Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Kings of Leon

Următoarele evenimente cu Kings of Leon

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Kings of Leon

Kings of Leon When You See Yourself Making Of

Kings Of Leon - Stormy Weather

Kings of Leon a lansat cel mai nou album al său pe 5 martie, "When You See Yourself" având un debut legat de lumea tehnologiei şi blockchain. De pe acest LP a sosit şi single-ul "Stormy Weather", care a primit un videoclip cu filtru old school şi un puternic vibe de ani '80. Îl puteţi viziona în articol.

Kings Of Leon - Echoing

Kings of Leon - Echoing

Kings of Leon a lansat un videoclip alb-negru, de efect, pentru piesa ”Echoing”. Fără a miza pe un scenariu, trupa se desfășoară live în acest clip, emoția fiind redată din jocul de lumini și umbre.

Kings of Leon a lansat piesa "Echoing", imn frenetic al libertăţii - AUDIO

Kings of Leon a lansat piesa "Echoing", single extras de pe viitorul album al trupei, care soseşte în luna martie. Piesa sună a dor de ducă, a călătorii infinite sub cerul senin, într-o maşină decapotabilă. Acesta este al treilea single al formaţiei din Nashville lansat în 2021 şi poate fi ascultat în articol.

Kings of Leon - 100,000 People

Kings Of Leon - 100,000 People

Trupa Kings of Leon a revenit, iar piesa "100,000 People" este o nouă baladă de colecție, ce îi va sensibiliza fără îndoială pe fanii formației. Videoclipul curge fluid, completând vizual cuvintele lui Caleb Followill.

Kings Of Leon - The Bandit

Încă visând la concertul Kings of Leon de acum câţiva ani din România aflăm că formaţia americană a anunţat un nou album şi a lansat două single-uri. Primul este piesa "The Bandit", care primeşte şi un videoclip parţial alb-negru, în care artiştii cântă "ca pe vremuri", ca o formaţie la început de carieră. Urmăreşte noul clip şi află planurile trupei în articol.

Kings of Leon - Going Nowhere

Kings of Leon - Going Nowhere

Trupa americană Kings of Leon a lansat un videoclip alb-negru pentru piesa "Going Nowhere". Filmat live în Nashville, Tennessee, vizualul captează atmosfera apăsătoare din aceste zile.

Kings of Leon - un concert electrizant la Arena Națională

Cu ocazia turneului de promovare a albumului "Walls", Kings of Leon a susținut un concert la Arena Națională pe 17 iunie 2017. Cu un show deschis de Golan și LP, americanii au creat o atmosferă incendiară, încărcată de sonorități puternice, îmbinate cu o voce ireproșabilă.

Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)

Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Kings of Leon de pe Arena Națională din București pe 17 iunie 2017. Frații Followill (Caleb - voce, Nathan - tobe, Jared - bas) și vărul lor Matthew Followill (chitară) au concertat în premieră în România, evenimentul fiind organizat de Alive. Cântăreața LP (Laura Pergolizzi) și formația Golan au cântat în deschidere. La concert au asistat peste 25.000 de spectatori (estimare).

Kings Of Leon

Tot ce trebuie să știi dacă mergi la concertul Kings of Leon

Mâine are loc la București primul concert susținut de Kings of Leon în România. Sâmbătă, pe 17 iunie, ei cântă pe Arena Națională, în cadrul turneului Walls, piese de pe noul album, dar și hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume.

Golan

Golan cântă în deschiderea concertului Kings of Leon din Capitală

După ce am aflat că artista americană LP (Laura Pergolizzi) va cânta în deschiderea concertului Kings of Leon din Bucureşti, azi descoperim încă un nume pentru deschidere. E vorba despre formaţia autohtonă Golan, care va reprezenta România, pe 17 iunie la Arena Naţională.

Videoclip Kings of Leon WALLS trilogy

Kings of Leon - WALLS Trilogy

Kings of Leon au lansat un videoclip care poate fi descris mai degrabă ca un scurt metraj, cunoscut ca "WALLS Trilogy". Formaţia southern rock lansa toamna trecută LP-ul "WALLS", acronim pentru "We Are Like Love Songs", iar după câteva clipuri pentru single-uri, acum formaţia e gata să spună povestea lor completă.

Nathan și Caleb Followill de la Kings of Leon

Frații Followill au dezvăluit cea mai nebunească pățanie a unui fan Kings of Leon

Caleb și Nathan Followill au povestit în cadrul unui interviu despre cea mai nebunească experiență trăită de un fan Kings of Leon. Conform celor doi frați, o fană înflăcărată a preferat să aștepte un autograf, în loc să meargă de urgență la spital.

