Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Kenny Garrett

Kenny Garrett este un saxofonist și flautist american care face parte din curentul de jazz post-bop și care a devenit faimos și și-a dezvoltat tehnica muzicală alături de Duke Ellington Orchestra și Miles Davis.

Încă din anul 1984 Kenny Garrett și-a început propriile proiecte și a demarat o carieră solo de succes, pe parcursul căreia a colaborat cu o mulțime de muzicieni valoroși precum Chick Corea, Herbie Hancock, Pharoah Sanders, Marcus Miller, Art Blakey și mulți alții.

A fost nominalizat la numeroase premii Grammy și a câștigat în 2010 premiul pentru cel mai bun album, cel intitulat "Five Peace Band - Live", înregistrat alături de Chick Corea, John McLaughlin, Vinnie Colaiuta și Christian McBride.

Următoarele evenimente cu Kenny Garrett

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Kenny Garrett

Cele mai frumoase poze de la concerte lunii Aprilie 2016

Urmărește o selecție cu cele mai reușite și interesante fotografii surprinse de fotografii InfoMusic cu prilejul concertelor din luna aprilie 2016.

Poze concert Kenny Garrett - Sala Radio 2016

Saxofonistul și compozitorul Kenny Garrett a revenit la București pe 21 aprilie 2016 în cadrul Jazz Syndicate Live Sessions. Urmărește galeria de poze de la concertul susținut la Sala Radio, unde a fost secondat de pianistul Vernell Brown, basistul Corcoran Holt, bateristul McClenty Hunter şi percuţionistul Ruby Bird, toți prezenți și pe cel mai recent album al lui Garret, "Pushing the World Away".

Kenny Garrett Quintet - O avalanșă de trăiri și sentimente

Kenny Garrett a onorat cu prezența publicul românesc pentru a doua oară după aproximativ șapte ani, când a fost invitat în cadrul seriei de concerte Masters of Jazz. În 2015 a adus la Sala Radio formula sa de cvintet care a lăsat publicul cu gura căscată. Iată impresiile noastre după acest concert.

Kenny Garrett a concertat la Sala Radio din Bucuresti pe 14 mai 2015

Poze concert Kenny Garrett la Sala Radio 2015

Saxofonistul american Kenny Garrett a revenit la Sala Radio din București pe 14 mai 2015 în formula de quintet, alături de muzicienii Vernell Brown (pian), Corcoran Holt (bass), McClenty Hunter (baterie) şi Ruby Bird (percuție). Urmăriți galeria de poze de la concert.

CLOSE
CLOSE