Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Kirk Hammett

Următoarele evenimente cu Kirk Hammett

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Kirk Hammett

Metallica

Metallica nu regretă că a dat în judecată Napster: "Ne păstrăm poziția"

Procesul intentat de Metallica împotriva Napster a divizat publicul în anul 2000, formația atrăgându-și atunci foarte multe critici. În prezent, digitalizarea muzicii este o realitate acceptată și de membrii formației Metallica, albumele lor fiind acum disponibile pe majoritatea platformelor de streaming. Cu toate acestea, Kirk Hammet își menține opinia cu privire la Napster, declarând într-un interviu că încă i se pare în regulă felul în care trupa a tratat atunci acest subiect.

Kirk Hammett susține că din toamnă noul album Metallica va prinde contur

Kirk Hammett de la Metallica a declarat recent într-un interviu că trupa plănuiește să-și concentreze atenția asupra noului album începând cu toamna lui 2014. Conform chitaristului, din septembrie formația va începe să lucreze serios la cel de-al 10-lea disc din carieră.

Kirk Hammett

Kirk Hammett: Heavy metal și filmele horror oferă aceeași senzație

Kirk Hammett, chitaristul de la Metallica a lansat noua carte Too Much Horror Business. Artistul vorbește pasiunea sa pentru genul horror și despre legătura pe care o vede între filmele horror și muzica heavy metal.

Kirk Hammett (Metallica) lansează o carte horror

În afară de muzică, chitaristul de la Metallica, Kirk Hammett este pasionat de genul horror, despre care vorbește în prima sa carte, intitulată To Much Horror Business.

metallica

Metallica cântă pentru corporații

Cei de la Metallica au anunțat că vor susține un concert pentru o corporație, chiar din San Francisco. Interesant este cum au ajuns să accepte un astfel de concert, iar... Continuare »

James Hetfield (Metallica) & Lou Reed

Metallica și Lou Reed au înregistrat un album împreună (Video)

Cu ceva timp în urmă, Kirk Hammett a precizat într-un interviu că viitorul album al trupei nu va fi 100% Metallica, fapt ce a trezit multe întrebări, care acum și-au... Continuare »

CLOSE
CLOSE