Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Kelly Clarkson

Următoarele evenimente cu Kelly Clarkson

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Kelly Clarkson

Kelly Clarkson - Meaning of Life

Kelly Clarkson - Meaning of Life

Kelly Clarkson a lansat videoclipul piesei ”Meaning of Life”, single ce denumește ultimul ei album. ”Meaning of Life” este, conform declarațiilor artistei, albumul pe care și-a dorit să-l lanseze dintotdeauna.

Kelly Clarkson - I Don't Think About You

Kelly Clarkson a lansat "I Don't Think About You". Piesa este extrasă de pe albumul "Meaning of Life", cel de-al optulea material discografic din cariera artistei.

Kelly Clarkson a lansat albumul ”Meaning of Life”

Kelly Clarkson a lansat albumul cu numărul opt din cariera sa, de această dată în colaborare cu Atlantic Records. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Kelly Clarkson

Ascultă "Heat", o nouă piesă Kelly Clarkson - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit o piesă nouă de pe albumul “Meaning Of Life”. Melodia se numește ”Heat” și a avut parte de reacții pozitive în mediul online.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson: "Primii 5 ani în muzică au fost un adevărat iad"

Deși a vândut peste 25 de milioane de albume și a câștigat 3 premii Grammy, Kelly Clarkson mărturisește că primii săi ani în muzică au făcut-o să se simtă ca într-un iad. Artista acuză dorința casei de discuri de a-i ”modela” personalitatea și de a o convinge să cânte piese care nu o reprezentau.

Kelly Clarkson

Ascultă noul single Kelly Clarkson, "Move You" - AUDIO

Kelly Clarkson a lansat o nouă piesă de pe albumul “Meaning Of Life”. Single se numește "Move You" și este o melodie sensibilă, ce vorbește despre dorința de a simți că sentimentele pe care le ai față de cel iubit îți sunt împărtășite.

Kelly Clarkson - Love So Soft

Kelly Clarkson - Love So Soft

Kelly Clarkson a revenit cu un single nou, intitulat ”Love So Soft”. Acesta este primul extras de pe albumul “Meaning Of Life”, așteptat pe piață la sfârșitul lunii octombrie.

Kelly Clarkson - Invincible

Kelly Clarkson - Invincible

Kelly Clarkson a lansat videoclipul noului single ”Invincible”. Piesa îi pune în valoare artistei vocea puternică, în anumite pasaje ale compoziției putând fi ascultată și Sia, ca voce secundară.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson și John Legend au realizat un cover după o piesă Tokio Hotel, "Run Run Run" - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit duetul cu John Legend inclus pe noul album ”Piece by Piece”. Melodia înregistrată de cei doi se numește "Run Run Run" și este o reinterpretare a unei piese lansate în 2014 de trupa nemțească Tokio Hotel.

Kelly Clarkson - Heartbeat Song

Kelly Clarkson - Heartbeat Song

Kelly Clarkson a lansat videoclipul noului single ”Heartbeat Song”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Piece by Piece”, așteptat pe piață la sfârșitul lunii februarie.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson a lansat o piesă nouă, "Heartbeat Song" - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit piesa "Heartbeat Song", primul single de pe cel de-al 7-lea album de studio, aflat în lucru. Melodia poate fi ascultată în articol.

Kelly Clarkson - Wrapped in Red

Kelly Clarkson - Wrapped in Red

Kelly Clarkson împărtășește publicului bucuria pe care o simte în preajma sărbătorilor de iarnă printr-un videoclip tematic, realizat pentru piesa ”Wrapped in Red”. Noul single este extras de pe albumul cu piese de Crăciun lansat în octombrie anul trecut.

Robbie Williams

Robbie Williams lansează noul album "Swing Both Ways" - VIDEO

Robbie Williams pregătește lansarea unui album de swing, intitulat "Swing Both Ways". Materialul include colaborări cu Lily Allen, Michael Buble, Kelly Clarkson, Olly Murs și Rufus Wainwright. Primul single va fi "Go Gentle" și va fi apărea pe data de 4 noiembrie.

Kelly Clarkson - "Tie It Up" (secvență clip)

Kelly Clarkson a lansat "Tie It Up" - VIDEOCLIP

"Tie It Up", ne spune Kelly Clarkson într-un videoclip "îmbrăcat" în straie de nuntă. Piesa este croită pe atmosfera de petrecere specifică zilei în care cuplurile își unesc destinele. Pentru realizarea clipului artista a apelat la susținerea publicului, fotografiile de nuntă incluse în video fiind "culese" din albumele fanilor.

Kelly Clarkson - "People Like Us" (secvență videoclip)

Kelly Clarkson a lansat "People Like Us" - VIDEOCLIP

Kelly Clarkson a lansat videoclipul single-ului "People Like Us", al treilea extras de pe albumul "Greatest Hits: Chapter One". Urmărește-l pe InfoMusic.

Kelly Clarkson

Album Greatest Hits și clip nou de la Kelly Clarkson - VIDEOCLIP

Kelly Clarkson va lansa anul acesta pe 19 noiembrie un album aniversar intitulat Greatest Hits - Chapter One. Artista a lansat recent și un videoclip nou pentru piesa Catch My Breath, ce poate fi urmărit pe InfoMusic.

Kelly Clarkson - Mr. Know It All (Single)

Kelly Clarkson - Mr. Know It All (videoclip)

Kelly Clarkson a lansat clipul piesei Mr. Know It All, primul single extras pe de albumul Stronger, cel de-al cincilea material discografic din cariera artistei, programat să apară în magazine... Continuare »

kelly clarkson

Kelly Clarkson, piesă nouă - Mr. Know It All (audio)

Kelly Clarkson s-a hotărât să lanseze piesa "Mr. Know It All" mai devreme cu câteva zile decât data anunţată iniţial. Acest lucru a venit după ce melodia a scăpat pe... Continuare »

Kelly Clarkson revine cu albumul ”Stronger” (Video)

Kelly Clarkson revine cu un nou album după o pauză de doi ani. Cel de-al cincilea material discografic se intitulează ”Stronger” și va fi lansat pe 25 octombrie. De asemenea,... Continuare »

Kelly-Clarkson

Kelly Clarkson- album nou inspirat de Prince, Sheryl Crow, Radiohead și Tina Turner!

Kelly Clarkson a declarat prin intermediul rețelor de socializare că: “Am să înregistrez ultima piesă pe data de 25 a acestei luni și atunci vom lansa albumul.”. După o perioadă... Continuare »

CLOSE
CLOSE