Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Kygo

Originar din orașul nordic și ploios Bergen, Kyrre Gørvell -Dahll (născut 1991), cunoscut sub numele Kygo și-a început cariera de tânăr. Pasiunea sa pentru pian s-a dezvoltat încă de la vârstă de șase ani, având 10 de ani de experința acumulată, înainte de-a începe să se concentreze asupra propriilor compoziții. După ce a ascultat prima data „ Seek Bromance” a lui Avicii, piesă ieșită pe piață în 2010, Kygo să se apuce de propriile producții progressive house. Kygo și-a construit bază de fani cu ajutorul internutului, adunând milioane de vizualizări la mai multe dintre remixurile sale neoficiale, împrumutând câte puțin din sound-ul său Midas pe fiecare producție cunoscută ca „Sexual healing” al lui Marvin Gaye, „High for this” - Ellie Goulding și „I see fire” compusă de către Ed Sheeran. Succesul a crescut încetul cu încetul însă faima ce i-a schimbat viață peste noapte a fost produsă de participarea sa la concursul de remixuri Levels „Miami 82”. Kygo a acumulat peste 80 de milioane de vizualizări pe Youtube și Soundcloud. După reușita sa din 2014 a fost rugat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, pentru a crea un remix la piesa lor „Midnight”.

Următoarele evenimente cu Kygo


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Kygo

Kygo Kids in Love coperta album

Ascultă noua melodie a lui Kygo, "Stranger Things", colaborare cu OneRepublic - AUDIO

Kygo a luat decizia de a lansa câte un single pe zi în avanpremiera debutului noului său album. Săptămâna aceasta începe cu lansarea piesei "Stranger Things", realizată în colaborare cu OneRepublic.

It Ain't Me - Lindsey Stirling and KHS (Selena Gomez & Kygo Cover)

Lindsey Stirling and KHS - It Ain't Me (cover Selena Gomez & Kygo)

Lindsey Stirling a colaborat cu Kurt Schneider pentru un cover al piesei ”It Ain't Me”, single lansat în original de Selena Gomez și Kygo. Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip în stilul deja cunoscut al artistei.

Kygo & Ellie Goulding - First Time

Kygo & Ellie Goulding - First Time

Kygo și Ellie Goulding au lansat videoclipul noului single ”First Time”. Vizualul este regizat de Mathew Cullen.

Coperta single Kygo Ellie Goulding First Time

Ascultă melodia lui Ellie Goulding cu Kygo, "First Time", imn al iubirii adolescentine - AUDIO

Ellie Goulding a bifat multe colaborări cu DJ de-a lungul anilor, iar acum a lucrat şi cu Kygo pe melodia "First Time". Aceasta e prima oară când producătorul norvegian înregistrează cu Ellie şi rezultatul este un imn al iubirii adolescentine.

Videoclip Kygo Selena Gomez It Ain't Me

Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me

Selena Gomez şi Kygo au dat lovitura cu piesa "It Ain't me", ajungând la peste 200 de milioane de vizualizări. Succesul atins de single-ul lansat cu 2 luni în urmă a dus la realizarea unui videoclip pentru melodie, pe care îl puteţi privi mai jos.

CLOSE
CLOSE