Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Keith Richards

Următoarele evenimente cu Keith Richards

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Keith Richards

Cei mai bogați artiști britanici în 2018

Cei mai bogați artiști din Marea Britanie și Irlanda în 2018 - TOP 10

Sunday Times a dezvăluit lista celor mai bogați artiști din Marea Britanie și Irlanda. Așa cum era de așteptat, nume precum Paul McCartney, Elton John sau Adele nu aveau cum să lipsească din top 10, în clasamentul pe 2018 făcându-și loc și câteva nume noi. Lista generală a celor mai bogați muzicieni, precum și cea a artiștilor cu vârsta sub 30 de ani, sunt dovezi clare ale faptului că încă se fac bani frumoși din muzică.

Keith Richards

Keith Richards - Love Overdue

Keith Richards a lansat un videoclip de tip animație pentru noul single ”Love Overdue”. Piesa este extrasă de pe albumul solo al chitaristului The Rolling Stones, ”Crosseyed Heart”.

Tom Waits și Keith Richards au lansat piesa Shenandoah - AUDIO

Tom Waits și chitaristul Keith Richards au lansat piesa "Shenandoah" inclusa pe albumul "Son of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs & Chanteys". Discul contine colaborări cu Iggy Pop, Nick Cave, Patti Smith, Sean Lennon, Macy Gray, etc.

The Rolling Stones la Marquee Jazz Club dupa 50 de ani de la primul concert

The Rolling Stones celebrează 50 de ani de la primul concert

The Rolling Stones au pornit acum 50 de ani o serie de concerte care stau la temelia carierei lor muzicale, dar Mick si Keith nu sunt foarte fericiti in legatura cu asta...

Keith Richards și Eric Clapton

Keith Richards și Eric Clapton au cântat împreună (video)

Keith Richards (The Rolling Stones), a cântat alături de Eric Clapton pe scena Teatrului Apollo New York, în memoria lui Hubert Sumlin. Pe 24 februarie, puţin după miezul nopţii, Richards... Continuare »

Keith Richards (Rolling Stones)

Keith Richards (The Rolling Stones) s-a operat la ochi

Keith Richards de la The Rolling Stones a fost supus unei operații cu laser la ochi pentru a-și salva vederea, care s-a slăbit. Daily Mirror susţine că, în ciuda faptului... Continuare »

Keith Richards si Johnny Depp

Keith Richards și Johnny Depp pe aceeași scenă - VIDEO

Keith Richards, chitaristul de la The Rolling Stones și actorul Johnny Depp au cântat împreună. Înregistrarea momentului poate fi urmărită în articol.

Tom Waits

S-a lansat noul album Tom Waits!

Astăzi, 25 octombrie 2011, TOM WAITS a lansat primul material discografic din ultimii 7 ani. Intitulat ”Bad As Me”, albumul este disponibil și în format digital pe site-ul oficial al... Continuare »

Annie Lennox (Eurythmics)

Cum s-au schimbat vedetele rock! (Galerie foto)

Numeroase vedete rock din anii 60, 70, sau 80 au reușit să-si păstreze popularitatea chiar și în prezent, câștigând prin muzica lor fani din noile generații, care vin cu mare... Continuare »

Keith Richards (Rolling Stones)

Keith Richards vorbește despre noul album solo (Video)

Keith Richards de la The Rolling Stones a dezvăluit că a început să lucreze la un nou album pe care îl va lansa sub pseudonimul X-pensive Winos. Chitaristul, ce a... Continuare »

keith-richards

Keith Richards lucrează la un album solo?

Potrivit unor zvonuri, chitaristul de la Rolling Stones, Keith Richards a început să înregistreze un album solo, în studiourile din New York. Site-ul SonicScoop.com, susține că artistul lucrează la un... Continuare »

Keith-Richards

Keith Richards are 3000 de chitare!

În cei peste 50 de ani de când activează în industria muzicală, Keith Richards a adunat extrem de multe instrumente, cea mai mare parte din ele păstrate într-un depozit. "Depozitarea... Continuare »

CLOSE
CLOSE