Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Kurt Elling

Crescut cu muzică religioasă, într-o familie în care tatăl era Kapellmeister în cadrul bisericii Lutherane, Kurt Elling a început prin a cânta în coruri și la diferite instrumente, a urmat un colegiu religios, după care s-a îndreptat către muzica jazz, care i-a devenit principală călăuză în viață.

Începând cu primele înregistrări în anii '90, cariera lui Kurt Elling în lumea jazzului i-a adus șase apariții discografice alături de Blue Note records, patru apariții alături de Concord Records, o mulțime de colaborări și nu în ultimul rând, zece nominalizări la premiile Grammy.

Kurt Elling își aduce noul album intitulat „Passion World” la București pe 5 martie, în cadrul unui concert care va avea loc la Sala Radio.

Următoarele evenimente cu Kurt Elling

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Kurt Elling

Kurt Elling la Sala Radio - Eleganță, șarm și regalitate prin jazz

În seara de 5 martie 2016, vocalistul american de jazz Kurt Elling și formula sa de quintet ne-a onorat cu un concert șarmant la Sala Radio. Iată impresiile noastre despre această nouă ediție Jazz Night Out.

Kurt Elling în concert la Sala Radio din București pe 5 martie 2015

Poze concert Kurt Elling la București 2015

Vezi galeria de poze de la concertul susținut de Kurt Elling la Sala Radio din București pe 5 martie 2015. Evenimentul a făcut parte din seria Jazz Night Out, fiind organizat de Twin Arts.

Kurt Elling

Kurt Elling: "Există cântăreți români talentați pe care mi-ar plăcea să îi aud cântând live"

Kurt Elling este un domn al jazzului american ce folosește diferite tehnici vocale precum "vocalese" sau "scat singing" în muzica sa. Nominalizat la zece premii Grammy pe parcursul celor peste douăzeci de ani de carieră, Kurt Elling pornește în turneul de promovare a albumului "Passion World", ajungând și la Sala Radio din București, într-un concert din seria Jazz Night Out, pe 5 martie 2015. Kurt Elling a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări prin e-mail, pe care le împărtășim cu voi în cele ce urmează.

CLOSE
CLOSE