Kings Of Leon

Concert Kings of Leon la București: o categorie de bilete este sold out

La mai puțin de trei săptămâni de la punerea în vânzare a biletelor pentru concertul Kings Of Leon la București, una dintre categorii a fost epuizată. Fanii trupei încă îşi pot achiziţiona bilete la celelalte categorii disponibile.

Kings Of Leon - Reverend

Kings Of Leon - Reverend

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single ”Reverend”. Vizualul continuă povestea începută în clipul anterior, ”Find Me”.

Kings of Leon

„We Are Like Love Songs” alături de Kings of Leon - Top 10

Dacă ai sărit pe „Sex on Fire”, ți-a dat o lacrimă pe „Closer” sau te-ai bucurat când albumul „WALLS” a fost lansat, atunci Kings of Leon are un loc aparte în playlist-ul tău. Trupa americană vine în premieră în România în această vară, iar noi te ajutăm să repeți toate piesele pe care le iubești într-o selecție specială, realizată cu acest prilej.

Kings Of Leon

Kings of Leon concertează pe Arena Națională din București - PREȚURI BILETE

Kings of Leon va susține primul concert în România pe 17 iunie 2017. Evenimentul va avea loc la Arena Națională din București, făcând parte din turneul de promovare a albumului ”Walls”. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 95 și 500 de lei.

Kings Of Leon - Find Me

Kings Of Leon - Find Me

Trupa Kings of Leon a lansat videoclipul noului single ”Find Me”. Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS”, apărut în octombrie.

Kings Of Leon, Live

Kings Of Leon a interpretat live noul single "Reverend" - VIDEO

Kings Of Leon a publicat online o versiune live a noului single ”The Reverand”. Melodia este extrasă de pe albumul ”WALLS”, lansat luna aceasta.

Kings of Leon

Ascultă noul single Kings Of Leon - "Reverend" - AUDIO

Kings Of Leon a lansat o nouă piesă, intitulată ”The Reverand”. Melodia este extrasă de pe albumul ”WALLS”, așteptat pe piață luna aceasta.

Kings Of Leon - Around The World

Kings Of Leon - Around The World

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single ”Around The World”. Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS” (We Are Like Love Songs).

Kings of Leon

Ascultă noul single Kings Of Leon - "Around The World" - AUDIO

Kings Of Leon a lansat un nou single, intitulat ”Around The World”. Piesa este extrasă de pe cel noul album al trupei, ”Walls”, așteptat pe piață în luna octombrie.

Kings of Leon - WALLS

Kings Of Leon - WALLS

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single "Walls". Piesa denumește cel de-al 7-lea album al trupei și este compusă și produsă de frații Followill.

Kings of Leon, live@Later...with Jools Holland

Piesă nouă Kings of Leon - "Around the World", live la BBC Two - VIDEO

Trupa Kings of Leon a interpretat live noul single "Around the World" în cadrul emisiunii ”Later… with Jools Holland” de la BBC Two. Melodia se regăsește pe albumul ”WALLS”, cel de-al 7-lea material de studio din discografia trupei.

Kings of Leon - Waste a Moment

Kings Of Leon - Waste A Moment

Kings of Leon a lansat videoclipul noului single ”Waste A Moment”. Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS”, așteptat pe piață în luna octombrie.

Kings of Leon

Ascultă noul single Kings Of Leon, "Waste A Moment" - AUDIO

Kings of Leon a lansat un nou single, intitulat "Waste A Moment". Piesa este extrasă de pe albumul ”WALLS”, așteptat pe piață toamna aceasta.

Kings of Leon

Kings of Leon intrigă fanii cu teasere ce anunță lansarea unui nou album - VIDEO

Kings of Leon a finalizat înregistrările celui de-al 7-lea album de studio. Folosind hashtag-ul ”WALLS”, ce pare a indica titlul discului, trupa a publicat în ultimele zile diverse teasere, anunțând că ”așteptarea a luat sfârșit”.

Istoria rock-ului

Istoria rock-ului în 15 minute pe Facebook Timeline - VIDEO

Peste 50 de ani de muzică rock au fost comprimați într-o prezentare de 15 minute, realizată prin intermediul Facebook Timeline. În clip sunt menționați peste 300 de muzicieni și trupe, fiecare jucând un rol important în evoluția subgenurilor rock-ului.

Kings Of Leon

Kings Of Leon lucrează la cel de-al 7-lea album într-o casă veche de 174 de ani

Trupa Kings Of Leon a început înregistrările pentru cel de-al 7-lea album într-o casă veche de 174 de ani din Nashville. Conform solistului Caleb Followill, trupa se află încă într-un stadiu incipient cu acest nou material.

