajuns departe în competiție, până în etapa live-urilor. Pentru a demara în forță primele show-uri ce implică voturile spectatorilor, sora Scuccia împreună cu alte 3 concurente - Daria Biancardi, Luna Palumbo și Gianna Chillà - au cântat alături de Kylie Minogue hitul său din 2001, "Can't Get You Out of My Head". Momentul poate fi urmărit în articol.

Kylie Minogue - "I Was Gonna Cancel" - LYRIC VIDEO

Kylie Minogue începe promovarea celui de-al doilea single de pe albumul "Kiss Me Once" prin lansarea unui lyric video. "I Was Gonna Cancel" este o piesă compusă și produsă de Pharrell Williams.

CLOSE
CLOSE