Kings Of Leon

Kings of Leon, headliner la Sziget Festival 2015

Kings of Leon a fost confirmată în lineup-ul Sziget Festival 2015. Formația va fi headliner pe 15 august, evenimentul oferind fanilor una dintre rarele ocazii de a prinde trupa prin Europa în această vară. Sziget Festival are loc în perioada 10 - 17 august, la Budapesta.

Kings Of Leon

Kings of Leon lucrează la piese noi care "îți deschid apetitul pentru distracție"

La mai puțin de un an de la lansarea albumului "Mechanical Bull", Kings of Leon a început deja să lucreze la piese noi pentru următorul disc. Într-un interviu acordat recent, solistul Caleb Followill a oferit detalii despre compozițiile în lucru, mărturisind că trupa nu este adepta pauzelor lungi dintre albume.

Kings Of Leon - "Temple" (secvență videoclip)

Videoclip nou Kings Of Leon - "Temple"

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single "Temple". Piesa este extrasă de pe cel de-al șaselea album de studio al formației, "Mechanical Bull".

Kings Of Leon

Videoclip nou de la Kings Of Leon - Beautiful War

Trupa Kings Of Leon a lansat videoclipul pentru Beautiful War, cel de-al treilea single extras de pe albumul "Mechanical Bull". Urmărește materialul pe InfoMusic.ro.

Kings Of Leon

Kings Of Leon a dezvăluit o piesă nouă, "Beautiful War" - AUDIO

Invitată la BBC Radio 1, trupa americană Kings Of Leon a interpretat în premieră o piesă nouă, intitulată "Beautiful War". Conform gazdei postului de radio, Zane Lowe, melodia este cea mai bună compoziție din întreaga discografie a formației.

Kings Of Leon

Danny DeVito promovează noul album al trupei Kings Of Leon - VIDEO

După 3 ani de pauză, Kings Of Leon revine cu un nou material discografic. Albumul se intitulează "Mechanical Bull" și beneficiază de un promo inedit, în care apare și celebrul actor Danny DeVito.

Kings of Leon

Kings Of Leon a lansat o nouă piesă, "Wait For Me" - AUDIO

La trei ani de la apariția albumului "Come Around Sundown" (2010), formația americană Kings Of Leon va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea material discografic intitulat "Mechanical Bull". Noul single de promovare este piesa "Wait For Me".

Kings Of Leon

Kings Of Leon a lansat un nou clip, "Supersoaker" - VIDEOCLIP

Kings Of Leon va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Mechanical Bull". Primul videoclip de promovare este pentru piesa "Supersoaker" care a fost interpretată live în premieră la Governor’s Ball 2013.

Kings Of Leon

Kings Of Leon a lansat un nou single, "Supersoaker" - AUDIO

Kings Of Leon va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Mechanical Bull". Primul single de promovare este pentru piesa "Supersoaker" care a fost interpretată live în premieră la Governor’s Ball 2013.

Kings of Leon

Kings of Leon a stabilit titlul și data lansării noului album

Află care este titlul și data lansării noului album Kings of Leon și ascultă noul single Kings of Leon, ce va fi lansat oficial în luna iulie.

Kings of Leon

Kings of Leon a dezvăluit o piesă nouă în cadrul unui concert - VIDEO

După veștile privind lansarea unui nou album în toamnă, Kings of Leon pune primele paie pe jar dezvăluind publicului o piesă nouă - "Always The Same".

Kings Of Leon

Kings Of Leon lansează nou album în luna septembrie - VIDEO

Trupa Kings Of Leon va lansa un nou material în luna septembrie a acestui an, anunţul fiind făcut de basistul Jared Followill.

Kings Of Leon

Kings of Leon promit un nou album într-un viitor apropiat

Kings of Leon lucrează deja la cel de-al șaselea album. Într-un interviu acordat BBC6 Music, basistul trupei, Jared Followill, a mărturisit că cel mai probabil albumul se va închega la începutul anului viitor.

Jared Followill și Martha Patterson s-au căsătorit

Jared Followill (Kings Of Leon) s-a căsătorit

Jared Followill, ultimul burlac al trupei Kings Of Leon a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu iubita, modelul Martha Patterson. Pe plan muzical, artistul a lansat videoclipul No Tell cu noul său proiect muzical Smoke & Jackal.

Kings Of Leon

Kings Of Leon va lucra la un nou album foarte curând

După tot haosul de anul trecut, se pare că lucrurile în Kings Of Leon încep să se așeze. Basistul grupului, Jared Followill a anunțat că trupa se pregătește să lucreze la un nou album.

Kings Of Leon

Kings Of Leon speră să înregistreze un nou album în 2012

Kings Of Leon vrea să lucreze la un nou material discografic, anul acesta.  Într-un interviu pentru MTV, bateristul Nathan Followill a mărturisit că relațiile dintre membrii formației s-au refăcut, după... Continuare »

Kings of Leon, acuzata de furt

Trupa Kings of Leon, acuzată de furt

Membrii formației No Age pretind că trupa Kings of Leon le-a furat idea de design a tricourilor pe care le comercializează. Într-un post pe blogul lor, Noageka.blogspot.com, cei doi americani... Continuare »

King Of Leon Live at Rogers Arena in Vancouver (sursa foto spin.com)

Kings Of Leon s-a întors pe scenă (Foto)

Kings Of Leon și-a reluat activitatea și a susținut primul spectacol după anularea turneului din iulie. Miercuri, 28 septembrie, trupa a concertat la Rogers Arena din Vancouver, iar mai jos... Continuare »

Kings Of Leon

Caleb Followill trebuie să meargă la dezintoxicare

Trupa Kings of Leon a anulat turneul din Statele Unite, după ce pe 30 iulie, în timpul unui concert în Dallas, Caleb a părăsit scena acuzând probleme de sănătate. Între... Continuare »

Kings Of Leon

Kings Of Leon a ajuns într-o situație critică - UPDATE

UPDATE - Managementul trupei Kings Of Leon a anunțat astăzi că turneul din SUA s-a anulat! Potrivit revistei Billboard, cauza este starea de sănătate a lui Caleb Followill, însă în... Continuare »

Talihina Sky by Kings of Leon

Talihina Sky va fi lansat și pe micile ecrane

Talihina Sky, documentarul ce pătrunde în istoria Kings of Leon va fi lansat în premieră la televiziunea americană prin intermediul Showtime pe 21 august 2011 începând cu ora 22.00. Filmul... Continuare »

Kings Of Leon

Cine nu a făcut cover după ”Use Somebody” de la Kings Of Leon!? (Video)

Se pare că piesa ”Use Somebody” de la Kings Of Leon este una dintre cele mai îndrăgite melodii, având în vedere câți artiști au făcut cover după ea. Câutând pe... Continuare »

Beyonce

Beyonce a concertat în Franța – Vezi înregistrări de la spectacol

Beyonce a susținut aseară un concert în Nice, Franța, în cadrul căruia a făcut cover după Queen și Kings Of Leon. Astfel, artista a interpretat piesa ”Bohemain Rhapsody” a lui... Continuare »

Kings Of Leon

Kings Of Leon lansează luna aceasta documentarul ”Talihna Sky” (Video)

Cei de la Kings Of Leon se pregătesc să lanseze în Scoția documentarul intitulat ” Talihina Sky: The Story Of Kings Of Leon”. Pelicula va avea premiera în cadrul Festivalului de... Continuare »

Kings of Leon- Come Around Sundown

Kings Of Leon- Back To South (videoclip nou)

Trupa Kings Of Leon a lansat astăzi videoclipul piesei "Back To South", single inclus pe albumul "Come Around Sundown", apărut pe rafturi în octombrie anul trecut. Acordurile melodiei conțin puternice... Continuare »

Bob Dylan

Kings of Leon, Slash și Arcade Fire îl omagiază pe Bob Dylan

Kings of Leon, Slash, Arcade Fire și My Chemical Romance se află printre muzicienii care au ținut să-i aducă asăzi un omagiu lui Bob Dylan, cu ocazia împlinirii vârstei de... Continuare »

Caleb și Nathan Followill au vrut să se înjunghie unul pe celălalt

Stephen C Mitchell, regizorul documentarului despre formația Kings Of Leon, vine cu o serie de dezvăluiri inedite, legate de relația dintre solistul Caleb Followill și fratele său, bateristul Nathan Followill,... Continuare »

kings_of_leon

Kings of Leon pleacă în turneu!

Kings of Leon pornește vara aceasta truneul prin care promovează "Come Around Sundown", cel de-al cincilea material discografic din carieră. Grupul originar din Tennessee va demara maratonul muzical din Statele... Continuare »

kings-of-leon

Talihina Sky: The Story Of Kings of Leon, trailer!(video)

Kings of Leon a dezvăluit un trailer al viitorului lor documentar "Talihina Sky: The Story Of Kings of Leon". Filmul a fost realizat în colaborare cu regizorul Stephen C Mitchell,... Continuare »

CLOSE
CLOSE